Alexandra Micaela Rylander

2009-12-31
03:54:26

KLOCKREN!

Om ni inte gillar detta klipp är ni så eb assååh! Älskar denne reklam så skön :D
Men nu säger jag godnatt och sovgott puss♥

2009-12-30
21:50:38

Året 2009 som blir år 2010!!
Kan ni gissa vad jag ska ha på mig? En liten sneakpik till nyår. Men ni kan nog gissa på vad jag ska göra, som dom flesta nog kommer göra ;)



Puss på er ♥

2009-12-28
14:53:52

Luftslottet som sprängdes!
Igår kväll var jag på bio med min lilla Sandris och hennes kompis Tim med hans kompis Jimmy(tror jag han hette) Helt otroligt hur dålig jag är på att komma ihåg namn.. Anyway, filmen var alla kanoners! Vi såg "Luftslottet som sprängdes", jag kan inte bestämma mig vilken som är bäst av alla 3 filmerna. För er som inte vet är det en film baserad av Stig Larssons romaner "Män som hatar kvinnor", "Flickan som lekte med elden" och till sist "Luftslottet som sprängdes" Alla tre är minst lika bra!! Och jag älskar henne hon är så jävla grym "Lisbeth" (stavningen?) Hon är så jävla ball hela hon!

Här kommer några bilder från gårkvällen *fniss*

Hon har glimten i ögat, ser ni hur busig hon är?, hihi :D



2009-12-27
18:39:35

*Lycklig* som få!!

Jag gick upp väldigt tidigt i dag faktiskt, stolt över mig själv klockan 9 på morgonen! Man blir ju lite sugen på att köpa denna nästa gång man går in på Gina, jätte mysigt material, siden innuti med leopard mönster och len&mjuk utanpå!
Idag var jag på Gina som sagt, jag och Sandris kom dit klockan halv 12 ,men tydligen så öppnade inte affärerna förs 12 så vi fick sitta där och vänta utanför lite granna.. Hela dagen har varit jätte mysig, och jag är så nöjd med det jag shoppade idag! Ett par trosor från H&M, 59.50kr. Leggings från Vero Moda, 230kr. Linne från Gina, 74,50kr. Kofta från Gina, 200kr.



2009-12-26
19:24:33

Blev inget shopping för mig
Jag har varit på riktigt dåligt humör idag..Kan ju ha med att göra att jag inte har ätit sen igår kväll, hehe.  Nej jag tyckte inte om Kista gallerian, stan är mitt hem! Hahah runt alla H&M <3 Så imorgon bitti blir det väl att dra in dit och handla det jag tänkte handla, det ska finnas kvar!

Men jag bjuder er i alla fall på alla dom här super bra låtarna!

Chris Brown - I.Y.A

Chris Brown - Lucky me

Itchy Daze - Monster



2009-12-26
00:19:46

Håkan Hellström - augusti i helvetet
Du behöver inte säga 
Att du hittat nån annan 

För jag kan känna det 
Varje gång vi är tillsammans
Hur kan du be mig 
Be mig att förstå 
Sätt dig själv i min sits så kan du, kan du leva så 

Låt honom inte ta dig 
Låt honom inte ta din kärlek från mig 
Låt honom inte ta dig 
Låt honom inte ta din kärlek ifrån mig 

Så om han viskar 
Hur mycket han älskar dig 
Pay no mind för ingen kan vilja ha dig mer än mig 
Och akta dig för människor 
För människor gör en illa dom kan
Och var försiktig du har mitt liv i din hand Låt honom inte ta dig Låt honom inte ta din kärlek från mig Låt honom inte ta dig Låt honom inte ta din kärlek från mig
Allt det bästa till dig min vän Allt det bästa till dig Och må kärlek och din väg igen Även om det är slut med mig
Jag står utanför din dörr bara för att säga att jag aldrig, aldrig känt mig så ensam Låt honom inte ta dig Låt honom inte ta din kärlek från mig Låt honom inte ta dig Låt honom inte ta din kärlek ifrån mig Oh Nej Låt honom inte ta dig Låt honom inte ta din kärlek från mig
Oh Nej

2009-12-25
22:01:50

Julmys
Det var en jätte mysig julafton igår! Jag blev verkligen jätte glad för alla presenter jag fick, min nya kamera slog ju allt! Är helt tokkär i den, springer och fotar hela tiden på allt och alla nu *fniss* Det är en Samsung st550, en underbar kamera! Idag var jag på middag hos gamle farsgubben! Det var också riktigt mysigt, det blev julmat som igår, ni vet plockmat med köttbullar, sill, potatis, skinka.. och ja ni vet allt det där. Hihi men kan tycka att det tillhör några dagar efter jul att äta alla rester som finns kvar från julen. Jag fick 1000kr och ett par jätte fina örhängen av Pappa, Anna(pappas fru) och Jennifer (lilla plastsyster). Så gissa vem som ska ut och shoppa i morgon!? ;D Men nu ska jag nog hoppa in i duschen, undra om det kommer hända något ikväll eller om jag är för lat för att ringa någon.. Aja ska hoppa in i duschen nu med mitt jätte bra färgschampo+balsam, som jag fick i julklapp! Jag rekomenderar det, det är ett schampo fast det fungerar som en toning (smart va?) från Toni&Guy- åhlens 129 kr styck. Jag lägger in bilderna som jag tagit i slutet av helgen eller något.

Från mig till er alla, ha ett bra jullov! Puss ♥



Jag 10 år på en julafton, hihi.. min lilla hög med julklappar :) 




2009-12-23
20:29:12

shopping!!!
När pengarna kommer är det dags för shopping, det första som jag ska ha är denna mysiga kofta!

 

I går kväll eller mer i natt så kom Kevin och Sebbe över, dom är härliga pojkar asså. Klockren men helt cepe humor! Somnade inte förs halv 6 imorse, men den sömnen tar jag lätt igen i natt. Idag har jag städat hela lägenheten och gjort fint, jag känner mig jätte duktig *fniss* Sedan har jag mött Sandris i centrum och fikat lite med henne, efter det kom mammii och jag hjälpte henne och handla det sista tills imorgon.  Precis nyss va Grizzly här, han åkte enda från Tensta hållet för att ge mig en julklapp!? Hur gulligt är inte det :) Vilken överraskning jag fick! Tack Grizzly ^^

Men nuu ska jag äta middag och dricka julmust! Sedan är det bara och hoppas på att tomten kommer, för jag har nog varit lite snäll i år i alla fall! Hahahah..

Har du varit tillräckligt snäll iår?
Puss ♥

2009-12-22
20:30:52

Måndagen och tisdagen

Igår klippte jag mig! Det var faktiskt riktigt bra, det slitna behövdes verkligen bort så nu känns hela håret tjockt och ser friskt ut igen! Jag klippte till luggen lite själv faktiskt bara för att hon verkade inte förstå hur jag ville ha den, jag gjorde en liten tabbe de blev lite för kort på ena sidan, men det syns inte när jag har det långa håret framför, bra va!? Sedan efter det åkte jag och mötte Sandra och Denize i huddinge centrum! Det var så mysigt hela kvällen, blev lite rastlös ett tag och somnade. Sandra lagade jätte god mat, kyckling med någon vitlöksås och potatiskroketer, muuuums! Efter det tjockade vi oss i soffan med chips och dipp, och jag med min käära julmust! Jag och Denize hade en liten julklappsutdelning, jag fick ett jätte fint skärp och ett par örhängen av henne!



Och idag har jag städat och varit ute långpromenad med hunden, jag hoppas det händer något roligt ikväll.

Puss på er! ♥
Jag bjuder på några gamla godingar ;D Till alla er Spice Girls fans haha



2009-12-20
20:54:41

På teve ikväll!
Ikväll på teve3 har vi då först 21.00


ikväll klockan 00.55 på teve3

Ikväll klockan 21.00 på kanal5!

Coyote Ugly

Amerikansk romantisk komedi från 2000. Violet är en 21-åring som kommer till New York för att förverkliga sina drömmar som sångerska och sångskapare, men istället får hon jobb på Coyote Ugly, den hetaste, sexigaste baren på Manhattan


...
Men nu ska jag se på Two and a half men på Teve6!

Godnatt och sovgott puss ♥

2009-12-20
16:56:06

Take a chillbrill
Hela helgen har gått redan! Känner inte ni att detta år och dom här sista veckorna har rusat bort otroligt snabbt? För det har jag! I fredags kom jag och Denize lite försent till skolan(vi skyller de på mig) så när alla hade gått då var vi där, hihi vi hann ta lite godis som fanns kvar i alla fall, sedan var vi redan klockan 10.00 i stan. Denize shoppade lite medans lilla jag inte har några pengar kvar så jag fick skippa det. Sedan när klockan var runt 13.00 åkte jag hem och Denize skulle till sin massageterapeut, visst låter det härligt? Speciellt om killen är snygg också, hihi.. Lyxiga Denize ;D Sedan var det bara att ta det lugnt för mig hela fredagen. Jag började med ett skumbad med tända ljus, det är så mysigt! Sedan fortsatte dom tända ljusen i mitt rum tillsammans med julmust och mammas hemmagjorda kolor! Jag somnade rätt så tidigt den kvällen, det var skönt. Sedan på lördagen begav jag mig tidigt till centrum så jag kunde köpa ett nytt fondation och en mascara, jag köpte även en julklapp till Carro. På kvällen åt jag middag på "Öringeboden" med Carro, Sandris och Sara. Jätte mysigt var det :) Längtat så efter att umgås med dom. När vi hade suttit där några timmar så kom Rasmus utan att vi ens visste om det, men det borde jag väl ha anat haha ^^ Några av oss behövde kissa *fniss* så vi gick hem till Carro först och påvägen dit blev jag mulad av Sandra och Carro! Haha fast det var roligt, som små barn springer och leker i snön. Sedan när vi hade vart hemma hos Carro så åkte vi till centrum där Carro gick av för hon skulle träffa en kompis, jag är lite nyfiken på hur det gick.. Medans jag, Sara, Rasmus och Sandris åkte hem till mig och gjorde helt enkelt ingenting typ. Lite senare kom Erik, Micke och Sebbeliluisch förbi! Då blev det lite mer fart på det hela haha, men det var ändå lite segt. Sedan gick alla och jag blev ensam kvar med min mobil, tur att man har mobilen eller hur?
Jag ska nog inte göra så mycket mer idag bara ta det lugnt som jag gjort för det mesta hela helgen. Imorgon ska jag klippa mig, skönt att bli av med det trasiga håret.

Puss på er ♥ Ha en fortsatt bra söndag!

Jag är lite nyfiken, vad önskar ni er i julklapp då?


Amanda Jenssen - Do you love me
Så unik röst!

2009-12-17
21:30:24

Trött, men fortfarande uppe på benen!
Åhååå vad trött jag är! Somna rätt sent i natt och kom försent till skolan imorse, icke bra nej. Men ska nog lägga mig rätt så snart eftersom jag måste upp klockan 6 imorgon *jippi* -.- Aja vi slutar i alla fall tidigt i skolan. Så har man hela fredagen framför sig hihi.

Jag har inte gjort så mycket idag kom hem och kände att det doftade mammas hemligakolor! Dom är så goda, smaka själva seriöst muums! Och sedan har jag träffat Carro och Sandris som jag inte träffat på evigheter, åå vad glad jag vart och se dom! Vi skulle höra när Sandris sjöng med några andra i hennes sånggrupp, Sandris sjöng solo och var riktigt grym även fast hon var förkyld :)

Men nu säger jag godnatt och sovgott till er, puss ♥

2009-12-16
20:52:56

Meet He Halfway, number one för mig just nu!
Hiiiiihiiii bara för jag är så otroligt trött idag tänker jag inte skriva mycket alls! Jag har haft en låång dag på praktiken idag, men jag fick i alla fall tvätta lite hår.. Sedan har jag varit ett bra tag på gymmet och det känns så otroligt skönt att alla energi försvinner som jag har! För ni som känner mig vet ju hur stutsig jag kan vara. Och nu ligger Saga och tittar på mig med världen sötaste blick, oskyldiga uppspärrade bruna ögon och öronen helt spända upp i luften - hon vill ha uppmärksamhet eftersom hon har varit ensam alldeles för mycket idag. Min stackars vowa.

Medans jag mumsar på pepparkakor och dricker varm oboy så kan ni få den här otroligt super bra låten av mig!

Enjoy!! Puss ♥

2009-12-15
20:27:12

SÄG NEJ TILL HELLO KITTY
Jag var på H&M härom dagen.. Och den där katt jäveln är precis överallt och har varit det i flera år nu! Är så trött på Hello Kitty och har alltid hatat märket. Men något som jag aldrig trodde jag skulle säga är att jag såg jätte söta och mysiga tofflor.. med just Hello Kitty på.. Men dom är faktiskt söta, visst är dom?






2009-12-15
18:59:42

*lycka*
Jag vet inte om jag har nämnt något för er, men hela veckan har jag varit lite nervös för denna absolut sista dagen i "fördjupning i klippning".. Denna dag skulle jag bevisa för min underbara lärare Ari att jag var värt ett MVG i klippning. Och vet ni vad? Jag fick MVG!!!! Det känns så jävla awesome, äntligen känner jag att jag faktiskt är riktigt bra på något! Men klippning är något man aldrig blir fulllärd på eftersom det kommer nya frisyrer hela tiden (; Men ändå jag fick MVG! Och ärligt talat var jag verkligen värd det! *fniss*

Nu har jag tagit en rejäl långpromenad med Saga i snön. Det är riktigt mysigt att springa och leka med hunden i snön faktiskt, speciellt när man ser på Saga hur överlycklig hon blir av snö.

Nu ska jag bara ta det lugnt och njuta utav allt :D

Puss ♥

 


2009-12-14
23:20:09

Om håret

Lite saker som är bra att få veta :)

Visste ni att ;

-
Det sliter på håret när man fönar det
- Det sliter på hårstrået när man använder plattång
- Använd helst produkter som skyddar mot värme - plattång, hårfön (exempelt värmeskydd)
- När man borstar håret allt för ofta så sliter det på hårstrået
- Schamponera håret en extra gång(två gånger) tar bort exakt all smuts
- Man kan inte färga ett hår ljusare, man måste bleka det eller avfärga håret
- Äta mer vitaminer gör håret "starkare" det mår bättre vill säga
- Använd produkter som är mest lämplig för erat hår, om ni är osäkra vad ni har för sorts hår och vad ni ska använda fråga någon frisör på salongerna
- Att duscha i jummet eller "kallt" vatten får håret och huden att må bättre
 - Ta aldrig, aldriiig i balsam och inpackning på samma gång, det hjälper inte håret någonting alls. Eftersom balsam stänger hårstrået medans inpackning öppnar upp det

Ett litet extra råd från mig gå aldrig nära med ert hår i avgaser.. Det stinker i flera dagar efteråt!!


2009-12-14
19:11:33

Sista måndagen innan jullovet
Merry shoooping! Hej på er! Idag har jag haft den sista bildlektionen i skolan och vi får se vad jag får för betyg, men jag vart klar med allting så det var riktigt skönt och veta att man inte har några rester. Sedan när jag kom hem gick jag en promenad med hunden, orkade inte gå en 1-2timmars promenad idag så det fick bara bli 50min. Efter det har jag shoppat julklappar till bror min och jag har seriöst aldrig garvat så mycket i mitt liv(inombords) när jag köpte julklappen! Förutom när min syster fick "glidmedel" i julklapp och jag fick sen tillbaka den, hmm inte så lyckad haha! Ingen förstår sig nog på min lilla humor*fniss* och dom som gör är guldvärda :) Men missförstå mig inte nu min brors klapp har inget med något sexuellt att göra alls, inga pinsamma sexleksaker, inga kondomer eller något sådant. Bara rent av hysteriskt roligt! Nu är det bara 2 små julklappar kvar då, lite illa eftersom jag inte alls har mycket pengar kvar, men det löser sig! .... Jag funderade på att träna idag, men jag orkar nog inte, nej inte idag.
 
Puss ♥

Btw, vet ni vad Sandra sa till mig idag? Jag blev jätte glad! Hon sa - " Men du när man inte känner dig och ser dig då ser du snygg ut! Men när man lär känna dig så är hela du verkligen jätte söt, både som person och utseendemässigt!" Awwww Sandra du kan va söt :D <3 Bara för att visa min uppskattning och för att du är en super bra vän så kommer en liten bild på dig *fniss* <33



2009-12-14
17:06:15

Jultema!

Jag har så mycket insperation från bilder vad jag kan göra med min lilla header där uppe i bloggen! Men absolut ingen fantasi! Skulle behöva lite hjälp, men det kommer nog ordna sig ^^









Visst är bilderna fina :)?
Puss


2009-12-13
22:46:24

Under helgen
Jag säger bara såhär att det var absolut den rätta som van idolfinalen i fredags! Det var jätte kul att få sitta där i globen och vara delaktig under allting. Vi fick väldigt bra platser, men nog inte lika bra platser som v.i.p biljetterna, men haha det tar vi nästa gång maybe ;D Men det var så himla roligt när jag och mamma skulle äta middag innan vi skulle till globen. Då såg vi( vem tror ni?).... IdolDanny vid medborgarplatsen! Jag berättade det för mamma och mamma bara vände sig om och glodde som ett riktigt fån och stod ungefär i fem minuter helt still bara för att få se hans ansikte, haha! Så jag tyckte det var lite pinsamt för man kan ju inte bara ställa sig och glo på någon även om det är en "kändis" dom har ju också sitt liv. Tillslut så vände han sig om och började små skratta lite med sin kompis som han stod och pratade med. Så jag och mamma började verkligen garva efter det och allt hon hade att säga var " men han är ju riktigt söt jag vill ocksåå seee!" Det var kul att få umgås med min mamma på det sättet, vi brukar inte göra det så ofta. Och jag tycker verkligen att det var rätt att Erik vann! Tycker inte ni?

Idag i alla fall har jag varit och sett Paranormal Activity och det enda jag vill säga är.. Gå och se den och upplev själva vad ni kommer känna om filmen efteråt.. Alltså, jag ryser fortfarande av obehag bara jag tänker på själva videokameran i filmen. Vi får se om jag får någon sömn inatt...

Godnatt och sovgott med er ♥



2009-12-10
20:26:56

Vem vare, vem vare som kasta!?
Förlåt men jag måste bara tillägga jag har så jävla dålig humor men denna reklam är seriöst den bästa, så skön!



"Vem vare, vem vare som kasta?!"

2009-12-10
20:11:15

Free Willy!
Gud vad trött jag är nu! Min brorsa dissade mig på gymmet för han skulle packa inför morgondagen han flyttar ju då.. så jag fick träna själv men det var bara en timme denna gång ^^ Mina ben och mage kommer ta kål på mig imorgon, jag känner det redan nu haha.

Jag bjuder på en helt underbar låt till er. Filmerna är försig också jätte söta som man såg på när man var liten, för ni känner igen låten va? Ja det är exakt det ni tror! (ni som gissar rätt då alltså) Rädda Willy "Free Willy" med Micheal Jackson :)  
 
Puss ♥

Dessutom får ni några bilder av vad jag har shoppat denna vecka, men mobba mig inte för som sagt kameran är sämst!
Jag tyckte halsbandet var lite roligt haha..! Och piercingen är absolut snyggare i verkligheten än på bilden, fick ingen bra vinkel. Nya mascaran som mamma sa var så bra bara för att det är en märkesmascara av lite "dyrare kvalité" alltid mamma med sina märkesprylar, märket är i alla fall Elisabeth Arden. Och borsten däremot var ju inte av högsta klass med andra ord mascaran var bara en bra påfyllnad om man har en annan mascaraborste som förlänger fransarna innan.

2009-12-10
16:50:50

Julbord

Gud vad skönt då är man ledig i morgon då! Och inga läxor eller prov tills på evigheter! Men nu ska jag iväg och träna klockan 18.00 med bror på gymmet, häärligt! :D Imorgon är det dags för Idolfinalen i globen, vad roligt det ska bli ^^ 

Idag hade jag helikopterplattan som klippning, den vart riktigt lyckad faktiskt! Men undra hur det gick för omprovet i små företagarna, jag fick ju göra om provet bara för jag fick ig, men denna gång gick det nog bättre.. tror jag *fniss* Och vi hade värsta goda julbordet idag med julmust och massa knäck som jag aldrig ätit förut innan vad jag minns, men det var ju jätte gott! Köttbullar, skinka, potatisgratäng, julost och massa annat gott! Brukar inte njuta så mycket annars av maten i skolan som idag, visst vår skola har mycket bättre mat än andra men ibland kan den vara lite tråkig.

Snart ska jag iväg, puss på er ♥

Jag bjuder er på lite låtar från Dead By April också, enjoy!!


 


2009-12-09
22:09:52

Nu är det dags för årets bästa eller värsta film?!
Äntligen ska jag få se Paranormal Activity på söndag med Grizzly och Pascal! Undra om det kommer bli som Pascal säger, är den så grym att man inte kan sova efter man har sett filmen? Nu är biljetterna färdiga och reserverade i alla fall! Dom ska hämtas ut imorgon, sedan är det bara att vänta till söndagen. För er som inte vet det är en verklighetsbaserad händelse som handlar om en kvinna som blir hemsökt eller besatt av något "onaturligt väsen" dom filmar hela tiden händelserna som händer i huset där kvinnan med sin man bor..







2009-12-09
20:49:28

Klippklipp

Idag köpte jag en ny kofta och den är så mysig och riktigt fin är den! Vet inte riktigt om den var helt värd 300kr, men men^^ Sen köpte jag ett par leggings också eftersom mina andra går sönder hela tiden, blir så irreterad på sådant! Sedan mötte jag upp Erika som åkte från haninge för att klippa sig hos mig! När jag var klar med klippningen så vart det lite kortare än vad jag hade förväntat mig först, men Erika sa att hon blev nöjd i alla fall och det är det som räknas! Håret var rätt mycket slitet från början så det såg mycket fräschare ut nu än vad det gjorde från början ^^ Hennes hår växer snabbt så det kommer växa ut väldigt snart igen!



Men nu ska jag äta sen titta lite på tevo, puss! ♥


2009-12-08
22:15:15

Erat nyårslöfte/en?


Föresten jag är jätte nyfiken! Har ni läsare några nyårslöften till det nya kommande året? Och i så fall vad? ^^

Själv så har jag -
Tro mer på mig själv
Vara så positiv det går att bli, jag mår bäst då
Väga 55 kg och stanna där
Vara nöjd med hur jag själv ser ut
Vara glad och tacksam för det jag har (vilket jag redan är men jag kan bli bättre)
Läsa ut Twilight sagorna
Inte röka, ingen risk men ändå
(Det kommer säkert mer, men inget jag kommer på nu)


2009-12-08
21:15:38

Sakna gymmet!!
Jo ikväll så har jag faktiskt varit på gymmet! Äntligen har jag köpt ett nytt gymkort! Det var så härligt all energi är borta och tränade i 2 timmar, det roliga var att bara efter 2min när jag klivit in i gymmet så kom bror efter. Så han och jag tränade litegranna tillsammans, fast han är ingen vidare peppare om jag säger så.. lite mer taskig av sig, alla som känner honom vet hur han är ^^ Jag har precis kommit ut ur duschen och ska snart lägga mig i min "underbara" säng och sova min skönhetssömn. Det låter riktigt bra, visst gör det?

Godnatt och sovgott med er! Puss ♥

Justee jag ber om ursäkt för att headern ser ut som den gör just nu ska jag göra så den sitter lite finare och blir en aning bättre! Men har ingen ork just nu.

Lista

Senaste:

Personen du pratade med telefonen?

Mammii
Personen du fick ett SMS av?
Låten du lyssnade på? Shaggy feat Kevin Rudolf & Lil Jon - Fading Away
Som du åt?Knäckemacka med julskinka
Som du drack ? Oboy
Filmen du såg? Flickan Som Lekte Med Elden


Årets:

Snällaste? Denize kan ha sina goda stunder ;D
Snyggaste? Hmm..
Bästa förhållande? Nej det var inge vidare
Bästavän? Flera :D
Roligaste kväll? Kommer inte ihåg just nu
Älskling? Min Saga

Antingen eller...

Långa eller korta förhållanden? Lååånga
Puss eller hångel? Puss tack :)
Strul eller förhållande? Förhållade :$
Fest eller hemmakväll med familj? Både :D
Vänner eller flickvän/pojkvän? Vänner ^^
Dator eller TV? Kan inte välja, kanske datorn övertar ändå


Under den senaste veckan har jag:

1.Varit full? Nej ;o
2.Snusat? Euw.. nej :)
3.Rökt? Nej
4.Hållit någon i handen? Tihihihi ja
5.Hånglat? Inte just denna vecka
6.Haft sex? Inte just denna vecka


Just nu:

Vem saknar du? Sandra Griplund, Carolina Öhrn och Robin Bienkowski .. -.-'
Vem är du kär i? Är jag ens det..?
Vem tänker du på? Kodie :o
Hur känner du dig? Riktigt trött och hungrig
Vad vill du helst göra? Äta och sen sova :o
Vart vill du vara? I någons famn :$


Kryssa i...

Kär? ja() lite (x) nej()
Singel? ja(x) nej()


Avsluta meningarna...

Senaste kyssen...
P :)
Fösta gången jag var full... 1 år sen :o!
Jag vill... va en ängel med fina vingar
För två dagar sen... Konfirmerade jag mig och så duktig jag va ^^
I natt ska jag... Smsa som vanligt? (a)
I morgon... kommer jag vara trött och grinig på praktiken, sämst xD

2009-12-08
17:58:18

Köpgalen!

Innan julafton ska jag;
- Köpa julklapp till storebror
- Klippa mitt hår(som ärligt talat är helt slitet och inte blivit klippt sen i augusti..)
- Köpa gymkort
- Köpa den där ursöta koftan jag fick syn på idag
..
Ja tills dess är väl pengarna slut :) Eller??


2009-12-07
20:12:09

Tomtenissen köper julklappar
Gud vad skönt jag blev lite lättad i dag fick veta att jag minst har VG i bild då vart jag riktigt glad! Hon velar mellan VG och MVG, jag hoppas självklart på det högsta men blir även nöjd med VG!

Som sagt jag hade bara bild i dag i skolan sen åkte jag hem och gick ut med hunden på promenad i 1h, det är så otroligt skönt att bara gå och gå! Sen har jag ätit lite och suttit vid datorn och redigerar bilder*fniss* Börjar fundera om jag ska redigera bloggen något mer men vet inte riktigt vad jag ska göra, några idéer? Sedan har jag varit förbi i Tyresö Centrum och köpt dom "sista julklapparna" har bara några få kvar nu. Andreas och Helena kom dit vilket var väldigt kul, fick ett halsband av min bror blev väldigt glad. Fick syn på en navelpiercing som är skitsnygg på rea just nu som jag bara måste köpa sen en annan dag när jag tagit ut pengar! Vilken mysig dag detta har varit om jag tänker efter! Måste klippa Erika någon dag också men ungen har ju aldrig tid ;o Skulle sitta fint med lite extra cash :)

Puss på er :D♥

Dagens låt -   

2009-12-06
20:58:15

hmm..
Att min bästavän skulle börja dryga sig mer och mer, det var jag inte berädd på :'/ Vad händer med dig? Det värsta är att jag inte vågar berätta för dig hur jag tycker du behandlar mig för det kommer ändå säkert vara mitt fel, som vanligt.

2009-12-06
18:15:03

Mysiga lilla söndag och andra advent!

Min söndag började då med att jag stressade upp 08.00 på morgonen för att ta bussen till konfirmationen som började klockan 10.00 i Tyresö Kyrka. Och det var verkligen super kul när allting var på plats och alla var där. Jag kände mig faktiskt lite lugn åtminstone när vi skulle läsa våra trobekännelser. Jag brukar ju bli alldeles svimfärdig nervös annars, men det gick faktiskt väldigt bra. Konfirmationen tog exakt en timme. Sedan åkte vi hem och det kom några "gäster" några från släkten och familjen och jag fick jätte fina presenter :) Jag hade inte förväntat mig några presenter eftersom jag sa till dom att jag behöver verkligen inte ha några för att jag konfirmerar mig. Jag konfirmerade ju mig för att bekfräfta mitt dop och för att religion är faktiskt riktigt roligt! Men det är många som frågar eller säger "så vadå du är troende..?" Det beror ju på vad man menar, såklart jag tror på något men jag tror inte att gud är en person eller sak. Jag vet inte ens om jag vill använda ordet gud för det låter så fånigt. Men som sagt jag tycker religion är intressant så.  Nu är jag riktigt trött eftersom jag inte fick så mycket sömn i natt, jag ska snart äta middag sen får vi se.

Här är lite bilder från helgen!

hahaha åååe herregud, men ibland måste man ju få bjuda på sig själv right :D

 Jo godiset flyger! Inte mitt fel!


Puss på er :D ♥

2009-12-05
17:51:34

This weekend
Godkväll på er :)! Igår gjorde jag och Carro(i klassen) äntligen klart redovisningen på "Högt och brett" så äntligen är det över, usch jag avskyr redovisningar.  Alla prov är nog över nu, jag hade även prov på "små företagarna" som jag hoppas att jag blir godkänd i. Efter den lilla skoldagen som inte var lång alls, så stack jag och Denize in till stan och shoppade, hon hittade massa saker som hon shoppade, men jag hittade inget roligt alls! Efter det åt jag och Denize middag på resturang med min mammi och hennes väninna. Lilla Sara fyllde år igår så det slutade med att jag och Denize åkte för att lämna ett paket till henne och höll henne sällskap en stund. Jag och Denize gick sen till Kevin och umgicks med han och Erik. Sen slutligen kom Sebbe. Sen skulle Kevin "sova" så vi alla gick därifrån och gick hem till Erik där vi för det mesta bara chillade. Ett av det roligaste var ju fan när vi var på väg hem och Sebbe berättade en liten historia, och det slutade med att jag och Denize hela tiden går och asgarvar och säger "kom alex kom följ efter oss!" Hahaha så jävla roligt. Men ni som inte var med fattar ingenting eller hur ;D Mohahah *fniss*

Idag då har det inte hänt så mycket förutom att jag ska träffa Sara senare. Hihi och då ska jag sno hennes nya kamera igen, för det är så roligt tihiih! Jag hade faktiskt hoppas lite på att få träffa Kodie i helgen, men det blir väl inte av men vad gör man :)

Ha en sjukt bra helg , puuuss! ♥

Juste.. imorgon ska jag konfirmera mig, scarry or what. Ingen big deal förutom att jag avskyr att läsa högt för andra, man ska berätta sin trobekännelse. Men det kommer gå kick as!

2009-12-02
21:15:49

Flickan som lekte med elden
Jag va sååå duktig igår kväll jag pluggade lite till provet som vi har på fredag i småföretagarna.. Hade heelt glömt att vi hade det provet.. Men sen i alla fall tränade jag lite armar, med hantlar och gjorde massa situps! Hemma utan att gå till gymmet, helt gratis! Är det inte helt otroligt? *fniss* Idag fick jag sluta tidigare från praktiken och kom hem tog ut hunden, det vart bara en liten promenad i dag inte den långa som jag brukar ta. Sedan satt jag i soffan med mammi och tittade på Flickan som lekte med elden och den va precis som jag hade förväntat mig.. Awesome! :) Fast 1an är nog lite bättre på något sätt den är mer creapy, denna var mest bara spännande.

Nu måste jag väl läsa lite prov som jag har tills imorgon.. Svenska prov i grekisk litteratur som jag inte gjort än för jag var sjuk. Men jag tror det kommer gå bra, ja visst kommer det!! ^^ Så jag går från klockan 10.30 imorgon då till 19.00 på kvällen, varför ?! det kan man ju fråga sig.. För vi i frisörlinjen har kunder att ta hand om då, typ. Justee.. idag på lunchen köpte jag hem lite smink! Riktigt nice :)  - Ögonskugga, h&m kostnad 95kr (Isadora) .Glitter eyeliner, h&m kostnad 40kr. Foundasion pensel, kicks kostnad 80kr.

Puss ♥

 



 
Ett litet bevis på hur sämst min kamera är, den suger verkligen ballaallan.. Jag skulle egentligen först visa er mitt fina duschruffs jag får men i stället får ni en bild som är cepe, tog minst 10st bilder.. men varje blev likadan. Och sen ser man min gamla "hundungdoms tröja" sött va, haha!


2009-12-01
21:24:16

Svar angående inlägget "julklappaaaar"
nej, de där skorna kommer från skopunkten, de kostar 349:- , men jag är säker på att du bara blandar ihop de två butikerna, ellerhur?? ;)

Information:
Alias/namn frida l.
E-postadress:
URL: http://jagheterfel.blogg.se/



Ja jag blandade ihop dom båda butikerna, men dom råkade faktiskt kosta 279kr :) För det var 20&rabatt..  Och jag uppskattar om du inte besöker min blogg mer, okej? :)

2009-12-01
18:51:42

Ooooh maaaajj gaaad!!

Vad har hänt med statistiken?! Titta bara, vart är människorna?  Verkligen gåå dooown, det går ju inte?


2009-12-01
18:44:26

Julklappaaaar
Godkvääll!! Idag har jag klippt "sax över kam" på min docka och det var den sista klippningen detta år! På dockan då asså.. Det gick väl helt okej, råka klippa det lite för kort först men sedan mot slutet ser klippningen bra ut! Dockan fick följa med hem till mig så jag kanske kan öva att klippa den med maskin.. och sen kanske kladda ner den lite med smink *fniss* vad busig jag är. Sedan har jag kommit hem varit ute med hunden och tog en tur i centrum för att titta lite julklappar, jag hittade lite som jag köpte! Sedan köpte jag ju självklart en dipliner till mig själv, på h&m för 60kr :) Måste bara visa mina finfina skor som jag köpte i fredags med Denize. Kommer ifrån DinSko för 279kr!