Alexandra Micaela Rylander

2010-01-31
17:55:21

Tihii kläder!

Ett par söta jeans, märket Only finns på Vero Moda ;D



Jag börjar gilla Vero Moda mer och mer nu, dom har verkligen superfina kläder! Jag undrar om Vero Moda kommer före Gina Tricot för min del, vi får väl se.


Sjukt het Bikini, tyvärr är den slut i varan och kommer ej komma in någe mer. Lite tråkigt ;/ http://www.fashionclub.se/goldy-726.html


2010-01-31
16:19:51

Tips På Bionyheter!

Här får ni lite tips på filmer som jag faktiskt tror är värda och se! Jag är väldigt sugen på att se dom i alla fall :)


Snabba Cash är jag mest sugen på att se

"Johan ”JW” Westlund lever dubbelliv som stekare på de hetaste inneställena på Stureplan. När han förälskar sig i överklasstjejen Sophie lockas han in en värld av organiserad brottslighet. Jorge gör en osannolik rymning från fängelset och är på flykt från både polisen och den jugoslaviska maffian. Hans plan är att göra en sista koksleverans och sedan lämna landet för gott. Mrado- brutal indrivare inom den jugoslaviska maffian är i konflikt med bossen Radovan. Han får i uppdrag att hitta Jorge, men tvingas samtidigt ta hand om sin 5-åriga dotter."

Baserad på Jens Lapidus succéroman!

 Jag såg den första filmen av Instängd igår med Dennis, Rasmus och Sebbe för första gången. Jag kan erkänna att den var lite seg i början men sedan kom jag mer in i filmen och den var riktigt äcklig och läskig. Jag har hört att den andra delen ska vara bättre, men vi får väl se! Allting säger väl att det är en skräckfilm?

"Sarah kommer ensam upp ur ett grottsystem efter en expedition i Appalacherna som hon genomfört tillsammans med fem väninnor. Hon är förvirrad och skadad, talar osammanhängande och är utom sig av fasa. Sheriff Vaines känner sig skeptisk inför den information han lyckas få ur Sarah, och är övertygad om att hennes psykos döljer en mycket mörkare sanning."


 Jag tror detta kan vara en underbart söt liten saga, så man känner sig som ett litet barn inombords igen!

"Den jazz-älskande Prinsen Naveen av Maldonia blir förvandlad till en groda av den
elaka Voodoo-doktorn, Dr. Facilier. I ett desperat försök att bli människa igen försöker Prins Naveen att få den vackra servitrisen Tiana att kyssa honom för att bryta förtrollningen. Men kyssen ger inte den önskade effekten som Naveen hade hoppats på. Istället för att han blir människa igen, så drog den in Tiana i förtrollningen och även hon förvandlas till en groda. Nu måste båda två ge sig ut på äventyr för att finna den godhjärtade Voodoo-prästinnan av Bayou, Mama Odie, för att få hjälp."



 En komedi som verkar helt klockren! Jag tror jag kommer skratta ihjäl mig när jag väl ser den här. Fast jag får en mer känsla av att det är mer en typ av film som man hellre ser hemma än på bio!
"Ett par blir vittnen till ett hemskt mord och förflyttas till en liten stad,
Wyoming, för att ingå i ett vittnesskyddsprogram"


2010-01-30
12:38:33

Everything

I got you to thank for, I'm standing her today with a smile on my face
Everything is wonderful, everything is peaceful, everything is the way it supose to be
So why I'm I smiling so hard for you? Like I don't mean it, but I do
You can't be happy for ever, but I'm now for the moment
And that moment means everything to me


2010-01-28
19:10:43

I miss you
Take the next step, say you're sorry and tell them the truth..
I miss you

2010-01-28
18:50:00

Överredigerat kan vara vackert!

Självklart är det inte jag som har redigerat bilden, men jag tycker den är ball och vacker på ett sätt!

2010-01-28
17:13:54

Outfit and facelook

Såhär såg jag ut idag dåraa :)

På morgonen




På dagen









2010-01-28
13:28:57

Nu kan även du med vinna!



Jag
är med i denna tävling hos SallybySally, nu kan även du vara med att vinna ett av dom här super fina armbanden!  Klicka här ---> http://sallybysally.blogg.se/  !! Lycka till allesammans :)


2010-01-27
21:06:30

Tips på kläder och avstånd från praktik?!
I morse fick jag färga håret på min praktikledare Paulina, morgonen började väldigt bra för tiden gick väldigt snabbt. Men framåt eftermiddagen blev jag bara på dåligt humör. Det finns ju ingenting att göra på praktiken egentligen, dom tar hand om sina egna kunder och gnäller om att man ska ta dit familj och vänner.. Hur lätt är det när vännerna går i skolan eller familjen jobbar?  Det är ju ingenting man kan hjälpa.. Allt dom har att säga då är "men det är ju bara att puscha på dom lite" Men vadå om dom inte vill så vill dom ju inte, svårt att begripa?! Istället får man göra en del av deras skitgöra. Soppa hår, varje litet minimeters hårstrå eller gå och köpa deras kaffe, deras lunch osv. Nej jag är trött på praktiken nu, varför ska jag vara där när jag inte lär mig något? Tror många andra från min klass håller med mig, för vi har till och med klagat till lärarna, men dom angagerar sig ju inte på det sättet man tycker dom borde göra. Nej fy nu ska jag inte klaga mer, back till positiva sakerna. Jag fick i alla fall gå tidigare i från praktiken idag! :) Gick hem tog ut hunden och sen mötte mammi vid centrum, hjälpte henne och handla lite.

Lite bilder från idag

Hemsk utväxt, med en söt klämma i håret.. relax jag ska beställa tid till frissan.. mycket mörkare ska håret bli!



Tips på kläder som jag avgudar atm! ;D Och tänk inte ens tanken den första jackan är min! hihi.

 
Alla plagg från http://nelly.com !
Accept this one  Nice huh?  ^^

Puss på er :) ♥


2010-01-26
20:50:53

Somebody save me!
Ville bara bjuda på dagens musik innan jag går och lägger mig!

 Superman - Five for fighting

Save me - Remy Zero

Känner ni igen låtarna? That's right, det är låtarna från Smallville! Jag tycker med åren har programet bara blivit bättre och bättre och nu till sist börjar jag faktiskt gilla det riktigt mycket.

Sovgott och godnatt med er, puss!

2010-01-26
18:41:24

Ansiktsbehandling!!
Idag var det en riktigt skön skoldag ärligt talat! Det var segt i början eftersom vi började rätt så tidigt och hade religion i ca två timmar sedan håltimme i tre timmar.. Men det slutade riktigt riktigt bra! Dom som har hudvård och makeup lektion fick idag ha ansiktsbehandlingar på varandra! Ja visst låter det som en bra lektion? Denize gjorde ansiktsbehandling på mig, super skönt tack Denize! :D Produkterna luktade jätte gott och man kände sig riktigt avslappnad. Bland annat fick vi ha på oss ansiktsmasker, vilket jag aldrig har provat förut. Efter lektionen är min hy jätte len som silke! Det tackar jag inte nej till att få en sådan behandling med ansiktsmassage igen!



Nu har jag precis klippt min mammi. Bara topparna, men det är roligt att klippa även om det är litegranna *fniss*
Nu ska jag snart äta middag sedan bär det väl av till sängen :)

Ville bara visa er läsare något otroligt vidrigt! (Varning för känsliga tittare) Dom visade det här på "Vakna med the voice" imorse.


Det är en fluga som lägger ägg på mygga. Myggan suger blod från oss och där skapas en böld i vår hud och i bölden skapas en enorm äcklig larv.. Enjoy, haha!

2010-01-25
21:21:53

I'm sitting here nanana!
Vaknade imorse av min mobil som ringde, jag avskyr när jag blir väckt på morgonen av att telefonen ringer. Och sen dom som fortsätter och spamringer! Finns det något mer irriterande än att vakna upp och har många timmars sömn kvar fast sedan kan man inte somna om? Men för denna gång var det mer lugnare för det var bara lilla Alex som ringde :) Fast jag orkade inte prata i mobilen ändå xD Hoppas han inte tog illa upp.

Idag började jag skolan vid 12 och hade religion lektion till 13.30, det ända vi gjorde var att titta på film och saker vi redan hade gått genom.. Nödvändigt? Nja jag kunde lika gärna varit hemma och pluggat i stället :) Vilket jag har varit duktig flicka nu och pluggat min religion läxa, men jag är inte klar än! Det kan ni väl ändå inte förvänta er av mig? Hahah.

Tänkte tvätta av sminket nu och sedan lägga mig i sängen, snart snart!
Ville bara bjuda er på 2 låtar först som har suttit fast i huvudet som klister hela helgen

Fools Garden - Lemon tree

Secret servise - Oh susie

2010-01-24
20:06:22

Pure awesomeness!!

Det har varit en awesome helg! Mer orkar jag inte berätta just idag :) *somnar på tagentbordet*
//Made by Sandra :D
 
Var också bara tvungen att lägga upp denna, dom e ju bara för gulliga ;D I hope they don't mind ;$
 

30 seconds to mars - kings and queens


2010-01-20
18:43:53

There is a possibility
Jag ska försöka skriva lite religion snart eller se till att få någon läxa gjord i alla fall, så jag ser till att jag har åstakommit något med denna dag.

Vill bara bjuda på en låt, som kommer från filmen New Moon, Enjoy!


Lykke Li - Possibility

2010-01-20
13:25:55

ICA drev med bloggare, nu driver bloggare med ICA!
Ni kommer väl ihåg när jag visa klippet på klockrena Ulf som videobloggar på ICA och driver med bloggarna?


Haha men nu har dom fått payback!


Så roliga haha :)

Puss

2010-01-19
21:38:02

Redigera bort dagen

Vi hade bara en lektion i skolan idag, fast det kanske jag nämnde igår? Ja det gjorde jag nog! Så otroligt skönt var det att dra ifrån skolan vid klockan 11, jag, Sandra och Denize drog till stan åt jätte god kinamat och sen tittade i lite affärer! Påvägen hem (jag drog tidigare än dom andra två små) så köpte jag en ny tungpiercing, kände att jag behövde en ny eftersom jag sväljer mina hela tiden. Hur lyckas jag?

Ut med hunden på en gång när jag kom hem, ända sen klockan 16.00 har jag suttit vid photoshop och testat massa grejjer. Det är så roligt tycker jag! Fast egentligen borde jag ju plugga. Jag har två uppgifter i svenska som ska vara inlämnade och en sak i religion. Jag börjar nog lite smått med religionen i morgon, lite sent nu tycker jag :)

Men men snart ska jag lägga mig och sova, sovgott! Puss ♥




Before



After





Before



After


2010-01-18
19:43:42

Nackspärr är ingenting jag rekomenderar!
Inget bloggande på hela helgen.. Nej för jag har haft nackspärr! Men det är mycket bättre nu som tur är :D Har ni någonsin haft det? Då lider jag med er, vilken smärta det kan ge.

Imorgon är det tillbaka till skolan, men tack och lov har vi bara en lektion för den andra lektionen är inställd av någon anledning (?) Religion lektion i två timmar ungefär, men det står vi ut med!

Fredagen var en jätte bra dag, jätte mysig och allmänt rolig! Jag gick på bio och såg Avatar med Erik och Sara :) Haha det går inte och undvika att skratta när man är med Erik, han har så jävla skön humor! Men förklaringen kan nog vara lite att jag är riktigt lättroad också! *fniss* . Avatar var precis som jag hade förväntat mig,  helt underbar sagolik! Jag tror många håller med mig fullt ut. Jag såg den dessutom i 3D vilket gjorde den ännu bättre och jag tycker inte 3D är överskattat för jag märker enorm skillnad från vanlig film till 3D, det ger en ännu bättre känsla på något sätt :) Eller vad tycker ni?

Innan jag slutar skriva vill jag rekomendera en sjukt bra blogg! Hennes blogg har intressant innehåll och dessutom är kvinnan alltid snygg, frisör är hon med vilket hon ger bra tips inom frisöryrket, med hårprodukter osv.  http://bunnys.se

Ska lägga mig i sängen nu och vila och se till att nacken blir bättre. Pussar! ♥

2010-01-14
19:07:16

Var hemma idag trots allt
Mamma står och bakar bullar just nu, hihi hon är så gullig det är otroligt sällan hon brukar göra det kan jag säga er! Men gud vad gott nybakta bullar om en stund, muums! 
Jag var hemma idag från skolan, jag kunde inte sova inatt och mådde inte så bra och det är ingen höjdare att gå till skolan och visa kunderna vilket otroligt dåligt humör man är på. Nej så det skippade vi idag, även om det verkligen inte är bra för betyget eller frånvaron.

Igår pratade jag ju med min pappa på praktiken, och jag sa till honom att jag behövde en liten bärbar data *fniss* Som tur var fick jag ett positivt respons och han sa att han skulle tänka på det, vilket alltid är ett steg framåt!  Helst en sådan här gullig liten bärbar, i rosa självklart!

Men nu ska jag titta vidare på Two and a half men, älskat program right? :)

2010-01-13
18:58:39

En vändning!

Idag var världens bästa dag någonsin helt underbar!! Jag tog ett privatflyg och åkte till hollywood för att träffa massa kändisar, bland annat Will Smith, Robert Pattinson, Taylor Lautner, Megan Fox! Ändast för att styla och klippa deras hår som deras frisör! Det slutade med att jag fick en stor summa cash och kunde spendera det mesta på en fräsh bil, enorm villa och massa andra onödiga saker som man vill unna sig, lycka eller vad?! ......Hahahah naej skulle inte tro det va.. Kanske händer i framtiden men inte idag inte :) Idag vaknade jag upp och insåg att det var första praktikdagen efter lovet. Blev det jobbigt kanske ni frågar? När jag tänkte på det så ja.. Men inte när jag väl kom till salongen, framåt lunch vart det riktigt roligt faktiskt! Jag har fått gjort en hel del idag än vad jag brukar få, bland annat permanentbehandlingar(inte själva rullningen) schamponeringar och färgat utväxt!

Och nu efter 9 timmar på praktiken sitter jag här och äter god middag, laxpudding. Det tycker i alla fall jag om :D Jag ska träna lite sedan, men ytterst lite hemma. Men det är bra att man kör på lite än ingenting i alla fall, jag mår bra när jag tränar jag blir sprallig och glad, men sedan riktigt trött.. haha.

Nu ska jag äta klart min middag, träna sedan titta på teve.

Puss ♥


2010-01-12
19:28:40

En riktig tankeställare

Jag kom en timme försent till skolan imorse, för jag var så inställd på att vi började klockan 10 idag, men tydligen började vi 09.20.. Vi hade religion första lektionen, riktigt intressant, jag gillar so det är intressant och mycket nödvändigt i allmänbildningen. Hahah! Jag som inte alls är allmänbildad, nej men seriöst det är roligt. Sen hade vi 3h håltimmar som vi ska ha varje tisdag numera, riktigt irreterande eftersom det är slöseri med tid! Sedan hade vi en riktigt awesome lektion "hudvård och makeup" idag gick vi genom olika saker om huden :) Jag är redan klar med läxan, inte för att den var svår men ändå *fniss* ;D

Jag har varit en riktig tänkare denna vecka och förra veckan, vet inte vad jag tänker på.. Men jag nojjar upp mig för ingenting typ och tänker "men tänk om jag gör så tänk om det händer eller om det händer så gör jag så"  Mest runt mina kompisar ältar jag saker och är lite osäker för mina handlingar och sådär.. Det går väl snart över, men det är lite störande att jag går och tänker så och funderar hela tiden. Jag får ta ett djupt andetag och bara slappna av helt enkelt, det kommer släppa så småning om, jag vet det. Nej usch nu ska ni få sluta se mitt babbel jag skriver om.

Ska iväg och ställa mig i min sköna dusch nu sedan äta smaskig Ben&Jerrys - chocolate fudge brownie! Vi får se om det kommer något bra på teven i kväll.

Dagens låt med Cobra Starship - Good Girls Go Bad (feat. Leighton Meester)
-


2010-01-11
17:57:53

Måndag efter jullovet
Idag har jag varit extra duktig och lagat mat till mig själv, det tog inte lång tid alls.. Lite brända bacon med makaroner, mmm mums! *fniss* Vi hade vår första lektion idag i religion, jag tycker det är ett intressant ämne så det var lite kul :) Men dom andra tyckte nog visst inte det, haha.. Sen har jag varit ute och gått lite med hunden förbi centrum och köpt ansiktsvatten som ska hjälpa mot finnar och porer, vi får se om det fungerar!

Jag fryser så mycket vill ta en dusch, men jag duschar och badar varje dag nu när det är så kallt. Kan inte det torka ut huden, någon som vet? Jaja vi får se vad jag gör kanske lägger mig i skumbad ett tag med tända ljus, myspys det var ett tag sen.

Jag har en enorm saknad efter mina katter, Titor och Sotis som jag hade när jag bodde i krusboda.. Men vi var tvugna att sälja dom får det är lite svårt att ha 3 katter och 1 hund i lägenheten.. :/ Här kommer lite fina bilder på dom.





Dagens låt -

2010-01-10
14:54:00

Filmkväll
Igårkväll kom Sara förbi och det var jätte kul att se henne igen för det var så längesen! :) Vi tittade på En shoppaholicks bekännelser och tjockade oss med lite godis, myspys :) Hela den här helgen har gått ut på att vara hemma och mysa för en gång skull har det varit riktigt lugnt! Sara gick någonstans vid klockan 1 och när hon hade gått kröp jag själv ner i sängen och tittade på The proposal. Båda filmerna var sjukt roliga något som jag rekomenderar er andra att se!

Jag vaknade inte för så längesen, har nyligen ätit frukost och ska nog lata mig i sängen resten av dagen. Imorgon är det ju skola igen.

 


2010-01-09
21:05:51

Somebody's me

You...
Do you remember me?
Like I remember you?
Do you spend your life
going back in your mind to that time
Cause I
I walk the streets alone
I hate being on my own
and everyone can see that I really fell
and I'm going through hell
thinking about you with somebody else

Somebody wants you
somebody needs you
somebody dreams about you every single night

Somebody can't breathe without you it's lonely
somebody hopes that one day you will see

That somebody's me
that somebody's me


How
How did we go wrong?
It was so good and now it's gone
and I pray at night
that our paths soon will cross
what we had isn't lost
cuz you're always right here in my thoughts

Somebody wants you
somebody needs you

somebody dreams about you every single night

Somebody can't breathe
without you it's lonely
somebody hopes that some day you will see
That somebody's me
oh yeah

You will always be in my life
even if I'm not in your life
cause you're in my memory
you
when you remember me
and before you set me free

listen please

somebody wants you
somebody needs you
somebody dreams about you every single night

Somebody can't breathe
without you it's lonely
somebody hopes that some day you will see
that somebody's me
that somebody's me
that somebody's me
that somebody's me


2010-01-08
20:47:37

Myspys!!

Jag har bara tagit hand om mig själv hela dagen sen jag kom hem från skolan! Det har varit jätte skönt jag har

  • duschat
  • målat naglarna (inklusive tånaglarna)
  • färgat ögonbrynen
  • noppat ögonbrynen

dessutom var jag i centrum idag och köpte en ny hårsprej! Så jag "slipper" sno mammiis hela tiden :) Juust nuu lär jag mig lite photoshop och jag har upptäckt en video som är jävligt ball, jag ska försöka prova mig fram med redigeringen. Här jag bjuder på videon ;D Det är hur man redigerar sin själv som en "avatar" ni som har sett filmen tycker nog det är lite intressant(ni andra också för övrigt som kanske inte ens vill se filmen) hur man gör sig själv till en avatar, enjoy!
Vem vet jag kanske själv lyckas göra en avatar i mig form? *fniss*


Lite senare eller väldigt snart ska jag lägga mig ner i sängen äta gott och se på en riktigt bra film! Kanske Twilight? hihi


Puss!! ♥


2010-01-06
17:07:01

Tagga till!
Just nu sitter jag här och dricker varm tee, fryser ihjäl känns det som. Jag kom precis hem från stan jag åkte bara dit en snabbis för att köpa jeansen, så nu var det köpet klart efter det blir det inget mer köpande, jag försöker bli ekonomisk förstår ni! :) Jag kom inte alls upp tidigt idag som jag hade planerat, så jag kommer väl antagligen somna sent idag med eftersom jag börjar känna mig hypad nu men jag hoppas det går över! Imorgon börjar jag skolan då och vi ska nog ha kundpass det första vi har, alltså ta emot kunder på frisörsalongen. Jag har inte direkt lust att göra det det första vi gör när vi börjar skolan, men vad gör man haha. Bäst jag taggar till riktigt ordentligt!

Någon av er som sett Avatar föresten? Jag är jätte sugen på att se den i 3D på bio, jag tror den är riktigt bra dom flesta säger det i alla fall ;D Jag hörde precis en låt som kommer från filmen I see you med Leona Lewis. Låten är riktigt fin :) Enjoy!


Puss ♥

2010-01-05
20:36:25

Jag ska ha dom!

Imorgon ska jag försöka åka tidigt till stan så jag kan köpa mina jeans, awesome!

Jag var ju med Denize i stan igår, var jätte kul och träffa henne som alltid min lilla myspelle :) Jag hittade ett par jeans men var osäker om jag skulle köpa dom, men det blir nog så ändå för dom va riktigt snygga på mig *fniss*

Sen efter det så åkte jag till Kodie på kvällen har varit där tills nu, jag kom hem för inte så jätte längesen. Skulle va kul om man fick träffa han igen hihi :)

Veckans låt I gotta feeling med Black Eyed Peas



Är inte direkt på blogghumör idag, men kände att jag behövde skriva ett liiitet inlägg i alla fall
Puss på er ♥


2010-01-03
23:06:26

Det går så fort
Den här helgen har gått oändligt fort, så fort att man inte ens hinner inse att det är helg. Ni har mest fått bilder utav mig den här veckan i bloggen. Jag har inte varit så mycket på blogghumör. Jag har sovit en hel del och igår var jag och Sandris på en fest runt om vid bergfotens skola, jag kände inga där medans Sandris visste nästan vilka alla var, men jag är ju lite seg på saker och ting håller inte riktigt kollen. Imorgon ska jag nog träffa min lilla Fiz och dra till stan och titta lite smått, vad ska ni andra göra imorgon? :) Jag ska i alla fall köpa mig ett plutskort till skolan börjar och sen får vi se om jag köper den där hooden på Gina, ett par nya sköna mjukisbrallor skulle sitta fint med! Men det har jag nog inte riktigt råd med just nu, om man ska försöka bli lite ekonomisk. Det ska bli segt att börja skolan igen på torsdag, eller vad tycker ni? ;/ Men man får försöka hålla sig posivit för skolan är ju en del av dagarna som går utav livet, jag försöker faktiskt njuta utav skoldagarna med, även om det är jävligt svårt haha!
 Men jag säger godnatt och sovgott till er nu :) Puss ♥

Denna pluttan är bäst, puss på dig!


Lite bilder från helgen, jag provade lite med min nya kamera :D




2010-01-02
18:10:34

Tyngsta låten ever! Checka musikvideon :D

2010-01-01
22:46:14

Saknaden efter sommaren!!











2010-01-01
19:16:26

Erat nyårs löfte/en ?


Föresten jag är jätte nyfiken! Har ni läsare några nyårslöften till det nya kommande året? Och i så fall vad? ^^

Själv så har jag -
Tro mer på mig själv
Vara så positiv det går att bli, jag mår bäst då
Väga 55 kg och stanna där
Vara nöjd med hur jag själv ser ut
Vara glad och tacksam för det jag har (vilket jag redan är men jag kan bli bättre)
Läsa ut Twilight sagorna
Inte röka, ingen risk men ändå
(Det kommer säkert mer, men inget jag kommer på nu)


2010-01-01
18:21:36

Bilder från de här 3 senaste dagarna

Dagen innan Sandras födelsedag med min mysiga kofta, love it!


Sandras 20års dag!





Nyår

Puss på er ♥

Vissa säger ju "
nytt år nya kliv, ny början" jag säger - Nytt år, en bra fortsättning på stegen man tar