Alexandra Micaela Rylander

2010-05-30
17:02:30

Söndagsboring
Igår kväll åkte jag till tungelsta där mina kusiner bor. Det var mest chill, vi typ snackade och dom lana haha :) Sen runt halv 3 tiden på natten så kom Jimmy och hämtade mig, sen åkte vi direkt hem till mig och somna så fort vi kom innanför dörrn hihi. Älskling drog ungefär vid 14tiden idag, han skulle i väg och raca :) Idag har jag inte gjort så mycket, är helt slut som vanligt. Ska väl snart äta middag och sen ikväll kolla på film, vet ni någon bra film som kommer på teve? Äsch kan kolla upp det själv ^^  Det är en film som kommer om bara några minuter på 3an, Bring it on Again. Undra om den är bra.. Aja vi får se.  Nej jag hittar fan inte ett skit på teve ikväll, undra om jag kanske ska ta fram en av mina egna filmer, "woho"

Alla andra ha en superfin kväll :)

2010-05-29
19:49:04

Enrique Iglesias - Addicted <3

2010-05-29
19:35:36

Britney Spears - sometimes
You tell me you're in love with me
Like you can't take your pretty eyes away from me
It's not that I don't want to stay
But every time you come too close I move away


I wanna believe in everything that you say
'Cause it sounds so good
But if you really want me, move slow
There's things about me you just have to know


Sometimes I run
Sometimes I hide
Sometimes I'm scared of you
But all I really want is to hold you tight
Treat you right
Be with you day and night
Baby all I need is time


I don't wanna be so shy
Every time that I'm alone I wonder why
Hope that you will wait for me
You'll see that you're the only one for me


I wanna believe in everything that you say
'Cause it sounds so good
But if you really want me, move slow
There's things about me you just have to know


Sometimes I run
Sometimes I hide
Sometimes I'm scared of you
But all I really want is to hold you tight
Treat you righ
Be with you day and night
Baby all I need is time


Just hang around and you'll see
There's nowhere I'd rather be
If you love me, trust in me
The way that I trust in you


Sometimes I run
Sometimes I hide
Sometimes I'm scared of you
But all I really want is to hold you tight
Treat you right
Be with you day and night
Baby all I need is time



Var så otroligt längesen jag lyssnade på gamla britney spears låtar. Jag älskade henne verkligen när jag var liten, hon var en stor idol för mig. Och i denna musikvideon visar hon liksom en liten mjukare sida av sig själv, nu för tiden handlar det bara hela tiden om att visa sig sexigast och typ lite mer den här kaxiga stilen. Men jag tycker verkligen om hur hon ser ut i denna video, hon är ju super söt där! Men det är kanske pga då så var ju det sexiga att vara oskyldig och gullig, nu är det en hel annan sexighet som syns på musikvideor idag.

2010-05-28
19:17:16

Lördagsmyys
Som jag sa igår, så gymmade jag i morse! Det var så himla skönt å komma iväg och sen känna känslan efter man har tränat. Men det som jag trodde var att jag skulle bli super pigg efter träningen, det har gått en hel dag och jag är fortfarande super trött. Haha jag kanske tog i för mycket nu, eftersom jag inte har tränat på ett bra tag så kanske jag skulle tagit de lite lugnare. Aja jag åt nyss en superduper god middag! Lövbiff med klyftpotatis och bearnese. Sen har jag inte gjort så mycket vart i centrum och tittade lite, jag gillar inte centrums H&M asså. Dom har ju för fan ingenting x) Ska kanske in till stan i morgon och titta lite, vi får se om vädret är på topp då är nog jag med på topp ^^

Lördagsgodis, fanta och Heartbreaker kid på 5an ikväll då! Det ska bli såå mys :D


2010-05-27
20:01:42

Torsdagspass
Idag har jag haft kundpass i skolan, det var jätte längesedan jag var där på en torsdag då vi brukar ha frisördag. Så det var verkligen jätte kul att få ta emot kunder igen! Jag fick ta en skäggklippning och sen på eftermiddagen en färgning med Denize ;D Det gick super bra, tror båda kunderna blev riktigt nöjda ^^
Jag har inte gjort så mycket idag var helt slut när jag kom hem, men tänkte peppa mig själv och gick ut en långpromenad med hunden. Sen när jag direkt kom innanför dörren la jag mig i sängen och somnade, hihi. Nu har jag ätit skit god middag, thaimat! Jag älskar thaimat, kyckling med cashewnötter och varma grönsaker, mmm mums! Men det är varma grönsaker det ska vara mest av :D 

Hoppas jag orkar gå upp i morgonbitti för att komma iväg till gymmet. Jag är ledig imorgon så det ska bli super skönt, har hela dagen fri! Så ska börja med ett gympass, och springa lite och sen lyfta vikter. 

 Snart kommer Jimpa, då blir det Vampire Diaries och myspys :)<3



Ha en jätte fin kväll, puss

2010-05-26
20:13:05

Jasså det tycker du
Positiva med denna dag vid eftermiddagen kom solen fram! Gud vad glad jag blev då^^ Jag var på jätte bra humör när jag vakna i morse och gick till praktiken också, men när Nikki(min handledare) öppnade käften och slängde ur sig att jag såg blek ut, men inte nog att hon sa det hon sa även att jag såg lite tjock ut om magen. Och hehe nej hon skojade inte, hon är bra på att kritisera mig :) Jag ska gå ner 10 jävla kilo, så får vi se vem du kallar tjock sen?!

Efter praktiken gick jag till solariumet och sen en promenad tillbaka hemmåt :) Har precis ätit och nu ska jag nog krypa ner i sängen, ska upp rätt tidigt i morgon.

Här är lite bilder från dagen :D








2010-05-25
16:54:35

Beslutsångest över en sån enkel sak
Gud vad jag velar fram och tillbaka, i mer än en timme nu så har jag beslutsångest över om jag ska gå till gymmet eller inte. Det är bara ett enkelt val liksom antinge går jag och har gjort min insats för dagen, liksom känt mig duktig och känt mig glad och uppåt! Eller så är jag helt enkelt lat och går och gör allt det som jag ska göra, duscha och äta middag vill säga. Men nej nej i stället så sitter jag här och tänker varför gick jag inte på en gång efter skolan i stället så kanske jag hade varit mer på humör för träning än vad jag är nu.. Jag får fan helt enkelt gå upp och gymma på fredagmorgon när vi är lediga i stället, det lät bättre va? Då har man liksom träningen avklarad och är pigg resten av dagen.

Aja nu blev det som det blev, inget gymmande :)

2010-05-24
23:16:56

lugn eftermiddag
Idag har jag varit med Denize efter skolan idag. Vi slutade lite senare pga att olika folk från vissa partier var i skolan och höll debat typ. Det var väldigt intressant måste jag säga, men vart lite förvirrad över vad man ska rösta på i höst :O Hmm.. Nåja jag har lång tänketid kvar ^^ Som jag sa jag var med Denize efter skolan, vi kom hem ganska sent hem till mig så vi gick typ bara promenad med hunden, åt lite middag och sen åkte hon hem vid ungefär klockan 20.00 kanske :) Jimmy kom under den tiden och vi har inte gjort så mycket, mysat framför teven lite bara :) Det var väldigt roligt att träffa honom igen, förmodligen ska vi ses till helgen också. Det ser jag fram emot! :)

Men nu måste jag sova, är lite trött faktiskt. Godnatt och sovgott med er! :)

2010-05-23
22:02:36

En riktig snyftare

Jag grät verkligen floder, min mamma grät också. Men seriöst jag blir helt känslomässad av den här filmen. Den är helt underbar som jag trodde, men jag trodde inte att den skulle vara så jävla sorglig. Jag rekomenderar verkligen alla att se Hachiko.

Här är bild på den riktiga hunden, så himla söt.



Och här är en bild från filmen, man blir helt tokigt kär i hunden! En jätte bra sak är att Richard Gere är ju i huvudrollen också och han är en riktigt bra skådespelare, så det gillas vi enormt!


2010-05-23
19:59:34

Hachiko, en vän för livet
Nu är det dags för film och mys, har laddat med fanta, chips och dipp! Jag tror den här kommer vara helt underbar, jätte söt verklighetsbaserad historia. Vi får se om jag fortfarande tycker det efter jag sett filmen. Men att en hund väntar på en, kommer och möter en vid samma plats varje dag säger väl nästan allt? Förtroende mellan en människa och en hund som inte går att bryta..


2010-05-23
15:21:58

Lite pepptalk kanske skulle sitta fint?
Den här söndagen passar utmärkt till mitt humör, det är regn ute, det är trist, grått och tråkigt. Man har inte direkt lust till att göra något då. Så jag är nerkrypt i sängen med chips och dipp och tycker livet är så jävla fucking dumt i bland. Så vad säger detta er? Jo att jag avskyr allting idag, så håll er på avstånd.


2010-05-22
21:41:47

shopping å annat
Kommer precis hem från en rätt så mysig middag med familjen, bror och hans flickvän har åkt enda från Malmö. Så det var jätte kul att se dom igen!

Men innan dess har jag och Sara varit i stan hela dagen idag, och både hon och jag fick hem saker vi båda vart så otroligt nöjda över! ^^ Det har verkligen varit en super skön dag idag! Solen och värmen ååååh jag blir så lycklig! Snart kommer jag vara så brun och då kommer mina ben vara skit snygga :D! x) Slippet man använda massa puder i fejjan också, då kan man få ha en fin brun hy som är naturlig utan massa jävla kemikalier! :)

Nää nu ska jag anntingen spela något trist onlinespel eller så sätta mig och glo framför teven. Vi får se om Jimpa dyker upp, inte helt omöjligt :) Sakna <3

Här är det jag köpte idag i alla fall! ^^

Jätte söt liten klänning från JC, 299kr


Skit heta leggings från Gina Tricot, 99kr


Skön Tunika från Gina Tricot, 149kr


Hårspännen från H&M, 29,90kr





Älskar detaljerna i Saras öga, så ballt :D

2010-05-21
17:49:45

Berocca
Ni har säkert sätt reklamen "Berocca stay sharp and alert!". Mamma kom hem med dom här vitaminerna nu och enligt min syster ska dom här vara kanon bra. Så vi får se om jag får mer energi och blir lite mer pigg av mig ;) Så nu ska jag testa dom tills dom är slut och sen får vi se om det blir några fina resultat ^^


2010-05-21
16:03:47

Sommar, härliga sommar!
Jag är på strålande humör idag! Jag är nästan helt frisk och har kunnat gjort massa saker idag! Har varit ute och solat i 2 timmar, så underbart skönt :D Sen har jag varit hos läkaren och sen har jag städat hela lägenheten ^^ Imorgon (om jag orkar) så ska jag till stan med Sara och shoppa loss ;D Tanken slog mig idag också när jag var ute att det är verkligen sommar nu, man kan visa sina fina bruna ben utan att frysa! En annan tanke är också att det väldigt snart är sommarlov, härligt!

Just nu kollar jag på Charmed, en gammal serie som alltid har varit en favorit för mig.

Vad ska ni göra denna härliga fredag då? ^^


Bild lånad från google :)

2010-05-20
21:13:04

Bloggtips

Bloggtips på ingång. En riktigt söt bloggerska, som jag tycker är intressant att läsa om :) Dessutom lägger hon upp jätte fina bilder ^^! Så det får bli dagens bloggtips! http://johannalicious.blogg.se/ 


2010-05-20
18:35:20

Gick hon och dog eller?
Nej klart jag inte är död, har bara tagit ett litet avstånd från bloggandet nu när jag har varit sjuk! Jag är fortfarande inte helt frisk än, men det tar sig ^^ Jag har missat en hel del i skolan, vilket har varit stressande, men det måste jag få ta igen sen när jag kommer tillbaka (?) Jag kan antagligen gå till skolan på måndag. Ska faktiskt bli skönt att komma ut i det sociala livet igen, har känt mig så instängd här hemma när jag har varit sängliggandes :o

Tänkte visa er en jätte söt liten klänning från Kenzas sommarkollektion ^^


Funderar på att beställa den, men vill höra er åsikt först. Söt? :) Kan inte förklara hur shoppingsugen jag är, men kan inte shoppa förs jag verkligen orkar ta mig på fötter igen. Men shopping here i come soon!



Jag har även testat Marabou Polka nu, jag vet inte om jag tycker om den eller inte. Efter jag hört vad alla tycker att den ska vara så "smaskande god" så är jag faktiskt lite besviken, känner mestadels smaken av orginal marabou choklad, knappast någon smak av polkan i sig. Och sen liknade den lite Marabou mintkrokant i smaken, nja då föredrar jag mycket hellre marabou mintkrokant!

2010-05-10
21:38:50

Svenska hollywood fruar, Maria Montazami
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ Svenska hollywoodfruar nu oh yeah! ;D Maria Montazami ftw!


2010-05-10
19:16:14

Mystime
Nu har jag tvättat bort sminket och ska lägga mig i sängen och gosa ner mig med Marabou mintkrokant! Dom har fortfarande inte fått in den nya smaken Marabou polka som jag så gärna vill prova.. Nåja, det fick duga ^^


Ska försöka välja en "bra" film från min garderob också, vad tycker ni "Säg att du älskar mig", "Misa mi", "Avatar", "Fjorton suger" eller "Kyrkogårds ön"? Haha märker ni att jag är sugen på att se en sugande svensk film? Vet inte varför jag vill se någon av dom, känner bara för det =)
Det blir nog.. damdaradam... Säg att du älskar mig!



Nu är det dags för varmt tee och myskläder ^^ Puss

2010-05-10
18:21:55

Hahah cepehumor ^^


Hahahhaha asså jag har humor som ett cepe xD Så jävla roligt, jag dör x'D !!!! :D :D :D




"eeh pappa vad håller du på med?! FISKAR!"
"aah sen ska jag pilla sig du! - Och han pillar ganska hårt. Åååh jag öppnar upp ååå å sen du.hmhm.. sen gör leksakerna jobbet åt mig!!!"

2010-05-10
12:43:12

Samhälls lektion
Sitter på sämhälles lektion nu, och ska egentligen jobba med partierna. Men har ju fan glömt hela skiten hemma, för jag trodde vi hade fucking svenska. Blir så lack att dom ska ändra lektionerna hela tiden, hade ju med svenska boken och allt xD Sen är det ingen som vet om UF mässan ikväll heller.. Det står på fronter, men om ingen annan går tänker fan inte jag heller gå. Kom ju hem skit sent förra gången vi var på mässan, går bussar sällan där asså. Märker ni att jag vaknat på fel sida idag? :) Haha det går nog över, ska hem och sen ta ut hunden på långpromenad. Är redan hungrig och ändå så åt jag en riktigt stor frukost i morse :D Maat <3 x)

Nej nu ska jag fortsätta med.. vad jag än gör för något. Hörs senare! Puss :)

2010-05-09
23:15:07

hmm
Människor kan låta så nedvärderande.. Varför jag bryr mig, det vet jag inte.

2010-05-09
17:16:59

Pictures från igår

Lite bilder från tjejmiddagen igår, det var riktigt trevligt att träffa alla och så :) Tårtan var mums också, men alltså man orkade knappast en liten bit av den tårtan, så mäktig!

Blev inte så bra bilder, pågrund av min kamera fungerar mycket bättre i dagsljus!  

Min sminkning igår, sämsta pixlarna å allt men men det får duga.


Födelsedagsbarnet ^^


Jag = Hej kom och hjälp mig!!! Och Sara ser riktigt trött ut, aww


Hahaha! Sötaste Sara :D


2010-05-08
14:58:23

myselipys!
Ja som ni vet firade vi Denize igår hemma hos Sandra ^^ Men det varade dock inte så länge, hihi dom skulle ju ut på krogen :) Hoppas dom hade det riktigt jävla roligt i alla fall, undra om dom är bakis idag? haha ;) Jimpa och Tim kom inte förs vi skulle dra, så vi bestämde helt enkelt att jag, Sara, Tim och Jimpa skulle hitta på något. Så vi drog hem till Sara och kollade på Avatar, det var riktigt mysigt <3



Nu ska jag börja fixa mig, kanske ska äta något först.. hehe.
Sen kommer Sara och sen drar vi till Sandris :) Det kommer vara tjejmiddag med ett visst tema. Höhö om jag lägger upp bilder sen så får ni se vad det var för tema ^^ Har saknat henne, så det ska bli trevligt att få träffa henne igen.

Nej men nu ska jag käka, ha en awesome lördag allihopa :)

2010-05-08
14:52:42

Miley Cyrus , hon kan minsann!

Miley Cyrus - Can't be tamed



OMG I loooove it! :D

2010-05-07
14:22:04

grattis ^^

Grattis Denize Lindwall :)!


2010-05-06
21:10:16

grrrrrrrrrrrr , me like vampire diaries very very mutchoo!



mmhh grr, så jävla sexiga <3
VAMPIRE DIARIES I MITT HJÄRTA!

Förra torsdagen var jag ju med Jimpa på kvällen när vi såg Vampire Diaries, han var fan mer inne i serien än vad jag är haha! Gulligt javisst :) Fast försig är han alltid inne i teven så ;)

2010-05-06
18:54:25

En dag kvar sen är du 18,
Har flyttat hem nu igen :) Skönt nog, kändes en aning tomt hemma hos Tessan. Men skönt var det att få bo där lite i fred i alla fall. Igår var jag ju med Erika i haninge, det var så jävla kul och se henne igen! Jag träffade på många andra där med som jag kände, det var lite roligt :) Hittade massa kläder som kommit in på Gina, som jag vill ha! :O Men måste vänta tills den 12maj, alltså nästa vecka. Men det är ju inte långt dit, niiiiice! ;)

Imorgon blir det skolan lite snabbt och sen på kvällen ska jag fira lilla Denize som blir 18, ja gud vad gammal du är nu ;O Hahah not? :D Jimpa kommer vara där med, trevligt <3 :) Sen ska Sara med :D Hihiihi. Sen ska alla dra ut på krogen, så då blir det väl för oss små, jag och Sara att åka hem till Tyresö igen :)

Har pluggat hela eftermiddagen nu, känner mig så jäkla braig haha!

2010-05-05
20:43:25

...
Ännu en gång.. ännu ett steg.. jag tror jag backar nu igen.

2010-05-05
19:43:14

skooorgasm
Kolla in dom här, är dom inte för balla!? Fett snygga tycker jag :) Dom är från http://have2have.se , där har dom skit fina skor, checka!

å sen dom här, såg dom hos Kenza's blogg

:D :D :D

2010-05-05
12:51:42

Miley Cyrus - When I look at you


Tycker om den här låten riktigt mycket, åå vad jag vill se filmen snart!!

2010-05-05
11:35:17

Behövde en bra start på dagen
Undra om jag kommer plugga idag, känner att jag behöver skriva på partiskiten. Känner så stor press, för ingenting egentligen. Jag känner bara att jag behöver anstränga mig mer när det gäller skolan, men det har jag ingen lust med heller. Är hemma idag i alla fall, dålig sömn och översvämmat med huvudvärk. Fan ingen bra start på dagen, funderar på att åka till centrum senare och kolla upp en grejj ;)

Ni andra njut av förhoppningsvis en bra dag! :)

2010-05-04
20:14:03

Hej där
Gick i skolan idag från 12-17 är helt slut. Men men humöret är inte sänkt för det ;D! Jag gjorde äntligen teoriprovet idag i smink, ska se snart på fronter vad det blev för resultat, vill inte få IG för då måste jag komplentera det på torsdag då när alla har studiedag! Ni har väl också studiedag visst?? :)

Har fixat middag och nu duschat. Vi får väl se vad som komma skall, kanske får trevligt besök senare ;)? Haha, nej men ska i alla fall slänga mig i soffan nu :D

Puss


Booringoutfit för idag men men





Brappen följde med på köpet^^


2010-05-03
20:06:32

Stan länge idag
 Hej däär allihoppa :) Jag är hemma nu, har varit stan minst sagt hela dagen med Denize. Det var en motion vi fick båda två, så mycket vi gick och letade efter specifika klädersplagg. Efter fjärde försöket att gå in på en Carlingsaffär så hittade hon äntligen sin älskade klänning. Den var skit snygg! Jag hittade också, det efterlysta linnet och ett par nya brillor ;D Nu ska jag slappa framför teven och ta på mig myskläderna, dags för tee! ^^



2010-05-02
23:05:58

hihihi
Titta vad jag hitta på min systers data, från 1994 :D Så liten jag va och kolla min mammi :O

Sen på min syster och mig 1999 :O

Min älskade Saga när hon föddes klättra upp på sin mammas huvud direkt 2006

2010-05-02
15:12:59

mammi atm

Jag är hemma hos Mammi atm :)  Ska vara här ett tag till. En skit söt papillon va här nyss, mamma vill köpa den. Men jag vill inte ha flera djur, försig tar inte den där lilla saken plats alls, men det kommer ta tid att uppfostra henne. Jag ska äta middag nu med mamma om en timme typ, sen blir det att åka hem till min systers place igen :D 

Take care :) puss 


2010-05-01
22:03:25

Ny sexig video med Christina Aguilera!


Jag älskar låten! :D På inte tal om videon, visst är kvinnan så jävla snygg!? :)

2010-05-01
18:24:51

Efter valborg
Det har varit en myslördag hela dagen idag, massa bra filmer som varit på teve. Jag såg först Toy Story (disneyfilmer i mitt <3) och Sen Ciao Bella är på kanal 5 nu ju :) Ska fundera på att laga lite mat vet inte vad bara. Har sovit till och från i sängen hela dagen idag, vilket jag nog verkligen behövde. Jag ska vara hos min syrra hela veckan nu. Hon är ju bortrest, så det blir att passa hennes toksöta små missar :) Ska bli skönt att bo här, vara lite i fred liksom u know ;)


Ska kolla på Ciao Bella nu sen kanske laga lite mat, får se om Denize dyker upp sen :)

Ha en awesome lördag, puss

Bilder från valborg