Alexandra Micaela Rylander

2009-03-31
20:19:59

nej men nej!
Vart 100000an har hänt med mina besökare?? 15 stycken nu. Förutom var det upp mot 30-50 stycken! Ska jag uppdatera lite mer kanske tycker ni? Finns inte så mycket itnressant att läsa i denna blogg precis. Jag vill inte förlora er(mina besökare) come back <3

Igår.. Vad gjorde jag igår.. Juste! Direkt efter skolan åkte jag till frisörsalongen i strand, där jag praktikserar. Jag tog bort mitt löshår, så nu är det gjort! Ännu mera pengar som går till spillo. Men vad skönt det känns att ha sitt egna hår igen. Kunna rycka och slita så mycket som jag vill! (staaackars hår..) Men men sen åkte jag hem och gjorde lite läxa, vad duktig jag är!

Idag(Tisdag) Träffade jag viktor efter skolan. Vi var mest ute och gick.. om jag tänker efter det var det enda vi gjorde, gick runt lite varsom. Men det var skönt, behövde den promenaden! Sen var sällskapet väldigt roligt också^^

Nu sitter jag här helt tomt.. inget att berätta.. inget .. nothing absolut nada! Hoppas det händer något riktigt intressant snart. Men sålänge får jag väl säga..

PussochKram

2009-03-30
20:55:14

Heeeeej!
Hej på er, var helgen bra? Ja fan det var den! Men låt oss backa tillbaka till onsdags då jag var i stan med Sandra och Denize på fika i stan. Jag fick med mig hem ett par feta solbrillor och en eyeliner. Sen i torsdags var det ju praktik som vanligt.  Jag klippte Lindas lugg lite snabbt på morgonen och åt sedan lunch med Linda på vår gamla skola där hon nu faktiskt praktiserar. Jag längtar fan tillbaks dit, var en annan trygghet. Sedan fick jag en rast på 2 timmar och gick runt i centrum med Viktor, Linda och halvt Larven. Larven stack ju sedan efter kanske 30min. Då stack jag, Viktor och Linda och käkade lite på donken.. Glaaass på menyn!  Nog om det.. hände inte så mycket mer^^  I fredags var jag hos Linda med Sandra på filmkväll. Twilight denna gång igen då! (fällde en liten tår) Jag är som besatt i filmen.  Ska vi nu ta veckans höjdpunkt? JAJAMEN det ska vi :D! Egentligen skulle jag ha träffat Robin i lördags men jag valde att åka på fest i Sundbyberg. Först hade jag ingen aning om vart vi skulle, för dom vägra säga. Sedan när vi kom fram, så kände jag ju igen människan som vi mötte upp.. Tommy!  En kompis från en fest innan. Eller ja om jag ska vara rättvis, Linda kände ju honom först och jag lärde känna han genom henne. Men det var en lyckad kväll/natt tycker jag. Jätte mysigt faktiskt, det var livemusik - kalle i egna hög person spelade. Fan va bra han var då :D Sen var det en jätte gullig pojke få festen ( Tobbe var namnet) Kanske inte ska avslöja för mycket detaljer. Men han var jätte schyst och riktigt söt :) Försöker få tag i hans nummer (för alla som antecknar intensivt vad jag berättar för er) men Tommy har ju inte svarat på mitt sms än. Blir lite småsur på det. Men aja i söndags sov jag bara, skulle träffat Robin men det blev ju inte av. För människan skyllde på att han var lite smått sjuk(ska man tro på det? (a) )..

Orkar inte ge er mer info nu blev helt trött i armarna och händerna xD

PUSSochKRAM

2009-03-25
18:44:39

*fniss*
Visste du att Denz är kär i mig, fast jag är kär i Emelie. Och en dag när Jennifer Lilsy och jag var på promenad så försökte Erika  våldta oss båda! Då ringde jag Helena och hon kom direkt. Igår när jag duschade så ringde Kenny Tran på min dörr och ville att han och jag skulle leka med dockor, men jag kunde inte för jag skulle ha sex med Rasmus i två minuter. Förra veckan när jag dammsög mitt rum så låg Rylla under min säng och strulade med Sandra Nu orkar jag inte berätta mer för jag och Sebbe Lö ska leka indianer.

kopiera historien byt ut de fetstilta namnen mot personer i din kontaktlista på mobilen, inget fusk ! Håll in nedåt knappen och släpp efter ett tag)

2009-03-24
19:58:23

i detta tillfälle..
I detta tillfälle vill jag inte vara mig, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte..!
Jag vill vara den flickan som kan få sin respekt..

2009-03-23
21:42:42

Det bästa av måndagen
Vaknade 7 imorse och han till skolan ändå, mötte Linn i gullmars så fick sällskap halva vägen till skolan. VI hade matte på morgonen och jag jobbade på riktigt flitigt! Det kändes riktigt bra ska ni veta att jag jobbade på. Sedan hade vi Svenska som jag också jobbade hårt på. Låter lite konstigt när det gäller mig eftersom jag är så seg i allt jag gör, men jag ansträngde mig och kände mig nöjd efteråt. Sedan fick vi sluta klockan 12, det var skönt ska ni veta!
Jag åkte hem gick ut med hunden en promenad. Mötte Linda efteråt, åkte och solade vid graningsringen Sara kom någon minut senare. Solade i 20min och drog sen hem till Linda för att käka något. En timme senare efter Linda mötte Sandra i centrum och jag följde med Sara hem, så åkte vi alla 4 och gymmade. Var där från kl 18-20 det var riktigt skönt! Hela dagen har känts otroligt bra!

Just nu sitter jag här och kollar chobits igen. Det är väl det jag ska fortsätta göra nu, ha det bra alla!

pussochkram

Juste vill skriva upp månadens "jag vill"

Denna nya månad som kommer den 1april vill jag lyckas åstakomma

Spara mer pengar [ ]
Inte slösa pengar på onödiga saker [ ]
Återbetala hårförlängningen [ ]
Spara pengar till skor [ ]
Läsa klart min bok [ ]
Motionera mer [ ]
Inte lika mycket frånvaro  från skolan [ ]

Och för alla som var intresserade detta vill jag, som sagt.  Jag vill säkert mer men kommer inte på det nu.

2009-03-22
20:42:57

snabbinfo

Onsdags- yllde rasmus år han fick jätte fina rosa rosor av mig (a) och en bakisask av linda xD Sedan gick vi från centrum till rotvik för att möta sebbe, på vägen från sebbe gick vi till linda för att möta hennes syrra som följde med hem till sara. Från sara promenerade vi litegranna och var vid öringesjön eller något liknande. Det var lite kallt då på kvällen men tur att man har schysta kompisar som värmer en ;D Blev faktiskt klar med min reccention den dagen! Skit nöjd är jag så jag klappar mig själv på huvudet och säger "bra alex"

Torsdags- praktik

Fredags- En sån jävla rolig dag! Jag var med min lillesyrra först vid 3 ungefär så gick vi runt i stan, satt lite på donken och pratade. Sen åkte vi till tyresö och käkade tacos i centrum medans jennfier tog fish&chips. Rasmus kom förbi och då gick vi efter en stund till bussen, vid bussen möter vi på Linda som egentligen skulle kommit lite tidigare till sibylla i centrum(där vi käkade) men hon kom lagom till bussen skulle gå. Vi åkte till rotvik och mötte Sebbe, sen samma sak som i onsdags efter lite flumm framochtillbaka vid strand så gick vi till Sara. Hon verkade bli lika förvånad igen men följde gärna med ut. Vi gick till Carro sedan direkt efter åt och med lite övertalning följde hon med till bussen för att lämna av jenn vid norra sköndal(jenn=jennifer=min lillesyrra, om ni inte förstått det än asså) hon bor ju i hökaringen så vi följde med henne till norra sköndal där hon tänkte byta buss. Och vi åkte tillbaka till tyresö där vi flickor tog en varsin glass på statoil. Sen bar det av hem till mig där vi tittade lite på tevo och pratade. Sedan blev jag, rasmus och sara allt för trötta så vi skickade hem dom andra. Medans Sara och Rasmus sov över.






Lördags- Nästa dag spenderade jag hela dagen med Sara, det var jätte kul det med! Senare på kvällen efter massa foton och jätte god mat så tittade vi på en av mina absolut favoritfilmer! Twilight är bäst <3 Såklart började jag storböla och Saras lillasyster Ida blev nästan förskräckt när jag började gråta så mycketm för hon förstod inte varför jag grät..xD Sen fnittrade hon åt mig, haha. Gick och la mig rätt tidigt den kvällen pga att jag skulle jobba dagen därpå.




Söndags- Jag vaknade runt klockan 7 och var i församlingshemmet vid tyresö kyrka kl 9. Jag och Linda skulle jobba i cafe'et till klockan 14. Det gick väldigt bra! Viktor, Jens och Anden hjälpte också till.. haha roliga människor :D Sen kom vi därifrån vid kanske 15 och åkte hem till Linda och kollade på film. Sen fick jag skjuss hem av Emelie. Och snart så ska jag titta på chobits! Ni som gillar mangaserier rekomenderar den serien. Den är väldigt söt :)

PUSSOCHKRAM


2009-03-17
23:15:15

Tisdag 17-03-09
Jag måste skriva ett litet snabbt inlägg iallafall.

Jag har varit hemma idag pga nackspärr men nu senare på kvällen har det börjat släppa lite. Men tänker ändå inte gå till skolan imorgon. Ser ut som ett mongo med bruten nacke som lider. Haha nej men det gör faktiskt ont.

Idag har jag då sovit och försökt slappna av och tagit det lugnt med min nacke. Senare följde jag med Linda till en kyrkgrejjs som jag nu ska med på för att jag ska få följa med henne till Frankrike i sommar. Det verkar ju som att det ska funka med att jag följer med henne och Sandra. Annars Linda om jag får jobba i onödan, då du! xD Det var jätte mycket gulligt folk där. Sedan såg man gamla klasskamrater som man inte sätt på ett tag heller.

Jag längtar fruktansvärt mycket till sommaren! Får verkligen vårkänslor nu när det tysta trista gråa vädret börjar gå bort. Och den varma solen kikar fram.  Måste lägga in denna låt bara för den påminner mig så mycket om när allting börjar.. Som glass i den varma solen, inga vinterkläder som är jobbiga osv.

pussochkram


<3

2009-03-16
23:47:20

Måndag 16-03-09
En ny vecka igen då. Det var som fasiken! För att sammanfatta förra veckan..

Onsdags slutade tidigt igen så jag åkte in till stan med liv och karin och kollade lite kläder i en timme. Sen åt jag lunch igen med mammi och fick med mig hem ett par skit snygga leggings och trosor*fniss*!
Torsdags- var det praktik, som vanligt. Men en glad överaskning, Sebbe kom förbi! Vad glad jag blev det var jätte längesen jag såg honom :D Sedan kom Sara och jag klippte av hennes långa hår, men skit snyggt vart det allt ;) Sen drog vi till centrum och åt på sibylla med några random människor(saras kompisar) haha men dom var faktiskt random ;) Sedan åkte jag och Sara hem till mig för att kolla på film då kom även Linda förbi. Så vi alla tittade på film och sen drog dom hem.
Fredags- var jag med Sara på filmkväll och Peter kom över. Vi käkade dipp med grönsaker och ostbågar. Fasen gott det var asså! Fanta och sprite på köpet var det dessutom *mums* Mycket senare sov jag över hos Linda.
Lördag-. 50års fest i huddinge! Fan det var jätte mysigt med hela släkten och många bekantskap var där! :D Det var riktigt roligt faktiskt. Sen får man veta riktigt roliga saker först att patrik känner en raggare på festen som var hans kompis pappa. Senare får vi reda på att min moster och patriks pappa har varit tillsammans. Snacka om mysko! En intressant diskussion hade vi om det i alla fall.
Söndagen - Var jag bara allmänt trött och sen träffade jag Robin :)

Och denna måndag då.. Har haft jobbiga lektioner. Först matte, svenska sedan då 3 timmars engelska. Men som vi alltid gör på engelskan så kollade vi på film "nothing hill" som man inte har sett den 100 gånger. Men som sagt den är ändå alltid lika bra varje gång man ser den. Märkte även i skolan att jag fått nackspärr, först kunde jag inte röra axeln eller nacken. Nu kan jag inte röra hela området vid huvudet.. Sådant gör riktigt ont!  Men i alla fall.. Sedan var det stan som gällde idag igen då. För jag hade bestämt mig för att köpa dom där riktigt fina ljusblåa jeansen som är lite trasiga!  (kommer från gina, tror dom flesta flickor redan har sett reklamen på dom jeansen på tevo eller liknande) Sedan tittade jag lite på skor och bestämt mig för jag vill ha converse all star-skor.. Dom va riktigt fräsha dom med!
Men jag skyndade mig snabbt hem för att åka till centrum köpte ett par jätte söta och sköna skor på "bells shoes" Rosa tygskor(ballerina) Jätte söta är dom! Sedan gick jag hem för att ta ut hunden. Och min snälla brorsa dåra kom förbi senare och fixade min stationära dator helt och hållet. Tack bruuuur! Vad glad jag bleeeev! TACK :D <3

 
(skorna som jag vill ha)


PRIMA BALLERINA nu ska jag sova snart
pussochkram

2009-03-14
23:09:41

ibland orkar man bara inte
jag har hur som helst inga kämpaglöd kvar för tillfället.. </3 inte för något eller någon.

// I hope it will feel better soon

2009-03-10
20:34:13

Davines
Idag (Tisdag) hade vi idrott på morgonen med badminton! Det var roligt faktiskt. Sedan åkte vi direkt in till stan för att käka på gamla hedliga fettomaten donken*fniss* Sedan åker vi till "Davines" För alla er som inte vet, Davines är ett frisörföretag kan man väl säga. Ett italienskt familjeföretag bildat 1983 och finns i över 65st länder. Dom har 200st anställda(18nationaliteter).. Haha nu blev det lite skola här.. Nej men tänkte det kan vara intressant att veta. Och trott eller ej men det där satt i huvudet från tidigare genomgång idag! (Duktig man känner sig) En intressant sak är att det finns 20.000 frisörer i Sverige och 10.000salonger. Jag tycker det är ganska mycket ^^ Och när jag blir äldre kommer jag bli en av dom ;D ..
Davines säljer jävligt bra hårprodukter faktiskt.

Ni fick nog aldrig höra vad jag gjorde igår.  Jag va ledig från skolan med bara utvecklingssamtal 30min kl 11 på morgonen. Efter det stack jag in till stan för att äta lunch med min mammi. Shoppade lite i stan. Fick med mig en jätte fin klänning hem från Gina. Kan fota den senare så ni får se en bild. Sedan åkte jag hem för att gå till tandläkaren. Ni vet professionell tandläkare som jag har nämnt tidigare i min blogg. Dom kollade på mina tänder och sa åt mig att komma tillbaka efter sommarn för att se  om mina hörntänder kommer växa mera. Det är så att det är ganska trångt utrymme i övre tandraden (eller hur säger man?) jaja det är trångt i alla fall. Och om inte tänderna växer mer neråt så ska dom dra ut minst 2 av mina tänder och sätta in tandställning. Jag blev lite skrajjsen när dom faktiskt nämnde att jag ska dra ut tänder. Men dom som jag har pratat med har sagt att det är ingen fara alls. Så antar att jag kan andas ut lite. Som ni redan vet har jag lite fobi för tandläkare och överhuvudtaget gå in på folktandvården.

Det var allt för mig

all my love
//alex

2009-03-09
23:21:00

Frida Lindström

 Nu fick jag otrolig ångest! Jag menar jag bara sitter här och läser Fridas lilla söta blogg http://jagheterfel.blogg.se Och insåg hur mycket jag saknar den söta varelsen. Det känns jätte fel att vi aldrig har tid att träffa varandra. Jag menar du känns ju som min andra halva, vafan?! Jag såg ju henne i veckan på gullmars och blev så glad när jag såg gullungens ansikte. Men det varade inte länge eftersom jag var tvungen att gå på bussen. När jag kom hem märker jag tårarna kommer i en otrolig fart och känner. Varför har hon aldrig tid att träffa mig(?) Jag menar det skulle ju bli bra, allt skulle ordna sig. Jag är inte som en hel person när hon inte är i min närvaro. Alltså jätte svårt att beskriva men hon gör verkligen min dag. Jag får väl stå ut tills hon har tid att träffa mig igen. Du, Frida om du läser detta... Du kanske inte riktigt förstår, men snälla ett litet telefonsamtal skulle räcka just nu från dig. Jag saknar dig oehört och har verkligen ångest över att vi inte har bättre kontakt med varandra. Jag ber om ursäkt för dom stunder jag inte lyssnat på dig när du behövt prata. Jag ber ursäkt för dom stunder jag har tagit i lite i mina ord.. Alltså jag ber om ursäkt dom stunderna vi har smått bråkat. Men om du tänker efter har vi aldrig haft ett enormt gräl. Men jag vill ändå inte att saker ska vara som det är nu. Jag litar på ditt ord att du säger att du saknar mig och tro mig jag saknar dig massor. Vi borde ses snart. Inget mig utan dig <3
Jag älskar dig Frida
<3


2009-03-09
22:47:06

Helgen fullspäckad
Hejsan alla människor. Ni har nog märkt att jag har inte bloggat på ett bra tag! Jag går genom saker just nu så då blir det att man inte orkar med någonting alls. Men för att uppdatera lite. Denna helg var lite extra rolig eftersom det hände så mycket så jag vart absolut nöjd med helgen ^^

På fredagskvällen åt jag middag med min mamma och ari på green bull i centrum. Var väl lite mysigt att gå ut och käka. Sedan åkte jag hem till myspelle själv i högsta personlighet, med annat namn Robin och umgicks med honom :) Sedan när jag är påväg till bussen efter jag varit där smsar Linda på en gång och frågar om jag är vaken. Jag ringer upp henne och vi båda bestämmer oss för att mötas vid bollmora och går till statoil och köper glass och cola :D Efteråt gick vi hem till henne och hon bestämmer sig att vara vaken hela natten och jag då som är dödstrött vill ju sova. Men kvinnan tvingar mig att vara uppe, men tillslut tog jag inte mer utan somnade. Vilket inte var ett sådant smart drag eftersom jag vaknar dagen efter på morgonen och märker att Linda har skrivit "Lindas bitch" i pannan på mig! Och skicka runt bilden till halva hennes kontaktlista på mobilen. (haha) Vid lunchtid åker vi och rider med Emelie. Och det va så längesen jag ens rörde en häst! Jag tycker det va skitkul! Speciellt när hästen inte gjorde som Linda ville, för när Linda skulle få igång hästen så sparkar hästen bakut och tvärstannar helt plötsligt och vägrar röra på sig! Hahaha va jag blev full i skratt, det såg så roligt ut xD Men sedan kom hon ju överens med hästen.
Efter det får vi skjuss hem av Emelie och möter sedan efter en stund Sandra på bussen påväg in till stan och fjollade oss lite. Sedan åker vi hem och är sååå trötta och somnar en stund och då ringer Rasmus och säger att det är filmkväll typ hemma hos honom och vill att vi kommer dit. Rasmus och Patrik möter oss påvägen och då går vi hem till honom.  Vi tittade lite på teve och pratade, vad kan man säga :D *fniss*  Pojkarna följer med oss hela vägen hem sedan, det va riktigt gulligt av dom tycker jag. Situationen va en aning flummig eftersom jag och Linda var tvungna att ta klackskor pga att hennes mamma sov så kunde vi inte ta vanliga vägen ut genom ytterdörren. Vi tog alltså skor som fanns på hennes rum. Men i varje fall vi hade klack men sedan va Sandra så gullig att hon lånade sina skor och bytte med Linda, på vägen hem. Fast dom klackskorna varade ju inte länge på lilla Sandris, så hon tog av sig dom och gick bara i strumpor ute i det blöta. Och där mycket längre bak kommer jag med Lindas andra par klackskor som jag fick låna ont som jag vet inte vad och försöker hänga med i deras takt.  Dagen efter hjälpte jag Linda städa hennes rum(tro mig det behövdes) *fniss*

Pussochkram