Alexandra Micaela Rylander

2010-04-28
19:39:06

Ledigheten OMG


Ser ni det jag ser!? Ledig 2 gånger, om en vecka och sen veckan efter det! Kan det bli mer najsare!? Och imorgon är det bara att köra på docka dåra, tror faktiskt inte det kommer komma några kunder i morgon. För att vara ärlig just nu är jag inte på humör för det :) Sen nu på fredag är det bara 1 timmes lektion, 10-11 ;) Sen VALBORG! niiiiiiiice :D



2010-04-28
18:23:44

Praktiken
Kom precis hem från praktiken nu :) Ska snart äta Faitas,, mmmums det är så gott! ^^ Jag fick vara Paulinas testkanin idag, hon ska börja ta hål i öronen på folk igen nu. Hon gick en kurs förut, men vill vara helt säker på att hon gör rätt. Så idag fick jag ta 3 hål i öronen, och det bästa av allt är att det var helt gratis! :D Fick 3 nya hål i öronen heelt gratis, hihih. Lucky me! ;) Sen idag shoppade jag en ny hårspray, glitter-eyeliner, puder och en mascara. Det behövdes! (:

Nu ska jag tvätta bort sminket och sen krypa ner framför teven :)

Puss

2010-04-27
18:30:11

Dagen före onsdagen
Sminkade Liv idag på Hudvårt&Makeup-lektionen, vi hade ju praktisktprov på varandra idag. Och jag tycker det gick rätt så bra faktiskt, Liv sa att hon vart väldigt nöjd, vilket var roligt att höra :D Ingela gav mig också bra kritik, det var lite små saker som hon tyckte behövde ändrades. Men inga större fel som tur var! ^^

Har precis ätit kyckling med pommes nu, mums! ^^ Ska snart lägga mig framför teven och slöa.. Nej vad säger jag jag måste ju duscha först, men sen blir det att slöa rejält!

Ha en jätte bra tisdagkväll :)

Gyllene tider - när vi två blir en

2010-04-26
21:06:05

det är ju i alla fall något
Visste väl att det kunde komma något positivt från denna dag. Dagens sweetheart är Liv :) Har klippt mamma idag och nu börja Svenska Hollywoodfruar!

2010-04-25
20:43:14

You belong with me - Taylor Swift
Dreaming bout the day when you wake up and find
That what you're looking for has been here the whole time

If you could see that I'm the one who understands you
Been here all along so why can't you see?
You belong with me


2010-04-25
19:26:27

1, 2 ,3 ,4 eller 4 :)?

Bilder från i fredags! ^^ Egoistiska jag.

1.orginal redigerad redigerad


2. orginal  redigerad redigerad

3. orginal  redigerad redigerad

4. orginal  redigerad  redigerad

5. orginal  redigerad

Vilken bild föredrar ni? 1, 2 , 3 ,4 eller 5? ;D


Dessutom får ni fredagens outfit :)


2010-04-25
18:18:55

Nya Eclipse trailer - Twilight Saga
Den helt nya trailern av Eclipse, watch and enjoy!


Är så taggad på att se den, kan knappt vänta tills den kommer ut i sommar ^^

2010-04-24
16:32:36

Lördagen
Jag och Denize har precis fixat färdigt oss nu :) jag vaknade rätt så sent idag, medans Denize som vanligt vaknade tidigt x) Vi ska snart ut tror jag om vi inte ska äta först.. hmm.. Vi får se! ^^ Sen är det väl tillbaka till Tyresö igen, eller(?) Jag känner mig fin idag, det är jag glad över hahah :D

Vad ska ni göra med denna lördag då? ^^

Bilder läggs upp senare ;)

Lady Gaga - Dance in the dark

2010-04-24
00:01:18

Liiite snabbt
Är hemma hos Denize nu :D Idag har vi varit i stan med Viktooor och jag har shoppat fina vita byxor! *stolt* På Gina Tricot för 199kr ^^
Juste dessutom vart jag och Karin idag klar med redovisningen från Apu´n äntligen, gjort det i alla fall! Som ni vet jag avskyr att hålla redovisningar framför folk. Men det gick ju kanon bra, vi va så duktiga så :)!

Vi chillar just nu och lyssnar på musik, vi väntar lite på Magnus och Jimpa, vi får ju se om dom kommer ;D

Ha en awesome fredag! :)

2010-04-22
21:11:45

so sexy

Nom nom nom! Tee och havrebollar <3 Det roliga är att jag bakade havrebollar idag, så kommer mamma hem efter jobbet med havrebollar från godisvampen, hahah!  Jag myste nyss framför teven med tee och havrebollar som jag sa, men det bästa är programet jag tittade på! Mitt absolut favoritprogram atm, Vampire Diaries! Vem föredrar ni  Damon eller Stefan? :) Jag tycker båda två är riktigt sexiga, gaash (a)










På tal om sexiga människor, Will Smith på teve6 nu i Independens day, jag har sett den hur många gånger som helst förut, men skall nog ta och se den igen. Om det inte finns något annat bättre på teve :D Vi får se ;)

Sovgott

 

 

 


2010-04-22
16:36:37

hahah :)
Händer just nu..




HAhaha ja döör :DD

Nu ska jag baka havrebollar, hihi!

Recept, baka havrebollar!

250 g rumsvarm smör
2 1/2 dl socker
7 1/2 dl havregryn
1 msk vaniljsocker
1 msk kakao
1/2 dl kokt kaffe

1.
Börja med att vispa ihop socker och margarin. Det ska bli
poröst. Sockret ska vara så söndervispat så att det inte knastrar så mycket. Det kan ta ca 5-6 minuter.
Antingen vispar man med elvisp på högsta fart eller med en matberedare. Med matberedare får du titta om det är poröst efter ca 1-2 minuter.

2.
Häll ner havregryn, vaniljsocker, kakao och kaffet och vispa ytterligare 5-6 minuter. Använd inte matberedaren nu för då blir det för löst i konsistens. Utan endast visp.

Forma smeten till rätt så stora fyrkanter och vänd dem i kokos. Ställ in dem i frysen ett tag så att de får stelna lite.

De smakar precis som de havrebollarna man köper i affären!! 

2010-04-21
20:18:57

MER KLÄDER
ååååh jag hade skrivit till http://kandeedrawings.blogg.se och önskat mig att hon skulle trycka en viss teckning  på tröja! Min önskning kom i uppfyllelse! Jag älskar hennes ritningar, och denna är grym! :D


2010-04-21
18:44:32

Hihi ååå bebis!
Hej har egentligen inget att skriva idag :D Förutom igår, jag dog typ nästan! Säger hon fast det gjorde hon ju inte ;pPpPPp Hahaha nej men xD Denize helt random plötsligt ba "Är du efterbliven? - Nej.. Så är man Kevin Briffa!" hahah så jävla roligt xD Jag dog xD Haha och idag har jag gjort absolut ingenting på praktiken förutom att passat en bebis, och den var så underbart gullig! Ville sno med mig honom hem, Patrik hette han och han skrattade hela tiden och var så nyfiken på allting. Super söt verkligen, åååh gosigos säger jag bara! Och jag brukar avsky bebisar. Sen pratade jag och Paulina om (det är min handledare) att hon skall få testprova att ta 3 till hål i mina öron. För hon ska börja pierca öronen för dom som vill (kunder)  på salongen! Så det var najs, billigt och bra blir det :D


Hittade skit snygga jeans och tröja som jag tyckte om ! Vad tycker ni? :)


Allt från MODEKUNGEN! :)


2010-04-20
18:00:59

Det ska egentligen vara en bra rubrik här
Jag är hemma nu :) Var precis ute med hunden och det vart en liten promenad idag. Första lektionen idag var värdelös, vi skulle svara på några frågor i samhälle och jag fattar ju ingenting ens om vad frågorna var om typ, mesta dels var det nog politik x) Andra lektionen trodde jag att jag skulle få göra teoriprovet i smink som jag inte gjorde förra gången, för jag var inte där. Men tydligen inte, vi skulle bara sminka varandra idag. Så jag sminkade Denize och sen tvärtom.

Just nu äter jag middag och sen ska jag slänga mig i sängen och andas ut! :D Praktik imorn då, ohyes.. eller OHNO pallar inte praktik asso!

Sweet dreams (nu?)

Marilyn Manson - sweet dreams

Jag avskyr Marilyn Manson .. men den här låten är faktiskt grym!

2010-04-19
22:05:11

HAHAHA le'sebbe :D


Sebbe du är så bra asso, älskar dig gullesnuttjulle :) Nöjd?:D :D:D:D:D:D:D

2010-04-19
20:03:58

Svenska hollywood fruar

Om exakt en timme är det Svenska hollywoodfruar på teve 3, programet växer för mig. It's growing on me. Jag hatade dom där kvinnorna från början, tyckte dom var blåsta hela gänget. Men nu ju mer jag tittar varje gång så börjar jag gilla programet, och min favorit bland tjejerna är Maria Montazami. Vissa av deras åsikter och vissa saker dom gör, är brutalt och knäppt. Men dom är ju fan sköna haha :D Dessutom kan man inte basera sina fördommar på hur dom är i programet, dom kanske är helt annorlunda utanför programet. Men Maria Montazami verkar riktigt trevlig och ha bra humor i alla fall x) Tycker ni ska se på programet och sen se vad ni tycker ^^


2010-04-19
18:00:20

Modetrenden just nu
Vad är grejjen med dom här jackorna egentligen? Ja jag kan erkänna jag vill ha en, i sånt fall skulle det vara den blåa. Men saken är den, att så jävla snygga är dom inte, det var inte direkt så jag dog och kom till himmelen när jag såg den här på Gina Tricot. Bara det att dom ser riktigt mysiga ut faktiskt, men det är en enorm trend just nu. Det är inte så kul nu att ha en heller, alla brudar går ju runt med en nu för tin, likadana. Vi får se om jag köper en eller inte, måste fundera på'et!
 
Vilken skulle du välja? ^^
Om du ens skulle köpa någon.

2010-04-19
17:10:10

run for it!
Idag hade vi prov i skolan och jag var såå oförberedd, hade ingen koll på någonting. Hade turen lite med mig att vi hade grupparbete på provet, ganska korkat sätt att göra prov på men fick i alla fall godkänt ;)

När jag kom hem gick jag direkt ut med hunden på en promenad, det är så skönt att vara ute i solen i love it :D Efter jag hade gått ut med hunden tog jag en promenad till solariumet och sen tillbaka igen. Jag känner mig så lycklig lottad egentligen, att jag kan springa, jogga och gå. Det finns ju många människor som inte kan det.. Så man ska verkligen inte ta det för givet, så rör på benen! :D Jag har precis ätit middag, kyckling och potatis med vitlökssmör! Muuuuums ^^ Ska duscha snart, sen ta det lugnt ^^

På fredag får jag pengar (eller nästa vecka)!! Jag ska shoppa massa kläder :D Jag älskar kläder och jag älskar att shoppa så det passar mig perfekt!

Ha en fortsatt solig dag idag då! ^^

Jätte bra låt, tycker ni ska höra den! Det är soundtracket till nya Sex and the city filmen som kommer ut i sommar!
Fergie - Labels or love


Juste en fråga, ni ska väl se den nya Sex and the city va!? :)

2010-04-18
22:01:12

Söndag
Hahah hela dagen har varit så flummig! Denize och Sandra var skit jobbiga i morse (som vanligt) för dom väckte mig och Kevin som så gärna ville sooooova!  xD Sen gick vi upp efter ett bra tag, åt frukost och sen efter frukosten så stack Sandra :O En stund efter det kom Sebbe, Erik och "Majki" och sen helt plötsligt skulle alla dra till Majki , men hade verkligen ingen lust eller taggad att dra någonstans än hem! Så jag och Denize drog hem till mig :) Vi chillade mest och sen nu på kvällen kom Jimpa och Ludde hit :) Dom var inte här sålänge, men det var kul och se Jimpa igen :)<3

Ska lägga mig framför teven nu och sen sova! Godnatt och sovgott med er :)

2010-04-17
22:03:18

Sådär ja
Är hos Kevin atm :) Erik, Sandra och Denize är med här :D Denize står siiiist ^^
Det kommer hända något snart,,  vet inte vad men något xD      Om intew annat spåchilklar vi bara :) Fwlestavnigng orkar inte stava om, ber om ursäkt :)

Puss
Ha en fin kväll!

2010-04-17
19:43:25

blääääää..
Jag avskyr den här känslan..

2010-04-17
15:07:34

Lördag idag
Jag har kommit hem från Sara nu för en stund sen, tittar nyfiket genom den nya Ipod Touch jag fick av min pappi. Väldigt roligt att hålla på och pilla på saker man inte förstår sig på x)

Jag väntar också på att Jimpa ska dyka upp, kanske.. Men än sålänge så har jag inte hört av från honom :) Aja får väl se han någon annan dag.. :)

Vi får se vad som händer senare, ska i alla fall äta middag med mammi och Ari vid klockan typ 18.00 (?)

Ha en superbra helg !^^

2010-04-17
14:25:46

Ke$ha - Kiss n' tell lyrics

Listen to yourself
You're a hot mess
St-t-stutter through your words
Breaking a sweat
What's it gonna take to confess
What we both know
Yeah, I was outta town last weekend,
You were feeling like a pimp round your lame friends
Now your little party's gonna end
So here we go

Woohha-a-ohooh
You got a secret
Woohha-a-ohooh
You couldn't keep it
Woohha-a-ohooh
Somebody leaked it,
And now some shits about to go down

I never thought that you would be the one
Acting like a slut when I was gone
Maybe you shouldn't
Kiss and tell
You really should've kept it in your pants
Hearing dirty stories from your friends
Maybe you shouldn't
Kiss and tell

Your looking like a tool not a bawler
Your acting like a chick, why bother?
I can find someone way hotter
With a bigger wow... well
'Cause I'm done with the ways thats you've messed up
You weren't smart enough to keep your stupid mouth shut
I'm so sick of it
I've had enough
I hope you cry

Woohha-a-ohooh
You got a secret
Woohha-a-ohooh
You couldn't keep it
Woohha-a-ohooh
Somebody leaked it
And now some shits about to go down

Never thought that you would be the one
Acting like a slut when I was gone
Maybe you shouldn't
Kiss and tell
You really should've kept it in your pants
Hearing dirty stories from your friends
Maybe you shouldn't
Kiss and tell

Kiss and tell (x8)

I hope you know
You gotta go
You
Get up and go
I don't wanna know
Or why your gross
You gotta go,
You
Get up and go
'Cause I dont wanna know

I never thought that you would be the one
Acting like a slut when I was gone
Maybe you shouldn't
Kiss 'n' tell
You really should've kept it in your pants
Hearing dirty stories from your friends
Maybe you shouldn't
Kiss 'n' tell

Maybe you shouldn't
Kiss 'n' tell


2010-04-17
01:07:48

Godkväll!
Godkväll :) Jag har precis gjort ordning Saras hår, som vart bättre än jag trodde faktiskt ^^ Vi hade det till APU uppgift i skolan, och eftersom det var längesen det var inlämning på det så tyckte jag att det var bättre att få det gjort överhuvudtaget. Även om jag inte gjorde det på salongen, så löste jag det på ett annat sätt. Kanske inte lika bra eller på rätt sätt, men det blev i alla fall av! Vi har gått runt flera timmar, verkligen fleera timmar i stan idag! Jag hittade massor med jeans som jag ville ha, men jag har verkligen inga pengar nu.. Får det om en och en halv vecka, så då blir det shopping!!! :D Sara köpte i alla fall lite saker, som hon plockade hem :) Lucky her ;) Sedan åkte vi hem till min pappa och jag fick massa fina saker av honom som han köpte hem från Thailand :D Jag blev riktigt glad ^^ Det vart ganska sent tills vi kom hem hit till Sara, men nu är vi här och det är vi glada för ^^

Haha just nu sitter hon breve mig och komenterar det jag skriver xD Rolig hon är ^^ "Ofc i do what else!? :D" Hahah busunge hon är :)

Imorgon hoppas jag på att få träffa Jimmy, det var ett tag sen nu :) <3

Nu ska jag och Sara mysa framför teven och tjocka oss! Godnatt

2010-04-16
13:27:59

Slutade tidigare
Hemma från skolan nu, slutade tidigare idag! Det är nice :) Sitter och njuter av min Cola :D Jag ska ut med hunden snart, senare ska jag träffa min lilla Sara ^^ Ska även sminka om mig, usch blir skrämd av mig själv!

Talk to ya'll later :D

2010-04-15
21:00:34

Kvällsprogram

Tittade nyss på Vampire Diaries, damn I love it!  Blir mer spännande för varje gång :)

Jag ska lägga mig i sängen nu och titta mer på teve, Blood diamond som är en riktigt sorglig film börjar om 2 minuter. Fast jag vet inte om jag skall se den, för den har gått på teve typ 3 gånger innan? Om inte mer, vilket blir lite tjatigt. Men för er som inte har sett den, så kan jag säga att den är bra, han Leonardo Decaprio är med :)


Nåja, sovgott med er :)


2010-04-15
17:07:23

Christina Aguilera - Not myself

2010-04-15
16:42:26

OMG
Kom in på H&M å då ser jag.. Då ser jag att det fanns underkläder för halva priset!!!!! Tror ni inte jag blir galen eller? Jag älskar underkläder! Jag får orgasm av underkläder!! Okej kanske inte ska ta i för mycket nu.. Anyway, jag älskar underkläder och det var helt underbart att det var halva priset :D Och jag som försöker vara ekonomisk -.-' Dom här 2 stycken för 54,50kr! :D


2010-04-14
21:09:11

You belong with me <3

Jag tycker fortfarande om den här musikvideon och låten extremt mycket, den är så super gullig!

Jag kommer nog drömma gott i natt, känner det på mig. Känner mig helt lycklig inombords nu, vet inte varför det bara kom. Det hjälpte nog verkligen idag att få prata ut med Denize ! :) Tack så mycket<3


Btw drömfångare, har ni erfarenheten att det funkar? När jag hade en förut så tyckte jag att den funkade! :)

Aja sovgott :)

2010-04-14
15:56:25

Kläder

Jag vill ha nya jeans, nya jeansshorts, nya skor och massa nya ballerinas! :D

- Gina Tricot , 199kr
- H&M, 299kr
- H&M, 399kr
 - H&M, 249kr
 - H&M, 249kr
- ONLY, 299kr
- Vila, 199kr
- H&M, 129kr ..
 Dom vita eller svarta!?


2010-04-14
12:51:21

This is not good for you --> me
This is not good for you fröken Rylander.. Hemma idag igen, hade så otroligt ont i magen i morse. Så jag skippade praktiken idag, och var hemma idag.. igen. Kan ni säga fy till mig, så jag tar mig någonstans! På allvar nu, jag SKA till skolan imorgon, jag ska jag ska jag ska! Kan inte missa fler dagar nu, så jag får dålig frånvaro, förstår ni mig? :O

Nu ska jag åter igen lägga mig i solen med ett glas iskallt juice.

Puss

2010-04-13
15:00:50

Mysigt ute



Precis kommit hem med Saga från en lång promenad, idag gick vi verkligen långt :D Det är så skönt ute!! Sedan har jag passat på att sola mycket idag också, innan solen försvann från balkongen :)










2010-04-13
10:40:05

"Våra bästa år" höhö
Kom precis hem från läkarn, det negativaste svar jag kunde fått ever.. Menmen ska hålla uppe humöret i alla fall :) Jag skippar skolan idag, för att... jag orkar inte. Bra anledning(?), ja faktiskt för idag så är det en jävla bra anledning :) Nu ska jag äta frukost och se klart på Våra bästa år. Någon som brukar titta på det? Jag har kollat på det i hur många år som helst, så jävla dramatiskt och hur mycket intriger som helst. Programet dör aldrig xD



Ha en fortsatt bra dag ^^


2010-04-12
22:04:09

Sängen
Nu är det dags för bums i säng och varm choklad såklart! :) Smsar med Jimpa just nu hihi :$
Och läkarn imorgonbitti då, ja det kör vi på!

Cya later :D

2010-04-12
18:21:41

Solen skiner, vilket jag inte gör

Idag har jag solat ute på balkongen i ca 40min. Sedan har jag varit ute med hunden på 1h promenad och sedan tog jag med henne ut i solen igen. Jag försökte i alla fall komma ut i luften idag. Jag trodde vi var lediga idag, men tydligen var vi inte det. Helt otroligt först stod det att vi var lediga, sen tar dom bort det (?) Så kan man ju fan inte göra, ta bort en ledig dag som man har satt dit först.. Jag ska vara hemma i morgon med tror jag, först ett besök hos läkarn sedan ett besök hos fröken Lindwall tror jag :)  Ha en fortsatt trevlig kväll ^^


Kom precis ut ur duschen och nu ska jag äta lite flingor!


2010-04-12
13:54:56

Jasså..


Så mycket jag grubblar på just nu, och min stora fråga är till mig själv.. Kommer jag klara detta?
Ja måste ta tag i mig själv och vara positiv, jag har inte varit positiv på ett bra tag nu. Därför kanske det blir såhär..

2010-04-12
13:27:04

Håkan Hellström <3
"Mina vänner säger: "Vakna upp
Och sluta tänk på det"
Men vad vet dom? Nu är nån annan än jag närmare
Livet innan det kunde jag, utan och innan
Jag kunde haft det så för alltid
Men jag föll för dig och du förtjänade en nominering för rollen du spelade

Det kommer alltid finnas en hand för dig nånstans
Du kan sluta dina ögon och aldrig känna dig ensam
Och alla vill väl ha dig nu
Dom har ju väntat på det här"



2010-04-11
21:50:04

Sötaste jag sett på länge!! <3

2010-04-11
16:54:09

Våren
Jag älskar solen <3 Har varit ute och gått nu i 1½ timme med hunden, det behövdes verkligen. Samla tankarna lite och njuta av värmen. Våren är här :)

Bild från google, tyckte den såg så härlig ut.

2010-04-10
21:17:11

Djävulen bär prada

Klockan 21.25 är det dags för Djävulen bär prada, på teve4! Missa inte, den är så otroligt bra! Så för er som inte har sett den, se den! Jag själv har sett den hur måånga gånger som helst, men måste se den igen hihi.


2010-04-10
21:05:14

Lördag
Jag saknar min lilla Sebbe :( Han kommer hem i morgon, bra det! Jag känner att du alltid ställer upp för mig, vad det än gäller.. Uppskattar det verkligen <3

Har precis varit på släktmiddag och träffat hela släkten, super mysigt var det! Jätte god mat och super trevlig sällskap som vanligt :)

Har pmshumör just nu känner jag, så det är inte lättaste att prata med mig nu. Bara så ni vet.. Känner för att kunna döda någon nu, gaah. Men ni andra får i alla fall fortsatt ha en nice lördag :)

 <--- Hej jag tar konstiga bilder på mig själv

2010-04-09
15:47:20

FLY LIKE YOU DO IT
Blir på festhumör när jag hör den här låten, craaazy :O


2010-04-09
14:37:17

Frisören check!
Jag kom precis hem från frissan nyss, håret vart skit bra :)! Mörkare nu och luggen sitter exakt som jag vill ha den :D Ni kanske får se en bild senare ;D Annika var riktigt snäll idag, gav mig stor kopp te med kaka och hämtade tidningar och tog verkligen mycket tid till mig idag. Är inte van att hon ompysslar mig så mycket som hon gjorde idag och la uppmärksamheten på mig, det var bra :D

Nu ska jag äta skitstor frukost, är mega hungrig! ^^

Får se vad som händer ikväll :) Vad ska ni göra denna fredag? Vädret är ju inte det bästa men.

Puss

2010-04-08
22:20:40

Pic
Det bästa jag kunde åstakomma idag.. Hehe :)





2010-04-08
21:37:40

Peeuw
Är heeeeeelt slut nu, har varit exakt hela dagen idag och gått runt i forum och bara gått runt runt i alla affärer! Jag tycker inte om Nacka Forum, dom hade ingenting nytt alls, känns som dom hade saker som kom in för 2 månader sen(?).. Nej jag föredrar verkligen stan alltså, stan i mitt hjärta :) <3
Nu har jag precis klippt och avfärgat min systers hår, det tog evigheter kändes det som. Jag gjorde ett litet expriment på henne eftersom man egentligen inte ska köpa färg från exempelvis kicks och avfärga hemma, ville bara testa och se hur illa det blir ;) Själv avskyr jag färgen helt och hållet, medans min syster går runt här nu med ett stort leende på läpparna för hon älskar orange, koppar och rött färgat.. Hon ska tona det rött i morgon, så då kommer det se riktigt riktigt galet rött ut! Fast jag känner mig riktigt duktig nu, för min systers avfärgning vart ju fan helt jämn och fin, ljuskopparfärgat! Hon är nöjd i alla fall, de som är huvudsaken xD


Nu ska jag lägga mig i sängen och äntligen få slappna av :D Godnatt x)

Imorgon är det min tur att gå till frissan och få klippa mig och bli ännu mörkare!

2010-04-08
11:20:55

Nacka forum idag
Min älskling gick för en timme sen, han kom förbi igår natt. Jag blev så glad att få se han igen! :) Han skulle på en anställningsintervjuv därför var han tvungen att dra tidigt, hoppas det går bra för honom ^^

Idag ska jag och syster åka till Nacka Forum och kolla kläder, det var otroligt längesen jag var där, jag har varit där typ en gång. Men först innan vi åker ska jag klippa henne innan :)

Ha en super solig dag :D

2010-04-07
22:05:09

Beyonce :)
Så himla fin låt, älskar videon. Fick syn på en låt Denize hade på sin blogg, tyckte om den, kan lägga ut den med.





Beyonce - Waiting




I Love My Music


2010-04-07
15:40:40

Hej påsklov

Jag och Denize slaggade över hos Kevin inatt, det var trevligt att ha deras sällskap :) Vi glodde mest film och lyssna på musik och tog det lugnt. Dom andra 2 var ju inte så sociala dåra meen ^^ Jag och Denize åkte i alla fall hem i morse, tog ut hunden på en långpromenad. Denize ville promt först inte följa med på en långpromenad, men jag fick med henne ut i alla fall! Sen släppte jag av henne vid bussen och nu är vi åt "skillda vägar" hahah.. Jag sitter här just nu och känner mig helt tom i huvudet, är helt galet seg! Jag funderade på att gå och sola solarium förut, men det vart inte riktigt så eftersom jag försöker tänka ekonomiskt. Kommer förlora 700kr på fredag hos frissan, och måste ha resten av pengarna till resten av månaden satteee. Ja jag är sparsam helt enkelt, försöker vara i alla fall xD

Hoppas jag får träffa älskling i kväll :$ Vi får se hur det blir, men jag tror det :D


2010-04-06
21:13:21

Börjar dra sig mot kvälleh
Snart kommer Denize hit, sen ska vi typ dra till Kevin och Micke! Få se vad som händer :) Hihi :) Åt nyss super god lasagne, mamma lyckas med det som alltid ^^ Idag träffade jag på min syster, som jag inte sett på väääldigt länge! Det var väldigt trevligt :D Jag har inte gjort så mycket idag, promenerat lite i solen med Denize, mötte på Carolina Andersson, som också var otroligt längesen man såg. Det var riktigt trevligt att träffa henne med, efter så länge!

Jaja nu ska jag väl.. uhm fixa mig lite till och vänta på fisen! Ha en super fin kväll alla.




Saknar dig..

2010-04-06
11:55:03

2 dagar, 2 filmer
Nu är jag här igen! Jag och Denize ska snart äta frukost :) Och det är sol igen! Igår var det äcklig vinter med massa snö, men nu är det vår igen med strålande sol! Haha hur knäppt låter inte det!? I söndagskväll åkte jag hem till Denize och sov över där, igår kväll åkte vi hem till mig igen och tittade på film. Båda två var jätte bra! Den enda var Sommaren med Göran och den andra Too young to die. Den andra filmen var verkligen gripande, den är verklighetsbaserad vilket får en att tänka till väldigt mycket. En 15årig flicka som åtalas för mord och varit med om en hel del vid 14års ålder, därför råkar hon ut för vissa saker och gör saker utan att tänka. Den var verkligen super bra, ni får se vad jag menar när ni ser den själva! Jag rekomenderar också att ni ser den första filmen, för den är jävligt rolig!


Men nu ska vi snart äta frukost som sagt, så fort Denize har plattat håret klart.

Sedan får vi se vad som händer, ha en super bra dag! :D


2010-04-04
16:26:53

Work it out!
Det vart ett härligt pass idag på gymmet, intensiv träning som bara den! Så just nu tar mina ben livet av mig, men det är nice så vet jag att jag har kämpat bra :D Min mage börjar kännas också nu x) Dags för mig att ta en underbar dusch, sen måla naglarna och vänta på middagen!

Ikväll kommer Jimpa hem hihi, hoppas jag får träffa honom snart :)<3

Puss

2010-04-03
23:23:20

Glader påsker!
ojojojojojjjjj! Vilken solig dag det har varit idag :)!!  Idag så vaknade både Denize och jag ganska sent, vi segade oss en del, men till slut kom vi ut i solen på en promenad! Vi var ute ett bra tag, tills jag var tvungen att gå hem (skulle på påskmiddag) och Denize skulle till sitt landställe.

Här är några bilder från dagen :)

Myskobil (y) 



Glad påsk på er :D
PS; Saknar dig älskling <3


2010-04-02
22:28:10

The last song
Jag vill verkligen se den, den verkar så himla mysig och gullig! Men först ska jag nog se Remember me, innan jag tar och ser den. The last song kommer ju inte ut på bio förs i maj, så det blir lite väntan :)


2010-04-02
20:45:25

Sol och April
Har varit i stan mesta dels av dagen med Denize, underbart väder ute! Det gillas vi mycket :) Hon hittade ett och annat och shoppa idag, medans jag inte hittade ett skvatt. Men jag hittar säkert en annan dag, kommer nog komma en hel del kläder in i butikerna nu under lovet ^^

Just nu kollar jag på Talang 2010, as bra program mycket underhållande. Samtidigt så fixar jag mig också, i fall något händer ikväll, är taggad på att dra ut med massor och festa. Vi får se hur det blir ;D Denize kommer snart hit, skulle egentligen varit med Sandris, men så vart det ju inte.

Ha alla en super bra start på lovet!


Lady Gaga - Teeth

2010-04-02
03:28:52

Nattinlägg
Denize väckte mig för typ 2timmar sedan när jag hade varit duktig och gått och lagt mig 22.30, hur skönt som helst var det ^^ Men jag sa åt henne att hon fick väcka mig om hon ville, och nu känner jag mig pigg igen! Men det kommer nog gå över snart :O

Det har varit en riktigt rolig dag idag, fick klippa skägg för första gången på en kund och det vart en del luringar bland lärare, massa april skämt eftersom det var första april idag :) Hahah jätte kul :D Men sen senare mot dagen, då orkade jag verkligen inte då hade vi långhår på dockor. Då gjorde jag allting så sakta det bara gick haha! 

Det dröjde inte länge förs jag verkligen var hemma och ställde mig i duschen med en gång. Precis efter kommer Kevin och inte länge efter det kom Denize :) Hahah Kevin lagade mat åt oss, gullig som han är ^^ Men schyyy säg det inte till någon, haha. Sen var han också tvungen att dra hem och äta. Nu senare är både Micke och Kevin här, vilket är trevligt :) Fast Kevin har fan somnat xD Kan se om jag kan väcka honom kanske :O 



Njut av erat lov sålänge nu! Justeee lov! :D  

Puss :)