Alexandra Micaela Rylander

2011-04-29
21:53:27

A reminder
Jag är vacker.

2011-04-29
11:06:09

2011-04-29 MÖSSPÅTAGNING!

Jag är så super glad idag, vid 12.00 idag skall mössorna på alla blivande studenter! Sedan skall jag ut ikväll med Denize och några till, det ska bli AWESOME!

Jag har bara på mig något enkelt idag, svart linne, tunna leggings och en jätte söt vit topp från H&M och vanliga ballerinas. Alla verkar så uppklädda, men men min outfit duger för idag!

Just nu sitter jag på lektion, och bilder från dagen kommer! ;) (Men bäst jag slutar skriva innan Markus kickar ut mig från klassrummet!)  Lunch snart och sedan MÖSSPÅTAGNING! Jag är så taggad, cya!!


2011-04-24
22:53:22

Underbar helg!
Jag har varit kattvakt hela helgen hos min syster, då har Joakim gjort mig sällskap vilket har varit jätte mysigt!! I fredags kom han tidigt på morgonen och då sov vi ett tag. Sedan låg vi och sola, det vart underbart fint väder! Sedan åkte vi till stan med Denize och gick runt lite, vi gick och titta i affärer och åt glass. Sedan promenerade vi till medborgarplatsen där vi träffa Denize kompis. Jag och Joakim stannade inte så länge för jag vart lite stressad pga att vi skulle ut på kvällen och ville fixa mig innan. Men seg som jag är så kom jag inte hemifrån på kvällen förs 10 i alla fall så! Jag och Joakim mötte Alex, Robin och Tim vid gullmars. Det var väldigt roligt att träffa Alex igen, han är min homie och det var ett bra tag sen! Vi åkte vidare till fridhemsplan för att möta upp lilla söta Denize där sedan var vi framme vid krogen. Gud vad jag dansade hela kvällen, jag hade jätte roligt och det var så roligt att umgås med mina kära vänner! Dom gjorde hela kvällen! Jag fick i mig lite för mycket vid slutet dock, men det vart inte sådan farlig baksmälla dagen efter, men seeeeeg vart jag! Otroligt seg! 

På lördagen solade jag som fredagen med Joakim och sedan åkte vi på middag hos min moster. Lika roligt att träffa dom som alltid, saknat att ha dom i närheten. Det känns som det bara var någon dag sedan jag sa hejdå till dom på flyttdagen. Men snart är det tre veckor sedan. Läskigt hur snabbt tiden går! :) På tal om tid, inte långt kvar till studenten, woop woop!    

Idag har jag och Päbbi inte gjort så mycket, vi har kastat vatten på varandra i solen, eller han dränkte mig i vatten i solen.. Hahah. Så solen har varit höjdpunkten idag, vilket underbart varmt väder. Heeelt sjukt jag svär, så galet varmt och skönt! :D






2011-04-18
19:08:05

Helgens bilder!
Är bara tvungen att visa lite fina bilder på mig och Päbbi :D


2011-04-18
19:01:51

Första lovdagen !


Dagen började med ett glas juice och bärsmoothie :D Uppfriskande!

Sedan har jag varit ute med hunden i en timme och efter det åkte jag in till medborgarplatsen för att möta Denize. Hon var jättefin idag, superglad att jag har henne. Vi gick och kollade lite i affärer sen kom Amanda, vi satt vid Medborgarplatsen ett tag vid en pub(?) och tog en öl. Amanda skulle ju till bajenmatch och då var det dags för mig och Denize att vandra vidare. Vi gick en promenad till T-centralen, gick runt lite där och sen skilljdes vi faktiskt åt. Denize skulle hem och äta och själv är jag med hemma. Men känner mig inte så hungrig just nu. Apititen kanske kommer tillbaka snart.

Här är några bilder från idag, puss sålänge!



2011-04-15
16:04:16

H&M's kläder
JAG ÄR GALEN I H&M'S KLÄDER FÖR TILLFÄLLET! Dom är otroligt vackra, snygga, heta. U name it!

Här är några av kläderna jag har fallit för :)


2011-04-13
14:57:30

Påsklov närmar sig!
Allt som behövdes för tillfället var en fet långpromenad! Med såklart min suuupersöta hund <3 Jag mår bättre nu för tillfället. Var hemma idag pga sömnbrist och huvudvärk. Men det positiva före det negativa, imorgon skall jag till skolan för nationellt prov. Vilket innebär ingen praktik. Jag börjar bli lite panikslagen, man vet ju aldrig vad dom slänger in på nationella. Men jag vet att det kommer gå bra.

Sedan på fredag eftermiddag kommer min Joakim till Tyresö och hälsar på för helgen, då tänkte vi busa iväg till min moster och mina kusiner. Jag saknar dom, och vill träffa dom. Så det blir nog antagligen fredag vi åker och hälsar på! Hihi <3 Sedan efter det är det påsklov!!!! HÄRLIGT, jag vet vad jag skall göra. Jag skall leka med Denize och sedan Sara, sedan hoppas jag även att jag får leka med Sandra något i veckan. Sedan skall jag se till och få ett jäääätte jätte stort påskägg med massviss av marsipanägg och kycklingar! Mmmmm num num :D Av vem vet jag inte, hihi.


Puss sålänge!



2011-04-12
22:27:39

...
Jag är så fruktansvärt rädd, inser det nu.

2011-04-10
19:32:11

It's a new start.
Changing livestyle!


2011-04-09
11:04:00

Godmorgon här är jag i Östhammar!


Godmorgon på er :D Är hos Joakim just nu i Östhammar med min vowe Saga. Igår var en väldigt lugn dag. Jag och pojken min låg i soffan och glodde på film med massa choklad och påskmust! Hihi :D

Han är och tränar just nu, men lär vara tillbaka när som helst. Tills dess ska jag titta på Amerikan Pie.

Puussar!

 Tiiiiiitta fiiiiin jag fick av Joakim igår, vart jätte glad :D Earcuff är såååå snyggt!

2011-04-07
21:34:42

Can't explain
Det känns pirrigt att tänka något helt nytt, än det man är van vid!

2011-04-06
20:34:22

Shoppingnarkoman
BH by H&M, rea 50kr!
Armband by H&M, 70kr
Super söt blus by H&M, 199kr




BH by H&M, 50kr


Trosor by H&M, 30kr


Snyyygg trendig vårjacka by H&M, 150kr


Trosa by H&M, 30kr


Trosa by H&M, 30kr

2011-04-03
18:22:11

HOT

Nu skall jag välkomna nya jeansshorts från H&M, dom kommer väl komma inom en vecka. Sedan skall jag dekorera dom med nitar , hihi jag är en sådan liten Kenza wannabie. Nej men seriöst det är ju skit snyggt. Sedan skall jag beställa earcuffs, för det är hett!