Alexandra Micaela Rylander

2009-06-30
19:29:11

bilder :)

2009-06-30
17:55:11

Äntligen är solen som högst och värmen som varmast





2009-06-30
00:08:00

trööött
Hej kom precis hem, är trött godnatt xD

puss

2009-06-28
22:43:23

horror (på engelska)
Heeej! Längesen igen.... Men det har varit jätte bra dagar med Sandris iafl. Vi var på bio igår och såg "my blody valentine" fan det mest skrämmande filmen jag varit med om.. Den var jätte bra ^^ Fick träffa Pascal också som jag inte träffat pålänge, men men.  Sen drog vi hem till Sandra och mötte Sebbe, Kevin och Sean. Vi gjorde inte så mycket, mest chillade och pratade. Sedan kom några andra.. Jag blev så trött att jag somnade.

Idag solade jag och Sandra, vi åkte och bada i flaten. Sandra har fått värsta brännan, men uhm.. det går inte bra för mig om jag säger så, känner mig lika blek som alltid, haha. . . .. . Nu på kvällen har jag varit ute och joggat, det var ett tag sedan så det var så skönt. Jag älskar att vara ute och springa och vara en stund för mig själv i skogen. Det behövs faktiskt.

Imorgon ska jag träffa Robin, om han inte langar dissen, men det tror jag inte så^^

Och för alla som vill veta tänker jag inte följa med på frankrike-resan. Nej jag tänker vara hemma ^^ Vet inte vad jag ska hitta på, men jag känner att jag vill vara hemma detta år, eftersom jag har varit borta dom senaste åren under den dagen jag har fyllt år. Så känner att jag ska stanna hemma.

Ha en fin kväll

pusspuss
//Alex

2009-06-25
12:15:21

Vakna med Justin och Ciara
Tjaabba! Har precis vaknat, varit ute med hunden på en långpromis.. Jätte skönt ^^ Det är så varmt ute och solen är i gång i högsta hugg. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, kanske träffa Pascal.
 Älskaaaaaa <3

2009-06-25
02:34:26

Sommarloovet
Heej på eer har inte skrivit på ett tag nu! Midsommar var skit nice, förutom det att jag var sjuk. Men att vara på blidö med rätt sällskap och så good maat. Så blir det underbart!
På senaste tiden har det vart filmkvällar med Sandra och Carro. Men nu har Carro gett sig av till Leksand, så hon kommer nog inte hem på ett tag :/ Sedan har jag varit med Sandra inne i stan och så. Köpte shorts och en jätte skön t-shirt här om dagen, sedan idag köpte jag ett par jätte fina skor (a) Men nu är pengarna slut helt borta. Så inga pengar på ett tag *snyftar tyst för mig sj*...

Hoppas alla har haft ett  sjukt bra sommarlov än så länge ;D *fniss*

Cya

//Alex

sååhära såg jag ut idag :)

2009-06-17
20:51:22

Jag börjar bli frisk ^^

Äntligen! Äntligen är jag på bättringsvägen och just nu sitter jag här med tidningen "Elle magazine" i högsta hugg! Det var längesen jag köpte den, så tyckte det var dags.

Ville visa lite personliga favoriter jag vill få tag på denna månad







Leopard skorna och leopardlinnet är från H&M
Armbanden kommer jag inte ihåg, någon sida från nätet
De vita linnet, blåa linnet, svarta shortsen och skärpet är från Gina Tricot


2009-06-16
19:58:59

så ligger det till..
Har inte varit aktiv på bloggen ett tag nu. Anledning 1 jag har haft skit kul med Sara och inte hunnit. Anledningen 2 JAG ÄR SJUK :( så bäst jag blir frisk snart!

nu vet ni det

PUSSOCHKRAM
//Alex

2009-06-11
15:38:40

s-o-m-m-a-r-l-o-v!!!!!!
Hej på er idag har det varit skolavslutning vilket menas att just nu... HAR JAG SOMMARLOV!  hur underbart är inte det?! Jo jag älskar det :D Ikväll ska jag med flickorna från klassen + lilla Kenny (a) iväg och äta. Det ska bli roligt, något att se fram emot. Blir lite besviken att jag missar NRJ ikväll, för det kommer så många bra artister. Speciellt Dead by april och Flipsyde :o .. Men jaja vad gör man ^^ Ska göra mig iordning snart och sedan åka iväg :)

Hörs sen

PUSS

2009-06-10
21:21:55

Jag vill bara säga..
Vila i frid Therese http://thresrojo.blogg.se/index.html
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5329153.ab

Jag kände dig inte, jag vet inte ens vem du är. Men jag vet att du är saknad av väldigt många, vila i frid..

2009-06-09
21:37:30

låt

Anna Ternheim - Tribute to Linn

Sometimes it's really good to let go..

Tackar Carro för "tipset" på sin blogg :) http://carroand3rsson.blogg.se ^^

2009-06-09
21:26:27

2 dagar innan skolavslutning
Jamen heej! Idag vaknade jag vid 14 har tittat på teve och varit ute med hundarna sedan dess.. Men vid halv sex så stack jag till församlingshemmet på konfirmation. Intressant som vanligt :) Fast vi var bara 2 stycken eftersom Alexander inte kunde vara där.. Vet ej vrf. Dricker lite tee nu och är inlindad i mitt täcke (jätte myys!) Kollar på desperata husfruar också ^^ Som jag faktiskt inte brukar kolla på, men kan vara rätt bra i bland att titta på. Det är ju ändå underhållande. Imorgon är jag ledig precis som idag :D Jätte skönt! ^^ Skolavslutning på tors det blir niice :) Ska kanske till fjäderholmarna efteråt. Men nu ska jag snart titta på chobits och sen krypa ner i sängen.

Godnatt och sovgott

Cya

2009-06-08
22:30:01

want to fall asleep
Hej på er :) Idag hade vi bara skola till kl 12.. Vi städade bara för övrigt. Fick veta att jag fick G på hela hantverksämnet.. Det är väl okej antar jag bättre än inget betyg :) Sedan har jag varit med Sandra från klassen. Vi kollade på film och gick promenad med hundarna xD Helt otroligt att jag fick ut henne på promenad, hon verkade inte direkt gilla tanken först xD  Sedan åkte hon hem... Har inte gjort så mycket sedan dess. Funderar på att krypa ner i sängen snart. Om man somnar.. jag somnar aldrig nu för tin :/ Skulle vara skönt att få lite sömn.. Vet ni något man kan göra för att få allting att bara slappna av och tänka på annat, än att ha 500000 tankar snurrandes i huvudet? Har ni något tips till mig så jag kan sova bättre, kanske? :)

Godnatt och sovgott

Cya

2009-06-08
19:45:13

Inte lätt,, nej..
Om du råkar se de här.. Så ska du veta att jag saknar dig som jag har känt i 10år.. Jag vill fixa allting, och försöker reda ut saker genom att fråga hur du mår. Då fräser du bara av mig och blir spydig. Varför har du sådana aggresioner? Vad hände med dig som brukade vara glad och positiv för de mesta..  Jag saknar dig okej? Hör av dig, spelar ingen roll när.. bara det är någon gång..

2009-06-07
22:06:14

dagen
Idag har jag bara umås med min mamma, vi har  varit ute och promenerat och sedan tittat på film :)

..

Gottar mig lite med smågodis nu *fniss* (a)  Och tittar lite halvt på chobits har inte mkt att berätta .....

pussinussi
Cya

2009-06-06
21:16:46

headers

Här är några olika headers jag har gjort, har du någon favoriiiit? (:



1.
 


2.
 

3.


4.


5.


6.


7.


2009-06-06
19:11:38

idolen
Känner ni igen henne? Allt the boys love Mandy Lane




























Amber Heard, min idol





"Everyone is dying to be with her. Someone is killing for it."






2009-06-06
14:48:54

Heelg!

Lördag idag då.. Sköönt med helg, tycker ni inte? ^^ Igår var jag med Sara i alla fall.. först var vi hemma hos henne och tittade lite på tevo. Sen gick vi och mötte Rasmus vid stimmet. Efter en stund kom Carro och Sandra dit också :) Vi gick alla hem till mig och bara tog det lugnt :) Min mamma var inte hemma så det var nice :D Hela lägenheten för oss själva (: Juste Sebbe kom också senare på kvällen :) Sen åkte han hem, Sandra och Carro drog också. Medans Rasmus och Sara sov över. Just nu ligger Sara och sover i min säng, haha hon är jätte trött stackarn xD Ska ut med hunden snart(är ni förvånade?) kanske kan få med Sara ut också, om hon vaknar ;) Det var en nice fredag faktiskt. Men men som sagt ska gå från datan nu.

Ha en bra lördag

Cya


Älskar denna låt <3

2009-06-06
14:40:12

:)
Ni 2 är helt enkelt bäst :)<3

2009-06-05
13:24:54

mer regn -.-'
Heeeeeeeej! Kom precis hem, har varit på donken i globen och ätit lunch med några tjejer från klassen :) Vi fick sluta klockan 12 idag och började kl 10, vilket betyder BARA 2 timmar i skolan ^^ skönt det.. Ska snart gå ut med hunden, men just nu spööregnar det så har ingen lust alls icke nej! Kan vänta ett tag till, tills det har blivit lite lugnare med vädret.

Cya

2009-06-04
21:33:53

regn väder idag igen.. LEDIG ^^
Idag var jag ledig! Låg i sängen enda tills klockan kanske blev 14 ^^ Det regnade ute, fanns ingen anledning att gå ut ändå.. Har skrivit min recension i alla fall.. Och tittat lite på film och bara tagit det lugnt idag. Ja det fanns inte så mycket att berätta. Pratar lite med Rasmus just nu, kändes att det var ett tag sedan.

Sovgott med er :)

Cya

2009-06-04
18:35:30

saknad..
Förflytta mig till dagen 7/5-09 <3..
    
Jag saknar dig verkligen

2009-06-03
20:25:40

måns zelmerlöv
Jag var ju på crazy night förra torsdagen i centrum! Gissa vem som var där. Först när jag hörde han skulle komma så tänkte jag, vem bryr sig. Hans röst är fejkgjord och han ser inte bra ut.  När han kom upp på scenen med glimten i ögonen och världens charmigaste leende. Jag dog! Sen levde jag igen :) Måns Zelmerlöv är mycket snyggare i verkligheten än på bild och han sjunger så jävla bra live! Han är verkligen grymt bra :)

fick inga bra bilder, men det får duga :)

2009-06-03
18:36:28

Onsdag 03-06-09
Hejsan alla! Har ni också upplevt en regnig tråkig dag idag?(igen som igår)  Började skolan vid 08:45 och skulle städa
-.-' Jaja bättre än att ha ash-lektion, sedan skulle vi bara göra ett prov. Sedan hade vi lunch rast hur länge som helst. Efter det hade vi svenska, på svenskan fick jag reda på att jag har både VG i englska och svenska, skit bra ju! Dessutom lämnade jag in faktauppsatsen om "The Beatles" han såg lite imponerad ut faktiskt (a) Hoppas det.. ^^'  Sedan fick vi sluta klockan 13. Då åkte jag och Jossan in till stan och kollade lite på kläder. Hon köpte tungpiercing till sin kille i födelsedagspresent. Ett piller och en som bara var 2 blåa kulor på, men dom båda var snygga. Sedan var hon tvungen att dra, då skulle jag möta Tobbe. Men jag sa att jag var på massa olika ställen(vilket jag var, jag flyttade mig hela tiden) haha så han hittade mig aldrig xD Tillslut efter 2 timmars provanden fick jag med mig en jätte skön svart låång tröja hem :D Sedan gick jag och mötte Tobbe ^^ Skulle åka hem och ta ut hunden, Tobbe följde med. Sedan gick vi långpromenad och åt lite kaka sen xD Sedan har inte så mycket hänt, tiden går och snart ska jag äta. Men inte än är mätt fortfarande efter dajmkakan >.<' .......... Imorgon är jag ledig vilket är helt underbart! *fniss*

Hörs senare

Cya

passa på nu att köpa smycken på punktshop, reeea ^^

Sådan i rosa köpte jag förra gången jag var på punktshop
Sådan o rosa-vit köpte jag denna gång, funderar att köpa en ljusblå-vit nästa gång
min tröja jag köpte på CARLINGS, halva priset.. jätte bra :D
 min myysiga tröja :)

2009-06-02
21:11:01

when i grow up.. !


....
Nu har syskonen  varit här, dom var bara här 1 timme. Ibland är dom väldigt tråkiga som stannar så kort tid, sura verkade dom också *knas* dom kanske bara var trötta efter jobbet(?) Åt lite dajmkaka och shit x)  Känns som jag ska rulla fram efter den lilla biten jag tog x) Men det har inte hänt så mycket idag. Inget klagande, bara skönt att ta det lugnt ibland :) Ska nog lägga mig i sängen snart, ingen är social någonstans överhuvudtaget så.
Natti på er :)

2009-06-02
18:14:14

skitväder
Hej igen nu var jag precis ute med hundarna, inte så lång stund det är så äckligt väder så hundarna har ingen lust att vara ute ändå, det märks på dom. Fort som fan har dom brottom hem, likaså jag x) Jag ska äta lite nu, sedan kommer syskonen!

Cya

2009-06-02
17:14:31

Helt vanlig tråkig tisdag
Så nu är jag hemma från skolan, skippade idrotten idag pga allergin ;o Vi var kanske 5 stycken på mattelektionen för att det var bara dom som hade rester kvar att göra skulle komma. Jag behövde bara göra 1 provet i nationella sen stack jag där ifrån. Vi hade bara ett prov på teorilektionen också, nämligen i klippning. Jag fick VG på det, det är ju faktiskt skit bra! (Goo alex) Sen fick vi sluta kl 15, riktigt nice :D Har städat hela lägenhet nyss, faktiskt credit för det också ;) Ska snart ut med vowarna.. i det härliga regnet(not) -.-' Sedan skall jag äta och efteråt kommer mina syskon hit och ska fika. Ser alltid fram emot när mina syskon kommer, då är det inte lika tyst. Dom är bäst :) Men Andreas har ändå den bästa humorn, haha x)

Ni skall bara veta vad jag drömde inatt :O Jag drömde att Ari (min mammas ex) bröt sig in i vår lägenhet i natt och letade efter ett jävla kvitto! Och det gick inte och tända eller något, allt var helt mörkt och när jag försökte ropa på mamma så kom det inget ljud. Och Ari bara fortsatte leta och blev jätte arg för han inte hittade det han sökte efter. Det kanske inte låter så otäckt men när jag vaknade upp i morse så kändes allt så verkligt och jag var jätte rädd .. xD Jag drömde andra saker i natt också, men riktigt vad kommer jag inte ihåg. Jag har inte drömt något på ett tag och nu inatt drömde jag massa olika. Kanske för jag sover oroligt eller något, jag vet inte riktigt. 

...Meeen nu piper hundarna för dom vill gå ut, såå skrivs senare

Cya

2009-06-01
22:01:16

that voice is really something!
Nu i kväll har jag varit och hört när Carro sjöng vid liljeholmen(?) I alla fall, det var hennes bästa framträdande hitills! Hon var verkligen jätte duktig ikväll *glädjetårar* Mycket bra Carro :D

...

Just nu sitter jag här med huvudvärk(bäst det försvinner snart) Har varit jätte fint väder idag, man blir så glad när solen skiner! Har blivit lite brunare faktiskt (: Det är niiiiice. Ska verkligen försöka lägga mig i tid idag.. Då kanske man somnar för en gångs skull.
Godnatt söta människor :)

Cya

2009-06-01
16:22:40

New moon! <3
Titta vad jag hittade! :D
 
THE TWILIGHT SAGA: NEW MOON trailer in HD

2009-06-01
14:34:31

"inte ramla"
Ingen skola för mig idag icke, när kommer jag någonsin inse och stå på mina egna fötter.