Alexandra Micaela Rylander

2009-01-31
12:54:36

Tandläkare ett stort NEJ!
Vid kvart över elva på morgonen idag gick jag till tandläkaren, kände klumpen imagen redan inatt. Jag har världens fobi för att gå till tandläkare. Kalla mig silly, men seriöst det är en av det värsta sakerna jag vet. Jag gick dit och fick gråten i halsen. Det värsta är att jag ska tillbaka dit i mars för att att specialist ska kolla om jag behöver tandställning.. Nog om det vill inte prata om tandläkare och deras äckliga redskap eller vad man nu ska kalla det.

I torsdags fyllde ju frida år, jag åkte förbi henne på kvällen och va där i 2 timmar. Ni skulle sett vilken solstråle hon va! Hon blev överlycklig över parfymen jag gav henne. Jag ska köpa likadan, den luktar ju så otroligt gott! Men innan jag va hos henne hade jag haft en seg praktik den dagen faktiskt. Riktig tråkig.. Sedan efter följde jag med linda på öppet hus i ett gymnasium i skärholmen.

Igår var jag i skolan och hade en väldigt ansträngande idrottslektion. Jag blev helt slutkörd. Och idag värker det i hela kroppen, men det är sådant man får ta. Senare var jag på bio med gullungarna. Vi såg bröllopsduellen. Riktigt rolig men ändå en snyftare! Ja den var en bra film faktiskt :)

Ikväll så tror jag att jag kanske ska vara med linda, sandra och carro(?) ifall dom hör av sig. Men man vet ju aldrig. I sånt fall om dom inte hör av sig är det väldigt skönt att vara hemma och bara ta det lugnt ändå^^ Då kanske man ska höra av sig till rasmus. Han är en person som man verkligen bara kan vara och koppla av med.

Ha en fortsatt bra helg! pussochkram

Kommentar:
#1: Minna

Om du skaffar tandställning så måste du gå till tandläkaren en gång i månaden i 1 till 1,5 år Haha xD

2009-02-03 @ 19:00:39
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: