Alexandra Micaela Rylander

2009-11-30
22:10:45

Dagens - Enjoooooy!

Bloggen är lite störd just nu så kan icke göra enkla musik"linjer" utan måste ha med dom tråkiga videosarna.. Lessen för det, hoppas det går bättre nästa gång! I alla fall, dom som vill veta idag hade vi en rolig bildlektion i skolan vi hade i uppgift att göra en "fotoberättelse" och vi kom på massa idéer på slutet, Carolina i klassen fick först vara emo och självmordstokig och sedan kom dom på idéen att någon psyko skulle följa efter henne och iakta henne i skolan och slutligen springa efter henne och döda henne eller något sånt, hahahah! Efter det följde Denize med mig hem och vi tittade på julklappar i Tyresö centrum. Jag hittade ingenting, förutom en liten present till mig själv. Ett nytt ballt nitskärp som man ska ha lite ovanför midjan, 40 kr det kör vi på!  Så gööllit så :)

Puss och sovgott ♥

2009-11-29
17:50:57

Helgen

Denna helg då började med att i fredags åt jag på resturang med bror och mammi på "Green bull" i tyresö centrum, efterrätten vart en enorm besvikelse men sådant får man väl leva med. Efter det var jag ett tag med Sandris och Carro. Dagen (lördag) därpå vaknade klockan 14.00 och började göra ordning mig på en gång för vi skulle på släktmiddag hos min moster i västerhaninge. Det var jätte trevligt och träffa alla, fast vi kom väldigt sent hem därifrån runt 22.30 var vi hemma. Jag tyckte att helgen hade varit så tråkig hitills så jag frågade Pascal om han ville hitta på något, det slutade med att jag klockan 1 på natten åker ända hem till honom och han bor i Kallhäll! Restid 1h och e 3 min! Inte så farligt men det var pyttenyttemini läskigt att åka på natten hem till honom. Fast det gick jätte bra :) Han är så rolig att umgås med så jag ångrar inte att jag åkte dit, däremot är jag väldigt trött idag efter resan hem igen *fniss*

Ska titta på film snart och mysa med lite godis och julmust! Det är ju trots allt första advent, eller vi skyller på de, haha.  Denna söndag bjuder jag på Paramore - brick by boring brick!!


2009-11-25
18:48:55

Does it work? Really?
http://www.halsoklubben.se/15/default.asp?page_id=7758&type=custom/halcmp&sub_nr=101&id=169&from=Euad

Någon som vet om "One week" funkar?

Och nej få inte panik nu jag ska inte banta, jag funderade bara om det där verkligen funkar :)

Puss ♥

2009-11-24
22:36:53

ÄNTLIGEN!!!!!!! Nu har jag sett den!

Vem skulle ni valt, Edward eller Jacob? Personligen vill jag ha båda! Fina egenskaper i dem båda!

Jag säger bara äälskar slutet av New Moon, det absolut bästa med hela filmen! Ni som inte sett filmen, den är verkligen värd och se! Jag kan inte ens avgöra vilken som är bäst av Twilight eller New Moon. New Moon är ju mer komplicerad än vad Twilight var. Allting händer väldigt snabbt i New Moon, önskar filmen aldrig tog slut nästan. Ja menar den va ovanligt snabb om man jämför med Twilight som hade en väldigt seg handling. Men annars filmen är deffenitivt värd och se även om man inte har sett första filmen. Dessutom la jag verkligen märke till hur vacker Alice är(det är ju självklart meningen) men seriöst hon ser verkligen ut som en sällsynt ömtålig varelse som man inte vågar röra bara för hon är så fin! Nu är det väl bara att vänta på tredje filmen ;)

Sleep tight! Puss

2009-11-21
20:50:48

Britney Spears - 3



2009-11-21
16:01:13

Disney filmer <3


2009-11-20
20:19:55

Svinfanskap (låångt ifrån vardagen!)

Älskade blogg jag hade nästan glömt bort dig! Eller mer troligt att bloggen har glömt bort mig. Gissa vad lilla Alex har åkt på? Jo svininfluensan. Kommer ni ihåg mitt senaste inlägg att denna helg kunde inte bli bättre?! Om den inte blir bättre, självklart blir den då sämre än sämsta nivån man någonsin kan tänka sig. Jag är på bättringsvägen, vilket är otroligt härligt. Men tror ni inte planerna inför helgen blir inställda för mig? Johodå, inget firande för Carro och antagligen ingen New Moon i morgon.. Det är bara le och vara glad för att alla andra kommer hinna se den innan jag ens kommer få kunna andas frisk luft. Haha nej nu ska jag inte va sådär. Såklart man blir besviken när man har sett fram emot denna helg sååå länge. Men det finns fler helger att ta igen det. Filmen går ju faktiskt ingenstans, men gud vad ivrig jag är på att se den! Jag hoppas alla på Carros fest har det bra ikväll, det kommer säkert bli kick as :) Mina små flickor förtjänar de absolut bästa *fniss* Grattis i förskott Carro!

Känner att jag behöver sällskap, men tror ni någon vill vara nära en sjukling? Nej inte riktigt. Det är inte så många vid datorn heller just nu som direkt är sociala heller. Jaja jag får väl hitta på något, några förslag? Nej jag trodde väl det..

Puss och trevlig helg! ♥


2009-11-15
18:38:36

Money money money must be funny in a rich mans world


Heeelt otroligt, satt nyss och räknade ut vad exakt jag har spenderat mina pengar på denna månad (genom kvitton) Summan är inte vacker.. 2150 kr! På vad kan man fråga sig? Bara småsaker som underkläder, presenter, biobiljetter, kläder och annat. Helt otroligt, sen finns det troligtvis kvitton som jag råkat slänga.. Vilket blir ännu mer pengar! Nästa månad måste jag vara lite mer sparsam! För snart är det jul. Hade jag haft en pojkvän vid detta läge skulle jag skämma bort honom med massa julklappar, visst är jag för gullig (a) Vill exempelvis rekomendera er pojkar (smaken är ju personlig självklart) Men jag tycker verkligen denna herrparfym luktar gudomligt! Säkert många som har den ;D



Är super taggad inför nästa helg, fest för Carro på fredagen och New Moon på lördagen! Kan det bli bättre?! Blir chokerad om det kan, vi får väl se.

Puss på er :)♥


2009-11-14
21:08:38

All i want for christmas

Detta är början på min lilla önskelista till tomten  ;o

1.
 
2.
3.
4.
5.
6.





2009-11-14
17:32:10

Fredag och lördag
Igår var jag på bio med Sandris, Robban, Mackan, Carro ( inte min och Sandris Carro) , Jonte och Hugo ^^ Vi såg "2012" Det är första gången jag kan säga att en film är just spännande, för det var den.. Spännande, hemsk och bra! Den hemska delen är just för att man tänker sig alla människor som dör, man får visionen att tänk om detta händer 2012. Marken som vi går på försvinner rakt under oss och allting som någonsin betydigt något försvinner. Hihi men ni får se själva hur det slutar, hehe.  Efter det drog jag och Sandris hem till sig själva. Jag behövde bara lägga mig i sängen och somnade på en sekund, aas skönt.



Idag har jag varit i centrum och tittat present till Carro, som tur var hittade jag! Dessutom var massor jag kände i dag i centrum, samtidigt som jag pratade med Denize i mob så kom folk fram och fråga hur det var. Denize vart lite irreterad eftersom jag stod rätt länge och pratade, men samtidigt pratade jag nästan 2timmar med Denize i mobilen, haha. Jag träffade på min syster Angelica som jag måste träffa snart, det var jätte längesen vi umgicks och gjorde något.

Nu ska jag äta middag, ta ut hunden sedan kommer Denize!

Puss :)♥

2009-11-11
23:14:59

.

Nu är du borta, du kan inte nå mig nåvart, du är död ditt jävla mongo


2009-11-11
22:09:52

Paparazzi <3

I am your biggest fan and i fallow you until you love me, paparazzi

<3


2009-11-11
19:47:54

praktik och valp
heeeeeeej, idag var det riktigt segt på praktiken..!

 Ni kan väl hålla tummarna för mig att jag får hem denna underbara sötsaken?
Till höööger är den :D

Puuuss :)

2009-11-10
22:06:36

"Länge leve våldtäckslåten!!"



Idag skulle vi klippa en riktigt kort frisyr, vi skulle klippa uppklippning runt hela huvudet. Alltså bara en C (Layers) Den frisyren påminnde mycket om den min mormor har, det kanske är en typisk mormorfrisyr.. Hahah.
Snart är det dags för varm choklad och lägga sig i sängen. Men jag har lite bilder att bjuda på hihi. Jag hade lite för roligt när jag redigerade helt enkelt :)



Godnatt och sovgott


2009-11-10
11:33:13

Kommentarsrutan
Jag försöker klura ut hur man ändrar färgen i den lilla "kommentars rutan" så stor brådska är det ju inte, men det skulle nog vara bra om man ser vad man skriver, right? ;) Vad tycker ni om min nya design i bloggen btw? Den förra kanske var bättre eller vad tycker ni? Lämna gärna en kommentar ^^

Håller på att göra ordning mig inför skolan nu ska ut med hunden sen åka.

Puss ♥

2009-11-09
22:27:38

Paranormal activity!


Ååååååhå vad nice, den måste ses!

2009-11-09
20:17:43

Today was a great day
Idag var en av dom roliga bildlektionerna. Vi skulle måla akryl och skicka runt bilder som alla fortsatte måla på. Haha det var lite roligt ^^ Sen efter det träffade jag lilla Sandris vid gullmars, vi åkte till medborgarplatsen och hämtade ut  3 stycken biljetter! Gissa till vad? Jo New Moon! Lördag 21/11 - en dag efter premiären klockan 21.30 ska vi gå till biosalong söder (; Riktigt riktigt riktigt nice! Det som är ännu bättre är att vi ska fira lilla Carro en dag innan, feeest! Gissa om man är astaggad.  Nu på fredag är jag också upptagen, ska på bio och se "2012" Det handlar om att hela världen rasar samman typ. Men det är med en av mina favorit skådespelare, så vi får se om den är bra. :)  ...... Men ialla fall senare idag fikade jag på coffée house med Sandris och träffade några av hennes kompisar. Det är riktigt mysigt att ta en fika där faktiskt :) Speciellt med det bästa sällskapet :D

Vi får se imorgon efter skolan om vi ska till Pink konsären. Håller tummarna!!

Puss :) ♥


2009-11-08
22:14:42

Tors, Fre och Lör!

Heeej alla sötnusar :) Det var ett tag sedan sist jag skrev nu.. Ni vill nog veta vad jag har varit med om dom här senaste dagarna (; .. I torsdags var jag ledig som sagt, underbaaart! Hade bara utvecklingssamtal i skolan vid 15.30 efter det drog jag in till stan och mötte upp Denize, hon hade redan varit där ett tag med Mange. Ni skulle sett hur lååång han var! Shit asså, lång men hihi söt faktiskt ;$ I alla fall.. Jag och Denize köpte båda en svart "lång tröja" , ni flickor vet nog vad jag menar ;D Den slutar precis nedanför lilla rumpan.  Sedan kom Mikaela, Denizes absolut bästavän. Hihi det såg jätte kul ut för hon var så liten jämfört med oss andra, bara 155cm lång ;o Det var jätte kul och träffa henne^^ Efter alla bra saker man har hört om henne från Denize, hihi. Mikaela kunde inte stanna sålänge så efter kanske 20minuter åkte hon hem och Mange åkte åt sitt håll. Jag och Denize började också röra oss hem till henne, vi var riktigt hungriga! Planen var att vi skulle sova hos henne, men hon hade ingen internet så det var lite trist så vi sov hemma hos mig i stället, haha! Jag kommer inte riktigt ihåg vad vi gjorde torsdags kväll vi hann väl komma hem sedan somna på direkten. I fredags vaknade vi nog rätt sent och hon skulle träffa Micke. Hon följde med mig till blåa linjen vid TC ( för jag har aldrig åkt den blåa linjen förut) Jag åkte mot Hjulsta.. Där träffade jag Pascal, Grizzly och Daniel :) Riktigt tokiga är dom allihopa! Vi var i gamla stan och chillade mest. När jag kom hem så var klockan runt 23.00-00.00. När jag kom hem så kom Sebbe, Fille och Kevin hem till mig ett tag. Vi glodde på film typ, haha inte så mycket mer :) När vi då kommer till lördagen sov jag väldigt länge, gick inte upp förs klockan var runt 14.30.. Denize ringde och hon skulle komma över :) Jag var ensam hela dagen och natten utan päronet! Riktigt nice, synd bara att jag inte orkade höra av mig i fall några andra skulle komma över.. xD Jag och Denize hade det bra som vi hade, vi tittade på film och flummade mest runt. Massaaa foton har vi tagit också som jag ska bjuda på senare i inlägget.

Det har inte direkt hänt så mycket mer.. Fick inga biljetter till New Moon premiären heller, attans. Men Carro fyller år fan så vi ska fira henne den 20/11!  Awesome ^^

Men nu är jag riktigt trött, ska spela lite sedan lägga mig i sängen med varm choklad, mmyys.

Puss!  ♥

 ni som inte vet deet. Jag har piercat mig i naveln under höstlovet :D Bilden är förjävlig jag vet, men skyll på kameran!




2009-11-04
21:44:48

hetnosar!!!
Dehääär är Denize´s och mina hetnosar förstår ni ;D Pimp it up grabbar! Nice (a)

 
Sitter just nu och spelar lite olika spel online, sjukt roligt är det faktiskt. Dessutom har jag upptäckt ordet "Rumpa" hur galet det låter.  Tänk på ordet, uttala det för er själv sakta. Det låter så jävla roligt det ordet egentligen xD Rumpa .. Förlåt jag har dålig humor xD



puuuuss ♥


2009-11-04
18:42:15

Behöver sömn
Jag har varit hemma idag från praktiken, precis som jag var i måndags. Inte bra.. Men vad ska man göra när man inte sover ett skvatt om nätterna.  Jag sover nog snart bättre.  Men nästa vecka kan jag inte stanna hemma pga jag har sömnproblem. Då måste jag verkligen tagga till och ta tag i skolan. Men eftersom det har varit lov har det ju inte varit något speciellt i skolan denna vecka. Vi är ju lediga imorgon och på fredag, vilket är underbart!

Puss ♥

2009-11-03
19:14:45

Vinter närmar sig
Idag då har jag latat mig rätt så mycket på morgonen började inte förs 14 så.  Blev irreterad på mitt hår så det fick bli en vanlig hästsvans. Kände mig bara riktigt ruggig idag när jag gick utanför dörren. Det var kul att se Ari igen i alla fall. Haha han är den roligaste läraren vi har, går rakt på sak och är kickas bra ^^ Klippningen idag gick ut på att klippa det kortare fram och ha längden kvar i bak. Sen skulle vi gradera lite. Det roliga var att jag råkade köra layers (uppklippning)  i stället för graduation (gradering).. Så slutresultatet blev en uppklippning! Hahaha. Men Ari är så jefla skön så det han sa va "misstag lär man sig av (så saaant så sant) men det var en riktig snygg styling du hade gjort, det är ju ingen dum frisyr på det sättet! Fast det vart ju ingen gradering.." haha som vanligt tittade jag ner lite generat i marken och sa "nja kanske inte, förlåt"  Då skrattade han bara och blev asglad och sa " Skulle du kunna tänka dig att ha en sådan frisyr?" Jag ställer mig och glor på dockan sedan på honom "neej inte direkt va!" Ari suckar och säger "Nehepp.. Varför inte?" Jag svarar "eeh.. inte min stil. Heheeh" Det sista han säger "Äsch det är nästan ingen här inne som skulle tänka sig ha denna frisyr, tråkmånsar" Sen ler han och går. Hahah. Aja det är jätte kul med hans kommentarer och alltid så positiv men ändå riiiktigt rak på sak ^^ Ari gillas vi! Right Denize? :D Sen när jag kom hem tog jag ut hundarna på 1h promenad :D Det var ett tag sen, så det var skönt att få gå. Det är mysigare att gå ute nu när man kommer hem också för det är så mörkt ute, så ser man att det lyser i husen. Då får jag den här känslan som man får när det ligger snö på marken och det glittrar mot mörkret. Riktigt vintermysigt! Snart kanske snös kommer?

Anyway ska fortsätta lyssna på musik nu och sen kanske läsa vår svenska läxa.

Puss ♥

2009-11-02
22:03:29

kamjaaa

Jag är desperat behov av en kamera.. Gaaah!! Det är väl bara spara på och hoppas på att man har en till julen! Inte troligt, men ändå :o


2009-11-01
22:35:06

Veckans absolut musik lista
1.

2.

3.

2009-11-01
20:06:58

Ni killar som inte diggar Twilight

Vad sägs som en p-rulle då? Hahahah! Tycker bilden är klockren (a)



Puss ♥


2009-11-01
18:02:36

Love story <3

2009-11-01
02:03:30

..
Jag får ångest, jag vill inte vara här..