Alexandra Micaela Rylander

2009-01-31
12:54:36

Tandläkare ett stort NEJ!
Vid kvart över elva på morgonen idag gick jag till tandläkaren, kände klumpen imagen redan inatt. Jag har världens fobi för att gå till tandläkare. Kalla mig silly, men seriöst det är en av det värsta sakerna jag vet. Jag gick dit och fick gråten i halsen. Det värsta är att jag ska tillbaka dit i mars för att att specialist ska kolla om jag behöver tandställning.. Nog om det vill inte prata om tandläkare och deras äckliga redskap eller vad man nu ska kalla det.

I torsdags fyllde ju frida år, jag åkte förbi henne på kvällen och va där i 2 timmar. Ni skulle sett vilken solstråle hon va! Hon blev överlycklig över parfymen jag gav henne. Jag ska köpa likadan, den luktar ju så otroligt gott! Men innan jag va hos henne hade jag haft en seg praktik den dagen faktiskt. Riktig tråkig.. Sedan efter följde jag med linda på öppet hus i ett gymnasium i skärholmen.

Igår var jag i skolan och hade en väldigt ansträngande idrottslektion. Jag blev helt slutkörd. Och idag värker det i hela kroppen, men det är sådant man får ta. Senare var jag på bio med gullungarna. Vi såg bröllopsduellen. Riktigt rolig men ändå en snyftare! Ja den var en bra film faktiskt :)

Ikväll så tror jag att jag kanske ska vara med linda, sandra och carro(?) ifall dom hör av sig. Men man vet ju aldrig. I sånt fall om dom inte hör av sig är det väldigt skönt att vara hemma och bara ta det lugnt ändå^^ Då kanske man ska höra av sig till rasmus. Han är en person som man verkligen bara kan vara och koppla av med.

Ha en fortsatt bra helg! pussochkram

2009-01-28
21:36:17

hmm..
Kan någon svara mig, när det finns ett eko inne i hjärnan. Som säger att det är bara negativt när det gäller mig och det som tillhör mig. Hur fan ska man hantera en ångest. Ni behöver inte svara, behövde bara skriva ut för mig själv litegranna. 

Det positiva med denna dag var att jag fick höra av min lärare att jag har utvecklats i klippning rätt mycket. Och jag fick nästan ett vg idag!  Vi klippte gradering, det var väldigt roligt!
När jag kom hem senare läste jag lite om hårtoning och somnade i sängen i några timmar. Vaknade vid halv 8 och började med hemtentan som vi har i permanent. Bara några få frågor kvar som jag inte hittade svaren på, men det kan jag ta imorgon.

Imorgon ska jag nog förbi centrum och handla present till lilla frida som fyller 17år!<3 Har några aningar vad jag kan köpa, hihi.

Ha en bra kväll. puss och kram

bästa låt ---->          

2009-01-27
23:34:49

det onyttiga i livet
gokväller alla vakna nattugglor :) Idag började dagen med idrott som denize och karin höll, den blev lyckad tjejor bra jobbat! Sedan bar det hemåt då jag träffade på min käre bror, som jag inte träffat på 2-3månader. Jag bestämde mig att jag skulle följa med han och hans kompis upp till min syster angelica. Har ju inte sett hur hon bor sen hon flyttade. Det var lite roligt att träffa dom igen. Vi är ju inte så bra att hålla kontakten med varandra, men så kan det vara..
Efter ett tag mötte jag linda vid nyboda och vi drog till donken.(som jag btw ska sluta äta) Det är inte nyttigt, och så onyttig jag har vart på senaste tin så ajabaja! Sen drog vi hem till mig, där båda satt vid varsinna datorer xD (töntarnas vardag, data, säng och teve det är livet!) Haha.. Sen drog hon hem och nydligen har jag försökt designa lindors blogg lite. Vi får se vad det blir för kul jag gör med den.

Igår hade vi frisördag hela dagen. Började med lite teori, sedan permanent, teori och folieslingor. På kvällen åkte jag till den salongen jag praktiserar på i strand. Men icke var hon där för en kund hade bokat av tiden. Så jag kollade lite snabbt på färgtesterna(till min hårförlängning) sen åkte jag snabbt hem igen.

Nu börjar jag bli väldigt trött och ska nog smsa vidare, med som jag då tycker är en väldigt söt och charmig människa :D

sovgott

2009-01-25
14:31:35

Dålig uppdatering.

Dålig uppdatering av mig, ska försöka bättra mig.

I onsdags var linda med mig i skolan, hon fick inte direkt ett bra intryck av den. Haha (who could blame her) Sedan drog jag med henne i varenda affär i stan som kunde tänkas ha snygga underkläder, want it so bad! Efter hela dagen hade gått lyckades jag hitta 2 plagg som var helt okej.
I torsdags hade jag praktik. Linda kom förbi praktiken och blev klippt, jag tror hon blev ganska nöjd! Sedan bjöd hon mig på lunch, vilket var shiit gott. Tack tack (a)  På kvällen pratade jag med hon som fixar naglarna på praktiken, det är även så att hon gör hårförlängning, så inom 2 veckor tror jag att jag har fixat hårförlänging!

I fredags gjorde jag inget speciellt egentligen förutom att vara trött. På natten smsade linda helt plötsligt att jag skulle komma ner te centrum med carro å sandra. Haha det var lite roligt, ni är klockrena! Men sedan vakna jag upp hos Frida. Och tydligen hade jag skämt ut mig ganska mycket xD Men det är en annan historia..
Lördagen sov jag bort och sedan på kvällen bestämde jag mig för att ringa Sara, som jag sov över hos. Vi kollade lite på film, första gången jag såg "ps. i love u" Underbar film, fast jag missade slutet lite granna för jag somnade.. Så sara fick berätta vad som hände.

Söndagen har ju inte gått helt än, men sitter här med Sara som läser engelsk gramatik. Snart bär det väl hemåt.

Bästa låt - breath med breaking benjamin



ps. i love u <3

2009-01-19
23:21:22

ändring å förbättring, allt ordnar sig
I torsdags va jag på praktiken, fick håret färgat och blekte hårbotten för första gången och rebecka,min handledares dotter fick vara försökskaninen haha. Sen efteråt drog jag till carro, linda var också där. Sedan drog vi till donken och satt där en stund på kvällen.
I fredags var jag med Linda och vi såg yesman på bio, haha den är skön. Sedan drog vi till hässelbystrand på ferre, där marcus va,som jag inte träffat på jätte länge! Så det var roligt att träffa han igen!
I lördags sov jag och linda till 14.00 typ, sedan va de chill hela dagen, bara tog det lugnt och slöade. På kvällen drog vi till sandris, där jag linda och carro sov över. Mysig hemmakväll :)
Söndagen var det bra läxor och som en vanlig söndag, tröttsam.

Idag har jag vart  i skolan sedan kommit hem och segat, sedan gymmet med sandra. Nyss satt jag med ben&jerrys som har blivit min besatthet(livsfarligt!)  och kollade på prison break! Tyvärr har jag tappat intresset i serien lite.. jag hänger inte riktigt med men så kan det vara.  Imorgon börjar jag klockan 9.45 skönt! Fast ändå idrott det första man har är inte lika skönt.

Som ni ser så har det blivit lite förändringar på bloggen, men jag är inte klar än! Så ta det lugn alla människor ;)

sovgott puss

bästa låt-leave out all the rest med linkin park

2009-01-13
22:49:58

mmm ben&jerrys!
Igår va vi bara i skolan tills 12, det var skönt. Vi hade bara repetion av nationella provet typ. Sedan följde jag med bexxan och liv till solariumet vid sfbion söder, ligger där i närheten. Jag solade inte, för jag är inte så bekväm med trånga utrymmen eller känna mig instängd. Sedan gick vi hem till bexxans mamma för att leta böker, och bökerna hittade vi då senare hemma hos henne i huddinge under hennes säng. Haha. Sedan efter ett tag och en liten biltur åkte vi hem till mig. Gick ut med hunden sedan käkade vi tacos i centrum. Och hon sovde över, vi fick en hel del läxor gjorda faktiskt, så det var bra.
 Idag skulle jag göra läxor men har ingen ork efter att jag var på gymmet och sedan åt ben&jerrys glass. Det var riktigt riktigt gott!


Ni som följer min blogg kanske är lite nyfikna hur det går för mig och Jonny.. Vet inte riktigt var jag ska börja. Vi har bestämt oss för att ta det lugnt, allt hände ganska snabbt.. Så vi är vänner sålänge, tills jag vet hur han verkligen vill ha det. Hoppas saker ordnar sig bättre så jag kan träffa han i vår.. Ska jag erkänna kände jag mig lite sårad.. Men vill inte att han ska bli ledsen så jag accepterar verkligen hans beslut. Men jag saknar han ganska ofta. Att prata med honom som jag gjorde förut. Jaja, kärlek är skit det kan väl vi alla komma överens om(?)
Jag kollar nu på en jätte gullig film "what a girl wants" , det är en jätte söt film! Lite gammal kanske, menmen det har väl ingen betydelse.

Ska nog snart ringa marus, sa tidigare idag att jag skulle göra det så.

Godnatt på er alla :)
 ps i love u frida, finns här.

2009-01-11
19:50:06

..

söndagar=neeeej . Söndagar innebär alltid slöa, eller läxor eller något som inte är lika roligt som fredagar och lördagar. För på söndagar måste man jämt tänka på skolan som är dagen efter..

Jaja på lördagen gjorde jag inte mycket men på kvällen kom rasmus! Jag har inte träffat honom på 4månader, så det va roligt. Idag har jag bara vaknat sen gjort läxor, så man känner ju sig lite duktig.

Finns inte så mycket att berätta egentligen.. Har väl ingen lust att blogga antar jag, men kände ändå att jag behövde det på något sätt. Jag vet ingenting just nu känns det som, helt tomt i huvudet på mig. Jag vet inte vart eller hur det ligger till mellan Jonny om mig, vet inte hur han vill ha det. Därför blir jag så förvirrad, för jag känner verkligen att jag gillar honom.. Och jag vill kämpa för honom, för jag vet att han e värd det.

låt mig bara till lägga att will smith har en ny film snart på biopremier måste se!


2009-01-11
00:55:01

..
varför tar jag åt mig så mkt hela tiden...</3

2009-01-10
02:42:49

musik musik musik musik
Helt ärligt vad skulle jag göra utan musiken, inte fan vet jag men det skulle bli riktigt sorligt! Kan knappt klara 1timme utan musik. Imorse när jag vaknade såg jag en underbar syn, solen tittade fram! Snön kommer snart vara borta, bort, bort, bort! Det får mig mycket att tänka på saker jag ser fram emot, som när våren kommer komma, den första blomman, det första doppet, den första isglassen. Det är saker jag tar för givet när det gäller sommarn och såklart lättklädd för det blir så varmt ute, och självklart kan man då inte klara sig utan håkan hellström<3 Hans texter är helt klart bäst. Sedan självklart längtar jag till jag får träffa Jonny<3 Världens sötaste.

Tänkte lägga upp lite bilder

donken med frida! förra helgen
permanenta i tors på salongen

 min nya lampa till rummet..

..........ja jag vet måånga bilder på mig sj.


bästa låt - ladyrock med kevin(?) något :)


puss

2009-01-08
22:41:35

snart helg!

Idag var jag på apu'n, va lite segt så jag fick gå hem vid halv 5. Efter det drog jag till centrum och gissa vem jag träffar där? Carolina Anderssonen själv! Det va roligt att träffa på henne, var så längesen, vi shoppade lite tillsammans på h&m, fick en del smink med mig hem och carro köpte en halsduk ^^ Jag var tvungen att gå och kolla om tacobaren verkligen har stängt, som pundhuvena mitt emot påstod förra gången. Det hade dom inte tack o lov! Efter det skilldes jag och carro åt och jag var påväg hem när tanken slog mig, jag var så sugen på tacos! Så jag gick tillbaka och åt tacos, mmm mums! Sedan gick jag hem och duschade och nu sitter jag här. Inte så mycket för mig. Börjar halv 11 imorgon enligt schemat på fronter så det är väldigt skönt!

Nu ska jag fortsätta chilla, cya sovgott!

Bästa låt - let me sign med rob patinsson

saknar jonny..

puss


2009-01-07
22:45:56

hmm..
Heartbroken.. men jag tycker om dig som in i helvete iafl.. <3 jag ska kämpa, inte bara för min skull utan för vår..

2009-01-07
16:20:05

vecka 2
Sammanfattning..
Måndag-träffade frida vid kl 18 sen skulle vi dra och käka på tacostället i centrum, men dom har stängt(?!) mitt favvoställe lixx :( Så vi drog till vanliga hedliga gamla donken ^^ Sen gick vi hem till mig igen och mys med film.
Tisdag-vaknade ganska sent åkte sedan till stan och shoppade, fyndade massor med rean på gina ;)
Onsdag-plugget började, vi hade först genom gång med schema och den nya perioden och shit. Sedan hade vi långhårsuppsättning, vilket var segt denna dag, fick ingen bra docka och jobba på haha. Sedan var jag ute med hunden och tog bussen till Linda för att lämna försenade presenter..
 Snart ska jag väl sätta igång med matten.

Imorgon är det APU hela dagen, sen vet jag inte. Antagligen hem och plugga.

Bästa låten - let me sign med robert patinsson

2009-01-04
15:43:37

yeah.. well ^^
Snabb sammanfattning av helgen..
Fredags- tokade runt på stan med nesi sedan hem till mig för att tråka vid datan
 Lördags- var jag med frida och vi krökade i haninge sedan drog vi typ te stan för att se vad som hände där
Söndags- nu sitter jag här typ inget för mig, ganska nyvaken.. Vi får se vad som händer :)

Och för att klargöra för alla, för er som misstolkade eller uppfattade något fel :o :) Jag är absolut inte arg, besviken, sur eller ledsen på linn för nyår! Absolut inte! Det kommer fler chanser med ferre för oss gumman :) <3 Älskar dig linn!

Snart är det skola.. seeeeeegt.. Jag vill inte dit, men vad gör man?
 
Ha en trist.. oj jag menar bra söndag allesammans <3

Alexandra<3Jonny

2009-01-01
22:33:02

2009!
Okej mitt första blogginlägg i denna blogg.. Hur känns det kan man fråga sig? Bra! Jag har övergett den gamla bloggen för en ny blogg med ett nytt namn, yeah!

Hur va erat nyår ?? Mitt var helt okej, ska jag va ärlig satt jag hemma själv och söp.. Nej jag är helt ärlig, faktiskt.. Tog ut mina känslor i alkoholen, yeah it feels great.. Nej men seriöst ska skärpa mig nytt år, nya tag. Känns skönt.   Anledningen till att jag satt hemma själv var att jag inte ville följa med Linn längre.. Jag skulle ut och krökat med henne. Men grejen är att jag kände mig inte bekväm med att hon inte visste vart hon skulle, vart hon skulle sova eller något alls, bara att hon skulle ut och supa. Och eftersom hon hade sagt först att jag kunde sova hos henne så trodde jag ju först att det skulle vara okej, men sedan säger hon att hon inte ska sova hemma.. Då blir det lixx tveek. Blev ju bjuden av andra också, men tackade nej. Kändes bäst så.   . . . Däckade till ganska tidigt men vaknade upp många gånger under samma natt tack vare en viss pascal xD Haha han hade iafl haft kul, fan vad han var packad har aldrig hört han så tidigare! Haha riktigt jävla kul var det och höra han.

Det enda som saknades för mig min nyår va en kyss exakt 24:01 från Jonny<3
Jag hoppas jag får träffa han snart, min mamma sa att i vår får jag åka till gotland, lycka eller vadå?! Hihi.


Jaja nu sitter man här med god Ben&Jerrys glass, mmm mums! Och kollar lite på ET och pratar med älskling<3

Det var mitt första blogginlägg den 1januari 2009. Känns härligt och säga det! 2009!
cyaaa puss natti