Alexandra Micaela Rylander

2009-09-30
19:50:37

Ikväll med mitt tee och bubbelbad!

2009-09-30
19:49:19

Mysigtpysigt!

Med Denize och Sandra igår, så mysigt! I kungshallarna



På dramaten



Sen drog vi där ifrån för det vart trist :)


2009-09-30
17:17:17

Praktik
Praktik hela dagen idag, kom hem nyss. Klippte systeryster, vart lite kort på håret men färgen vart asball! Hon vart nöjd och det är huvudsaken ^^

2009-09-29
22:09:30

The freaky, uggly scarry truth
Jag har en läsare på min blogg som påstår sig ha ett liv. Men det livet består utav att kränka ner mig och vara helt störd i huvudet. Inte nog med det börjar han/hon prata med sig själv via min blogg. Freaky or what?

Någon som kan ge en smart lösning på mitt lilla irretationsmoment som pågår här?

"Jag vet vi slår ner personen!"
Nej det skall vi icke, för när hjärnan tar slut där tar nävarna vid. Ett litet yttryck min söta bror har lärt mig, hah!
Dessutom håller vi oss till verkligheten, undviker polis, psykriatiker och annat tjaffs, nej tack.

ELLER NEJ JAG VET, vi glömmer att jag någonsin haft ett irreterationsmoment och håller mig till mig eget liv, ja det funkar!


Okej nej mina kära läsare inte ens jag förstår mig på detta inlägget :D För jag är övertrött, sovgott med er!

2009-09-29
11:27:24

Greaat day
Vilken härlig dag :D Rött, grönt gult och oranget riktigt många färger utomhus nu! Jag tycker verkligen om det, när träden tappar sina blad och det ligger massa färgklickar på marken.. Fast det blåser rejält ute nu, lite kallt kanske. Fast det gör inget för idag kommer bli en bra dag! :D

Tror inte jag hinner blogga ikv för jag ska på teater med Denize och Sandra och restan från klassen!^^

PussochKram

2009-09-28
22:20:03

Thats right
Att ge andra respekt lönar sig i mängden, tänk på det

Fortsätt läsa min blogg, jag har inget att förlora på det lilla vännen

2009-09-28
20:51:01

Godnatt och Sovgott!

Det stämmer kakor och Tee är det bästa jag vet
Godnatt med er ^^


2009-09-28
20:13:26

Hjälpa Mammi med att bära kassar de är jag bra på!

När jag va inne på kicks då hände de hära..!

"Hmm jag behöver en ny mascara... Varför ska allt va så jädrans dyrt..!"
"WIIIIIIIIEE!!!!½½½ HELT OTROLIGT SÅ BILLIGT PÅ MIN FAVORITMASCARA! I FEEL SO HAPPY!! "
                                                                    

jo för er som inte förstod. Jag gick in på kicks, letade efter en mascara, helst den jag brukar använda såklart. Sen helt plötsligt fanns den där " Extra volume collagene" som tidigare kostat 170kr som nu kostar 130 kr på rean! Dessutom hade jag min lilla värdecheck  i fickan där man får 20% på något man köper! Det betyder att mascaran kostade endast 103kr!! Vilken lycka, jag sparade hela 67kr! LYCKA LYCKA

Nej men nu ska jag äta flingor och titta på tevo

PussochKram


2009-09-28
16:16:53

Dagen

Jag vaknade rätt så tidigt i morse, runt 08.30 då jag gick ut med hunden på en gång passade på att fylla på pengar på mobilen. Hade ju inga pengar på mob igår kväll, katastrofalt! Sedan Tittade jag på Twilight och åt fruktost. Åkte direkt till skolan efter jag hade fixat mig klart och allting var bra. Vi hade bildlektion, och jag vart lite nöjd med bilden som jag gjorde, vi håller på och göra ansikten med skuggning. Vilket jag tycker är rätt så kneppigt med skuggor. Så kommer tanten(läraren, no offense) och gnäller på att det fattades skuggning på läpparna, att man såg konturerna för mkt. Dumma, ville ju bara bli klar men nu får jag minsann vara klar för så petig kan man inte vara! Eller kan man det? Jaja sedan gick jag, Denize och Sandra åt helt olika håll. Dom hade lektion efter men jag åkte hem, för jag har ju ingen lektion efteråt :D Skulle kanske ha träffat Johnny men det blev helt konstig uppfattning av vad vi båda menade. Han åkte ett helt annat håll än det hållet jag skulle mot. För jag måste ju vara duktig flicka och åka hem till hunden -.-' Men det är skönt med långa promenader det är det, försöker få min hund att gå snabbare takt men hon ska ju nosa på varenda grässtrå så det blir inte så bra det där med att gå snabbt tempo med henne. Men tro mig jag ger mig icke.

Ska fortsätta kolla klart på Twilight nu! Sedan möta Mammi i centrum.

PS: Denize skicka bilderna från idag! ^^

Puss på er


2009-09-27
19:41:35

Kväll
Ni missar väl inte "Hitch" ikv, med Will Smith? Det ska jag i alla fall inte göra! Nästa vecka får jag studiebidrag, precis som alla andra antar jag. Det första jag ska köpa är ögonskugga från "Viva La Diva" Sedan min favorit Mascara "Extra volume collagene" från loreal, riktigt grym är den!



  Senaste numret av Solo, jag säger bara jätte många bra tips!
- Hon har inte lärt det där ifrån mig


2009-09-27
17:01:58

NEW MOON
Vem är det som längtar om det inte är jag?!
Jag
längtar så mycket till den 20november och ni kan lita på att jag ska gå på premiären på sergels torg!



 Så mysig bild!



Vad tror ni läsare, ni dom som inte läst boken/böckerna. Blir det Jacob och Bella, eller Edward och Bella. Själv så tycker jag att Bella och Edward alltid kommer vara just Bella och Edward ingen kan ta varderas plats! Forever :)



Dessutom en liten åsikt har jag på tungan. Jag har hört så många komentarer om hur många tycker Kristen Stewart (Bella Swan) är hur ful som helst. Men när man ser henne både "pinsamma" bilder från tidningar och redigerade bilder på internet, så är hon ju jätte söt! Jag tycker jätte mycket om hennes ansiktsform, näsan och ögonen. Jag ser inga fel alls på henne! Kan ni peka ut felen åt mig kanske?


Jaja ska nog kolla på Twilight senare sedan äta god glass med chokladsås (a) Det nya numret av tidningen "Solo" väntar också på att bli läst
Så vi hörs senare!
PussochKram


2009-09-27
14:55:57

Bilder från förra helgen och denna helg :)

Förra helgen

Outfiten

Jag hjälpte Sara med att fixa hennes lillesyster och kompis till deras lilla fest, dom hade rocktema fett ballt! ;D
Lägg märkte till hennes syster hår hur tjockt och långt det är! :O Vill ha (:



Denna helg - min syster fyller år
Outfiten


 Titta vad glada alla är ^^

 
Som sagt familjen är värst


2009-09-20
18:40:08

This is what i need
Jag tar paus från min blogg ett litet tag, för att jag behöver det helt enkelt. Men inte för länge..

Alla take care :)<3

2009-09-20
18:20:12

...
Jag är så jävla ledsen att jag inte vet vart jag ska ta vägen..

2009-09-17
21:24:19

Tips och flumm
Har precis tittat klart på idol, men tittade inte länge alls eftersom jag duschade under tiden.  Men nu ska jag ha lite skönhetsbehandling på mig själv. Fixa naglar, ta hand om håret och huden helt enkelt!


 Jag använder denna produkt till mitt hår, den fungerar riktigt bra! Ett litet tips till er bara :)

"Lanza Healing Strength Silk Serum

-

Produkt speciellt för dig med långt hår


Lanza Healing Strength Silk Serum

199 kr

Neem plant silk serum ger ungdomlig gnistrande glans gör håret mjukt och silkeslent motverkar ålders-acceleratorer settingeffekt: 0

vad är det?
Med silk serum i håret torkar du
håret 55% snabbare.

Silk serum är även effektivt mot
mjäll och hårbottenproblem.

Denna otroliga formula innehåller rikligt med ytterst reparerande och naturliga glansförhöjande ingredienser, som ger en fantastisk lyster utan att tynga håret. Extraktet från det legendariska nimträdet har blandats med hyaluronsyra för att ge en sammetsmjuk känsla. Det gör att håret känns silkeslent och glänser av ungdomlig lyster.

hur används den?
Gnugga en liten mängd mellan handfl atorna och fördela jämnt i rent handdukstorkat/fuktigt hår. Föna och styla. Även utmärkt på torrt hår och före användning av plattång.

Huvudingredienser:
Cystine Peptide Complex TM:
Neem Plant:
En kombination av fl er- och enkelomättade fettsyror tillför extrem glans och silkeslik mjukhet till håret. Extremt reparerande och fukttillförande. Används även för att förebygga mjäll och torr hårbotten.
Vitamin C:
Anti-oxiderande och skyddande. Hjälper till att förhindra skador på celler.
Hyaluronic-syra:
Återställer naturlig fuktighet i hår och hår- botten genom att binda till sig fukt upp till 500 gånger av sin egen vikt.
Ceramid-2:
Se information under ColorCare Trauma Treatment.
Keratin Bond System 2(150 MW):
Stärker håret och återställer dess inre struk- tur. "

information från http://www.lyko.se/?cat_id=471&head_id=457&gclid=CL6kvM-s-ZwCFZeD3godSG-TaQ 


Dessutom är inte denna för söt?!
 Sååå himla super söt! Jag vill ha en sådan, min lilla egna söta gullgullsak! "Vombatus" heter rasen och finns i Australien m.m !


Imorgon skall jag efter skolan äntligen köpa höstskor! Om det blir längd till knäna eller kortare vet jag icke ännu, får se vilka snygga jag hittar ^^ Mammiii gav mig pengar så, tack (a) *fniss*

GodnattochSovgott!
//Alex

2009-09-17
18:58:48

Just beat it!
Sitter här med Sara just nu och latar oss framför datorn! :D Vi lyssnar på Michael Jackson - Beat it! Så nu tycker jag ni med ska göra deeeeet! Nu på en gång! Och Sara håller med :) Eller?





Någon som känner igen mig btw!?

PUSS OCH KRAM
// ALEX OCH SARA

2009-09-17
16:25:32

3 dagar har paserat
Jag vet inte om jag berättade om i Tisdags, när jag träffade Denize och Sandra för vi var lediga^^ 
Jag träffade Sandra vid slussen hon hade precis fixat naglarna och super fina vart dom! Sedan gick vi och mötte upp Denize i gamla stan, vi hittade ett litet gulligt café där som vi fikade på. Vi prata en hel del och bara flummade för övrigt, för det är ju sånna vi är ^^ Vi gick sedan till slussens donken och satte oss där ett tag, vi kollade i affärer lite granna sen skilldes vi alla åt, Denize och Sandra åkte åt deras håll och jag åkte åt mitt. När jag kom hem tog jag genast ut hunden på långpromenad.

Igååår.. hade jag praktik hela dagen 10-18. Det var helt okej^^ Dom är hur personliga och härliga som helst där! Lite knasiga "vi alla är ju som en familj, här får vi va vem man vill!" sa dom :) Så det känns som att jag har hamnat rätt! Efter det var jag med Johnny ett tag och senare på kvällen träffade jag hans kompisar med. Gick hem efter ett tag och tittade på film, sedan somnade jag.

Idaag börjar skolan klockan 9.00 och "Blacknuss hair and care" visade hur man gör en rakpermanent på personer som har lite affrohår. Det var mycket intressant att se! Efteråt hade vi en utvärdering om det. Senare efter lunchen hade vi flättekniker, som jag aldrig provat på förut. Guuud vad svårt det var! Roligt men svårt.
Ska träffa lilla Sara så fort hon kommer, sen ska vi ut och gå!

Hej och håå, dååå!

Take care :)


2009-09-15
17:38:29

Hösten, när kommer du?
Idaaag har jag varit runt gamla stan och slussen med charmtrollen Sandra och Denize! Jätte mysigt var det. Och har ni märkt vilket soligt väder det är?! Helt sjukt tanken på att det är oktober snart, men sensommar kallas det, eller? För jag tycker regnet och det gråa bör komma nu senare i september, nu kanske ni vill slå ihjäl mig bara för att jag "ber" om regn. Men vadå jag tycker hösten ska bestå av mysiga stickade tröjor med kragar, löven börjar falla från träden och det är mysigt att komma hem till ett varmt hem där man kurrar ihop sig under filten med varmt tee. Tycker ni inte?



Har precis varit ute en promis med hunden, skönt skönt :) Men vad händer senare ikväll då, det vet jag inte.

Tjaaaabbadåå

2009-09-14
21:20:00

Visst är jag gullig?


<3

2009-09-14
19:44:23

Min jacka från Nelly!
Min undeerbart fina jacka är nu beställd!

Vad tycker ni ? ^^

2009-09-14
18:23:58

Är uttråkad
Heeeeeeeeeeej!

Hejdååååååååååååå!

2009-09-14
16:46:19

You go.. ehm kusse
Min kusin brukar ha starka åsikter


Argumentera aldrig mot honom!

2009-09-14
16:21:11

Dom där ögonen
Vaknade vid klockan 10 idag jätte sköönt! Var väldigt seg idag när jag skulle kliva upp.. Jag valde en liten mer enkel "sofistikerad look" idag. Jag tog mitt rosa linne med matchande nagelack *fniss* och mina blåa jeans. Bara mascara och en enkel uppsättning med en liten söt klämma bak i huvudet. Sedan tog jag ut hunden och åkte iväg till skolan. Det finns en kille i min skola som har en väldigt hur ska man säga, hans ögon är väldigt tilltalande! Varje gång jag ser honom kan jag inte hjälpa att snegla lite på honom, busig jag är eller hur.  Vår första och enda lektion var bild, vi håller på och lära oss hur man skuggar olika former, eller jag förstår faktiskt inte riktigt vad det går ut på att vi ska lära oss när vi tecknar glasen och formarna. Men kul är det i alla fall! Efter det skulle Denize ha psykologi, det låter intressant faktiskt, låter på något sätt väldigt djupt och avancerat, men ni kan ju alltid fråga Denize vad hon tycker ;) http://ddenize.blogg.se
. Och Sandra hade engelska b, vilket min mamma tjatar på att hon tycker jag skulle valt det, för jag är ju sååå "duktig" på språk, mjo liten talang kanske jag har men jag är väldigt nöjd med mina inviduella val så det sa! Jag fick dessutom en kaka av Sandra, det fick inte ni (a) tack Sandra!

Jag skulle egentligen ha träffat Johnny efter skolan, men har ingen direkt ork så förlåt.

När jag kom hem tog jag ut hunden på en långpromenad, det är skönt att bara gå ut och gå och lyssna på musik. Ibland kan man gå i flera timmar, det är skönt.


Skrivs senare, tjaaabbadåå!

2009-09-13
17:14:41

Fancy fancy!

I fredags fick vi sluta vid klockan 11 pga vi hade ingen svenska! Jag åkte hem och tog det lugnt efteråt senare fixade jag mig och mötte upp Sandris. Vi började med att åka till medborgarplatsen och åt på en tacoresturang vid sf-bion, ni vet? Det var super gott! Jag älskar nachotallrik det är ju en av mina favoriter. Efteråt gick vi till kungsträdgården och träffade några av Sandras kompisar, vi gjorde inte så mycket vi gick runt och satte oss slutligen på donken. Det var en riktigt bra kväll tyckte jag, även om inte Carro kunde följa med :/


Outfiten (inte världens bästa kamera)


Jag och Sandra skilldes åt för att åka hem och sova, men jag mötte upp Johnny för jag hade lovat att han skulle få sova hos mig (jobbig resa hem annars) Jag somnade med en gång.

Dagen efter skulle jag ju då träffa Pascal ^^ Vi möttes vid TC runt 16.00. Vi visste inte riktigt vart vi skulle ta vägen, men vi gick och åt i alla fall, eller rättare sagt jag åt och han satt bara där och irreterade mig. Men då var ju allt som vanligt *fniss* Vi skulle se "The ugly truth" 18.30, ni måååste bara se den!! Killar som tjejer greppa tag i någon och åk med en gång! För jag skojjar inte, den är värd och se! Riktigt rolig "kärlekskomedi" Mycket skratt och liiiite snyftande kanske, vid ett tillfälle. Men mer säger jag inte! Vi gjorde inte så mycket efter bion, men det är alltid lika roligt med Pascals sällskap, vi pratade massor och skämtade en hel del, för det är sådana vi är. Fast sanningen är nog den att han driver och jag blir offret, haha!

Och nu idag så har jag bara legat i min sköna säng, drägglat framför idol med godis och cola! Jag gick till centrum och köpte nya numret av "Solo" Fanns en hel del sextips , mycket skvaller och nyheter om de stora bloggarna! Bland annat en intervjuv med söta Foki och 2 hela sidor med Kenza som, berättar hur hon tog sig från "en 16årig bloggare" till "mediedrottning" Riktigt intressant! Det var bara ett litet tips till er som ändå var påväg att köpa de senaste numren i magazinen.














2009-09-11
13:41:07

MC
Min kusse som är 1år äldre än mig fick en super fin leksak i går^^ som jag drägglar för (a)


Anyway :D Idag började jag klockan 10.00 med lektion "små företagarna" vi gick genom repetition från förra lektionen och nu fick vi artiklar och svarade på frågor. Och om ni frågar mig, det va lame..! Fast vi fick sluta klockan 11 i alla fall ^^ Väldigt skönt, jag och Sandra tog det väldigt lugnt vi ordnade lite saker i bibloteket och åt mat innan vi skilldes åt :) Har ingen aning om vad jag ska hitta på idag, ska nog vara med Carro och Sandris kanske :) Och på söndag ska jag noog träffa lilla Pascal ^^ Har ingen aning va som händer på lördag :O

Va ska ni göra i helgen? :)

Take care

2009-09-10
19:37:12

Man tar ett nytt kliv
Kom precis hem från konfirmationen, och det var intressant ^^ Lika glad att se Alexander :D Hans skratt är så gulligt (:

Jag bestämde mig för att vara hemma från skolan idag. Jag ska ordna upp saker, men det är något som kommer ta tid. Men jag gjorde mammii glad och städade lägenheten i alla fall :) Inklusive damma bort alla damråttor från mitt rum ;o




Jag kanske inte alltid visar det så bra, men det är helt sjukt hur bra ni stöttar mig och finns där för mig och jag uppskattar de <3 Sandris, Denz och Sandra - guldvärda .. tack :)




Ska dricka lite tee nu och kolla på teve
Take Care

2009-09-10
16:26:44

Saknad efter boba

min lilla boba är borta nu tills i morgon, har inte sett henne på hela veckan för att min syster tagit hand om henne så jag får lite extra tid över till annat :) Det har ju varit skönt att slippa tänka på tider då hon ska ut och så, men för övrigt så saknar jag min lilla mysiga vowe.  Tänkte visa lite bilder på henne genom åren. Hon är såå söt! Tycker ni inte?



 







2009-09-09
19:50:12

Vill ni veta en sak?

Såhär känner jag just nu,,



Det var min första dag på praktiken idag, det kändes hur härligt som helst att få komma dit och göra mitt.. Det tog en timme, men sedan blev jag okoncentrerad och det kändes som att jag skulle spy.. Skit kul men istället så såg jag ingenting.. Paulina(min handledare) sa att jag svimmade. Jag visste inte direkt var det innebar eftersom jag aldrig har svimmat förut. Och jag förstår inte varför det hände heller..!? Jag skäms så otroligt mycket, för det var inte så den första dagen på praktiken skulle bli, så som jag föreställde mig..! Så dom skickade hem mig på direkten och sa att jag skulle hem och vila och komma igen nästa onsdag. Min mamma har ringt till tyresöhälsan, eller va de heter. Så jag ska dit runt den sista september och kolla mina blodvärden och se om allt verkligen står rätt till. Det känns jätte konstigt för jag förstår inte va som skulle vara fel :o Dum fråga, men vet ni?..

Ska lägga mig i sängen nu har skola imorgon som alla andra barn
Godnatt och sovgott


2009-09-09
18:13:40

Never ever
Om du ens har något vett i huvudet, så bör du ALDRIG höra av dig igen

2009-09-08
19:50:11

All i got to say

Dagens låt





Faktiskt allt jag har att skriva idag :)

Gonatt och sovgott







2009-09-07
15:47:19

Sent inlägg
Heeej! Det var ett tag sedan nu. För dom som vill veta min helg var jätte bra och myspysig :) Jag var på Gålö med Robin och hans familj. Träffade lilla Thai där med, hon är gullig^^  Vi gjorde väl inte så mycket egentligen. Vi var ute och bara tog de allmänt lugnt. I fredags var jag på bio med Sandris, vi såg "the hangover" den är shiit rolig ;o Vi var skit heta ska ni veta ^^ Om man ska på bio med någon så är det Sandris, för jag trivs alltid i hennes sällskap! :)

Men idag så vaknade jag klockan 9.00 det var lite segt att gå upp, men på fötterna kom jag ändå.. Sminkade mig och det som jag brukar göra på morgonen. Det har inte vart så mycket bilder på sista tiden för Sara har min kamera. Men jag ska få tillbaka den väldigt snart faktiskt. Anyway vi hade bara 1 lektion idag som vi har varje måndag, nämligen bild. Det är riktigt roligt faktiskt, tycker jag ^^ Jag gillar att teckna. Jag slutade klockan 14.00 och har bara segat framför teven sedan jag kom hem. Snart ska jag träffa Sara och äta på donken (a) *tjocka mig liite* sedan ska jag iväg till Robin kväll och sova där för jag börjar inte förs 14.00 imorgon :D


Hörs av sen!
PussochKram

//Alex

2009-09-04
15:12:56

I love u <3
Det är 2 månader idag för mig och Robin (a) Vissa säger "de är väl inget" åå vissa säger "grattis" jag själv säger, att det spelar ingen roll hur länge vi har varit tillsammans för jag är lika glad för dom dagarna jag får vara med honom (: <3

Jag älskar dig <3

PussochKram
//Alex

2009-09-04
15:07:00

Förebild

Så jävla vacker tycker ni inte?!


2009-09-02
17:39:02

The "big" diffrense
Idag har jag varit ute med hund(arna) på promenad, ja det stämmer jag passar även min systers hund just nu. Någon vecka sen ska hon passa min hund Saga, vilket innebär att det blir mycket tid över till annat. Missförstå mig nu inte, jag älskar min hund men ibland kan det ta väldigt mycket tid på sin dag! .. Anyway sedan åkte jag till solariumet och solade en stund, direkt efter letade jag efter praktikplats. Det var 80%chans att jag skulle få praktisera där, så det är ju jätte bra om jag nu får göra det. Jag skulle höra av mig på tisdag till dom för hon var rätt så säker att dom skulle ta emot mig ^^ Nyligen så har jag städat hela lägenheten för att göra min lilla mammi glad, visst är jag duktig av mig i bland? Jag vet inte vad som händer senare, kanske träffa någon kompis eller något känner mig väldigt social idag så :) (fast säg en dag jag inte är social) men just nu är det maaat!


Btw.. sååhär såg jag och Denize ut i Tisdags, det var inte direkt meningen att ha likadana kläder på sig på samma dag. Men gissa om det faktiskt såg kul ut när vi gick där! xD Det enda som skillde oss åt var att hon hade ett vitt linne och jag hade ett svart!

PussochKram
//Alex



2009-09-01
22:06:02

My "new" bestfriend!

Min lilla Sandris har färgat håret mörkt brunt! Vet ni hur snyggt det är eller?! Jag får sån insperation att färga mitt hår mörkare, men vågar jag? Jag trivs ju rätt så bra i min färg nu ^^  Det vart skit snyggt på henne! Hon gick från platinablond till mörkbrunt! Riktigt riktigt grymt :D! <3



Btw konfirmationen var rätt så nice, det hände ju inte så mycket men jag var ju mest där för att bestämma datum till konfirmationsträff. Den 10 september blir det dags, undrar vad vi ska göra då :) .. Men imorgon blir det att leta praktikplats igen.. hoppas jag lyckas denna gång :o Jag måste ju hitta något ställe nu på en gång :O!! Har ju redan missat 2 praktikdagar nu :(  

Nu säger jag godnatt och sovgott

ps: jag älskar dig Robin <3
//Alex

2009-09-01
18:45:19

Info om idag, härlig dag!