Alexandra Micaela Rylander

2009-02-24
00:17:20

vad händer.
Förlåt människor, men efter denna vecka. Jag ska vara ärlig mot er, jag har inte bloggat så mycket för mitt humör har varit uppochner för det mesta bara nere. Och nej jag vill inte tala om det för privata ut här i bloggen.

Jag hade namnsdag förra veckan i tisdags iafl. Det firades med att linda och hennes syster emelie kom och hämtade mig med bil i skolan och va jätte gulliga. Sedan åkte vi hem till mig för att ta en promenad med min vowe, sedan bar det av till vivo för att köpa kakor och brownies<3 Haha.. Sedan va vi bara där och gjorde ingenting lix. För det mesta tog det lugnt.
I onsdags följde Linda med till skolan för att jag skulle klippa henne. Jag fick VG på min klippning, det kändes jätte bra! Efter den enda lektionen som vi hade åkte vi hem och mötte sedan upp emelie. Senare gick vi på bio och såg "bedtime stories" Jätte söt film!! Allt jag kan säga är "buggsy" !! Senare träffade vi på en kompis till Emelie vid namn Peter^^ Vi gjorde sällskap hem med honom och åkte hem till Linda och Emelie för att ta bilen ner till alby och bara vara där(wtf)
I torsdags var det lite segt på praktiken så kom dit vid 12 kanske. Gjorde 3 schamponeringar den dagen och gjorde bort mig rejält på en av dom(mer tänkas inte säga)
I fredags var det filmkväll hos Linda med Rasmus också. Vi båda sov över där. Och lördagen därefter träffade jag Peter och sovde där.
Söndagen var det bara bio med mammisen och såg "mammut". Vad kan man säga om den filmen egentligen, den va djup och väldigt långsam. Men var glad att jag fick lite tid att umgås med min mamma ^^ Även om jag inte alltid visar det, men mamma jag älskar dig :$ :)
Idag (måndag) har jag för det mesta designat bloggen(som ni kanske har märkt) Kan man få en kommentar om vad ni tycker om själva designen? Är den bra nu, eller va den förra bättre(?)

Hoppas denna vecka blir bra trots allt :)
pussochkram
 
PS. SAKNAR DIG FRIDA LINDSTRÖM SKITUNGE<3 :D

2009-02-19
19:15:31

:'/
"give me a reason to smile.. right here, right now.."

2009-02-17
23:37:36

alexandra och sandra har namnsdag yee..

Jag har namnsdag idag! Grattis på lilla mig.. :$ (a)


2009-02-16
22:53:24

klara färdiga vattenkrig!
Igår sov jag länge och hade inget behov att kliva upp, så jag stannade i sängen och bara gjorde ingenting.  Inte förs vid kl 4 kom jag upp och bestämde mig att ta en frisk promenad med hunden min. Senare kom ju mamma och ari hem från ålandsbåten. Jag fick en jätte godluktande parfym och godis :D (tack mammi!)  Blev jätte glad :)

Idag hade vi permanent på morgonen och det gick väl som det gick. Är inte bäst på permanent direkt. Sedan startade linn och karin värsta vattenkriget mot varandra och såg jätte söta ut när dom sprang runt där som små barn haha! xD  Men sedan gick dom ihop och dränkte mig nästan! dom förstörde min frilla så hårsprayen kladdade ihop sig och så sminket rann. Och resten utav dagen gick dom runt "alex du svettas på ryggen usch fy!" för att dom hade blött ner hela min rygg -.-' haha. Men jag hann iafl spruta lite tillbaka på dom. Får ta störra hämnd nästa gång (passa er) Sedan hade vi reflektion på färg i hårkemin. Jag fick VG! Det vart jag nöjd över! Sedan hade vi folieslingor, och jag vet inte hur jag lyckas vara så seg. Men alla andra gick 1 timme tidigare medans jag fick sluta och stå kvar där för att göra klart slingorna.. Hmm fick g+ så det gick bättre än förra gången. Men man känner stressen litegranna när dom andra blir klara så snabbt.

Sedan kom jag hem och somnade 1timme i sängen, gick ut en promis med hunden och åt väldigt god wook som mammi hade lagat! Älskar hennes wook mat.

Men ska försöka lägga mig tidigt idag(vi får väl se hur det går)

kram på er


 kände glimten av våren förra veckan!

 alla hjärtans dag present från mammsen, gulligt

 "midnight fantasy" med britney spears och godiset :D

cya!

2009-02-15
17:43:29

en tråkig rubrik

sorry för dåligt uppdatering! Men har man inte något och skriva om så binder man fast händerna tills man har något att skriva om! Inte för att detta jag kommer skriva nu är världsintressant, men fick lust att blogga nu bara. Eftersom det är söndag och en hel vecka har gått.. igen!
Varit sjuk från måndags blev lite kryare i torsdags faktiskt. I fredags tog jag det vara lugnt, kollade på tv den större delen av dagen faktiskt. Senare på kvällen kom linda och sedan rasmus båda sovde över. Fast stackars lilla rasmus fick tillslut sova på golvet eftersom jag brer ut mig rätt mycket när jag sover xD *fniss* Vi kollade på film och käka massa gott.  Vi såg dom här fredag den 13onde filmerna ändå tillbaka från 1986! haha, snacka om b-filmer :D
 Dagen där efter va de alla hjärtans dag! Rasmus drog väl vid 14 eller något och linda drog vid 17.. Innan dess hade mina föräldrar dragit, för de skulle åka ålandsbåten. Vilket innebar ensam hela lördagskvällen och söndagen! Riktigt nice.
Senare vid 19 så kom robin :) Vi tittade på film och hade det bra hihi :D Tyvär va han tvungen och gå vid 12. Men det var en bra hjärtans dag iafl. Hoppas alla hade det lika bra :)

Vet inte riktigt vad jag mer ska skriva så vi hörs väl tills jag skriver om någe mer som faktiskt är lite mer intressantare (kanske)

kram :D

bästa låt - diary of jane m. breaking benjamin <3 (om ni frågar mig är den ike aocustiska och den aocustiska lika bra) dessutom bör ni veta att jag inte kan stava till aocustisk..


2009-02-10
20:27:23

hmm..
Jag vill ha ditt intresse ..

2009-02-10
16:29:03

hairstyle

Är hemma och sjuk idag igen.. inte så kul nej. Men har fått gjort en del läxa gjort idag iafl. Medans jag letade på google efter svar på frågor vi har till nästa vecka så hittade jag en blogg. Lite intressant faktiskt för den som har den bloggen håller på att utbilda sig till frisör och det fanns en del tips som inte ens jag har haft en tanke på. Tänkte lägga ut det lilla intressanta tipset jag hittade, och hoppas att det kommer till användning. Det är lockar som man gör med plattång. Så ni alla som funderat på att köpa locktång, använd plattången i stället ;) (ifall ni har någon plattång såklart) 



Rätt så bra eller hur?

Jaja ska nog fortsätta göra läxa eller vad det nu är jag håller på med. Ett medlidande till alla sjuka där ute, jag vet hur det känns!

Ses senare kramkram

2009-02-09
22:36:08

sjukling
Idag var jag hemma och var sjuk.. Jätte kul.. eller inte. Vart rastlös hela dagen och bara legat i sängen. Ont i halsen och feber. Nej det är inte roligt. Men jag hoppas det går över fort.  Så har inte direkt så mycket att berätta. Sitter här med ben&jerrys *lycka* det är ju så gott ^^ och lyssnar på musik på högsta nivå i mina öron. Musik som berör mig rakt genom mitt hjärta och får mig samtidigt att undra. . Varför dras man till det som är förbjudet och det som man inte kan få..

Hoppas eran dag har vart lite mer intressant iafl.
kram med er


Nej nu när man sitter och lyssnar på dom här underbara låtarna. Så ska jag nog sätta på filmen!^^ Rekommenderas till alla som inte sett den. Filmen är självklar på alla sätt och vis.

som sagt kram med er :) hejs

2009-02-08
23:41:20

Blogg
Nu har jag precis fixat klart med lindas blogg.. checka! .. http://ccarlssonn.blogg.se
Jag har hört många som säger att dom tycker om hur min blogg ser ut och blir riktigt glad när jag hör det(även fast den ser väldigt enkel ut) Så tack alla :) Nästa person jag ska hjälpa med hennes blogg är catrin ;) Så får vi se vad jag kan göra med den *fniss* ... Fast ändå är jag inte riktigt klar med lindas blogg, men det är iafl en början. Hoppas hon tycker den är okej iafl. Den är väldigt rosa, fast sådan är hon i personlighet hihi. xD Hon har alltid gillat rosa^^

Blir riktigt irreterad för jag har försökt logga in på msn i 2timmar snart, men det går inte!.. arh.. men aja vad gör man.

Men nu ska jag nog sova eller läsa lite kanske..

Sovgott^^

Bästa låt - it was'nt me, med shaggy

2009-02-08
14:58:33

Veckorna bara går
Tiden går så fort nu! Tycker inte ni? Jag känner bara att tiden rullar på, snabbt helt enkelt!

I tisdags var jag hemma från skolan, jag hade ingen ork, huvudvärk och orkade bara allmänt inte. Så kan det vara ibland. I onsdags efter skolan drog jag till min praktikplats och gjorde hårförlängning! Vart riktigt nöjd. Kanske ser lite väl rakt ut, men de kommer nog anpassa mig till mitt hår tillslut efter jag har slitit på det lite. *fniss*
I torsdags hade jag praktik och fick bra kritik av en av mina frisörlärare som kom förbi klockan 10 på morgonen(då man är väldigt trött) Men men fick bra kritik och beröm iafl. Så det var ju bra :)
Och fredagen som jag faktiskt hade väntat på hela veckan(a) var jag med robin :) Vi kollade lite på film, så det var mysigt. Han drog väl hem vid 12slaget.
I lördags latade jag mig framför datorn hela dagen senare på kvällen ringde jag carro och träffade henne på donken. Vi satt väl där och pratade om allt och inget i 2timmar(?) Sedan drog vi hem till henne och fortsatte prata. Det var skönt att få träffa henne och bara prata och ta det lugnt :)

En liten snabb uppdatering för mig har inte direkt haft någon lust till blogg denna vecka.

Vi höörs väl, fortsätt trevlig helg alla. pussochkram!

2009-02-06
00:14:09

gotta be somebody

This time i wanna know how it feels like, find someone in this life, the one we all dream of, but the dream is just starting up so i will waiting for the real thing


2009-02-01
22:34:17

bilder

Här kommer lite bilder från månaden som varit! ^^

Kvällen linn sov över
 

Påväg mot hässelby
 

Linda och hennes syskon på dagen filmkväll hos sandra med linda och carro på kvällen
 

Dagen då Linda följde med till min skola och jag drog med henne till stan


Rea i skolan på chokladbollar xD


Donken med Linda
 

Köpte underkläder i centrum i lördags

sluut..




2009-02-01
15:41:51

"mera, men mera!"
Igår kväll ringde Linda helt plötsligt och sa att hon och rasmus var påväg hem till mig för att hämta mig för vi skulle ha filmkväll hemma hos linda. Jag blev lite förvånad men svarade ja. Fast dom fick nog vänta minst en halvtimme för jag var väldigt seg och låg i sängen. Vi gick ut med min vowe först och sedan bar det hem till Linda. Påvägen dit hyrde vi en film som vi trodde först va en film som handlade om tonåringar som typ skulle filma när dom är ute i skogen och så händer det otäcka saker. Men så råkade vi få fel film och såg en film med utomjordingar och skit xD (wtf) Den var ganska äcklig men blev fett besviken på slutet när dom filmar från ett långt avstånd ett rymdskepp som hoppar iväg som en jävla groda. HAHA vafan lix. Sedan gick vi till centrum för att möta sandra och carro. Men dom kom typ 30 min senare än vad dom skulle gjort. Redan vi det laget var jag väldigt packad.  Och stackars lilla Rasmus och Linda fick ta hand om mig. Tycker faktiskt lite synd om dom. Men det var snällt :) Tills Linda också blev packad och Rasmus fick två stycken giriga flickor att hålla reda på. (hihi)

Vaknade inte förs så längesen och ska snart in i duschen och sen försöka plugga har inte pluggat något alls i veckan känns det som. Sä får ta mig orken.

Puss sålänge