Alexandra Micaela Rylander

2009-08-30
19:19:21

Justee
Juste jag måste berätta idag hade min mamma köpt hem filmen "män som hatar kvinnor", vet ni hur bra och djup den är eller?! Först hade jag svårt att förstå mig på den i början, för den är brutal och väldigt djup i sitt vis. Komplicerade handlingar som personerna gör och lite invecklad historia om alla fall som händer. Men tills slut så förstår man detaljerna och då läggs bitarna på plats! I alla fall jag rekomenderar den filmen.

Och inatt så har jag varit ute och promenerade väldigt mycket. Träffade Johnny som jag inte träffat på ett tag, tydligen skulle han också till alby på samma grillgrej som jag först hade planerat att gå på om jag inte mådde dåligt som jag gjorde igår. Men vid mycket senare på kvällen gick jag och mötte upp honom och då gick vi dit. Träffade Viktor där, han är ju lika snäll som vanligt så blir alltid lika glad att träffa honom. Malin var också där och de var ju kul ^^ Tog sedan bussen hem och umgicks med Sebbe och Kevin ett tag.

Det var nog allt för mig sålänge

PussochKram
//Alex


PS: Denize gumman du klarar allt! Du är bäst :)<3

2009-08-30
19:10:22

Gulliigull!

Jag vill ha den till höger visst är den såå underbart gullig!


2009-08-28
16:46:32

Dagens look

2009-08-28
16:11:00

Plugget
Idag i skolan hade vi lite snabb information eller snabb och snabb, den va väl på 80min kanske.. men ändå det handlade om företag. Bland annat fick vi papper på att vi ska göra ett projekt till slutet av 3an, då fick man vilja skapa eget företag. Och då fick vi information hur man tar hand om ett företag, vad behövs, ekonomi och mycket annat. Jag förstod inte ens hälften, men det ska nog gå bra! Efter den lektionen var det lunch och sedan Svenska. Jag måste bara tala om att vår nya svenska lärare är en senilkärring. Ursäkta språket, men seriöst hon är helt pundad! Man hör inte vad hon säger för hon pratar jätte snabbt går ner i tonen/volym när hon pratar sedan i slutet av meningen så höjer hon volymen igen mycket högre..! Förstår ni vad jag menar? Asså jag kommer nog inte kunna stå ut med henne i 1 år nej fy xD Jag får bita ihop och helt enkelt ta de, men redan efter första lektionen så tänkte jag "Erland! Varför är du fortfarande inte vår svenska lärare?????" Han var skit bra, tur att jag har kvar honom som mentor i alla fall.  Jaja efter det var klockan halv 1 och vi fick sluta! Så jäkla nice :) Jag drog hem, gick ut med hunden. Och nu har jag städat och bara latat mig.

Jag har inga pengar på mob så kan inte ringa någon.. Så jag väntar tills Sara ringer upp mig igen, för jag hann inte svara förra gången.

Hörs senare :)
PussochKram
//Alex

2009-08-27
18:31:19

Today
Vet ni vad jag har gjort idag föresten? Jo min lektion började klockan 9.00 och sedan dess har jag haft teori i frisör hela dagen. Enda fram till lunch så var det nödvändigt info så man inte glömmer bort det man lärde sig första ring. Vi gick genom det grundliga om färg, men även nya produkter i Wella som kommit in, sådant tycker jag är riktigt intressant! Det var skit god lunch dessutom, piskpinnar,  potatis, ngn sås och färska grönsaker. Jo men det är gott när maten är fräsh och nylagad, tro mig :) den dög i varje fall ;) Sedan efter lunchen gick vi genom lite hur vi ska behandla kunden när vi får kunder att ta hand om i salongen (om några veckor, hjälp?!) Efteråt gick vi genom  permanent, det är dessutom tråkigt att diskutera eller prata om.. För dom som inte vet vad permanent är, det är när man rullar upp permanentspolar i håret och fixar med olika vätskor.. Med snabb sammanfattning, det gör håret lockigt. Ni vet äldre "tanter" brukar fixa det på salongen. Men det finns ju även ungdomar som permanentar sitt hår, fast då brukar dom välja i lite mer vågiga detaljer. Ja men ni fattar.. 

...

Sedan efter skolan (vi fick sluta en timme tidigare) så följde Fizen med mig in till medborgarplatsen (Denize) och tittade kläder med mig på Gina. Jag hade inte så mycket pengar, eller rättare sagt alla mina pengar är slut för jag köpte upp det sista på den här underbart söta "jackan" Visst är den för söt? Anyway sedan skilldes vi åt och möts i skolan imorgon igen.. Slut :) 

PussochKram 
//Alex

2009-08-27
17:51:57

what?

Liiiiiiite väl drygt sagt om bloggorskorna tycker ni inte? Själv tycker jag det var lite för drygt.  Kan tänka mig att det inte är kul för dom att höra sånt här ;o Fast kan å andra sidan hålla med en del om det dom säger i radion ^^'

Alla verkar jäävligt upprörda och försvarar sig ju efter de där snacket om bloggflickorna.. Läs själva
http://kissies.se/ 
http://paulinadanielsson.blogg.se/   
  http://desireenilsson.blogg.se/


http://www.veckorevyn.com/kandis/artiklar/2009/veckans-blogg-nomineringar-4/index.xml Detta där emot garvade jag på mig när jag läste xD Dom tar sin uppmärksamhet överallt verkligen och de dom sedan skriver ut är "Ni är bara avundsjuka, jag vet att ni hatar att älska mig!" Undrar hur mycket mer svenska folket kommer palla egentligen ^^

2009-08-26
21:35:26

Flipsyde - when it was good


Denna låt är fortfarande guldvärd!


Nu säger jag godnatt och sovgott
//Alex

2009-08-26
16:08:55

En liten snabb runda
Nu har jag precis varit lite runt om Tyresö Centrum och tittat efter praktik plats och ett extra jobb. En praktikplats skulle ringa tillbaka till mig i veckan så det var väl lite lättnad. (Hoppas dom ringer bara) Sedan det där med extra jobb, jag visste ju innan att man skulle ha ett CV, men jag trodde inte det var såå viktigt. Varje ställe jag frågade sa att jag skulle komma tillbaka och lämna in ett CV. Men den stora frågan är.. HUR SKRIVER MAN ETT CV? Hjälp? (a)

Jaja jag skriver ett och hoppas på det bästa.
//Alex




Dresscode and facelook, btw :)

2009-08-26
13:49:46

JAG AVGUDAR MITT SCHEMA
Jag älskar mitt schema sååå mycket! Visst är det chill? Dom som inte är i kryssade är mina lektioner!



Men nu ska jag ut och söka praktikplats! (även fast det regnar)

Take care!
//Alex

2009-08-25
17:38:02

Faiiiil!
På bättringsvägen visst är det härligt! Ååå btw vet ni att jag har praktik imorgon, men ingen praktikplats. Fail på mig :/

Dessutom ser jag fram emot 28-30 för då ska jag få mina pengar. Shopping, shopping + shopping säger jag bara :)

Har även hört från Denize att vi har ett riktigt nice schema, längtar tills jag sätter händerna på de där schemat och titta exakt va de står! Jag får ju schemat imorgon av Denize ^^


..

Dee va allt från mig sålänge
//Alex

2009-08-25
12:51:46

Nelly.com!
Jag vill ha den här superfina jackan! Så dyr är det faktiskt inte, fast kanske inte billigaste heller. Men den skulle sitta utmärkt till vintern!

Den finns i brunt också ;) 895kr








http://Nelly.com

2009-08-25
12:43:34

Inte ett okej beteende, enligt mig då. *Skrattretande*!


Slutet är ju bara värst.. Dessie det där är inte okej! :/

Videon kommer från skvallerbloggen http://wesee.blogg.se/index.html

2009-08-24
21:43:43

Sista avsnittet av..
Ni glömmer väl inte sista avsnittet av Prinson Break ikväll?! Jag sitter här förberädd och väntar nämligen!

Sedan ska jag drömma gott - sova
Godnatt och sovgott
//Alex

2009-08-24
21:06:04

Förkylningen nej usch
Nämen hejsan läsare och alla andra för övrigt^^! Jag sitter just nu och tittar på mitt favoritprogram, nämligen "2 and a half men" Någon mer som avgudar det programet!? *fniss*

Jag har inte varit i skolan idag för jag va sjuk, det vanliga som ingår i förkylning - feber, ont i kroppen, ont i halsen.. Ja ni vet sånt där tråkigt man inte vill veta av.

...

Men det verkar som jag inte missade något i skolan ändå som tur var, flera av mina klasskompisar stack där ifrån för att dom endast lekte lekar, tror våra lärare att vi fortf är 10år? Tycker det är slöseri på tid, men vem vet andra kanske uppskattar lekar (;

Ska fortsätta med mitt tevetittande

Peace and Lööve
//Alex

2009-08-23
19:24:05

Förklaring
Jag gillar låten, därför använder jag just dom orden till MIN header.  Är det så konstigt verkligen? ^^

"I bet that i can make u belive in love, sex and magic"

SUCK ON THAT  :)

2009-08-23
17:28:40

Love Sex and Magic
Vad tycker ni om min nya bloggdesign? Ganska nice va? ^^ Det tycker i alla fall jag (:

Hoppas alla har haft en bra helg, nogolunda bättre än min iafl ;o

Pussochkram
//Alex

PS:!!!!!! IDAG KOMMER HUNNYY SANDRA HEM <3

2009-08-23
11:23:03

punkt
Ibland tittar man tillbaka och inser plötsligt hur saker kan gå så fel..

2009-08-23
01:07:32

Sara och filmkväll - mysigt
Med en Ben&Jerrys (chocolate fudge brownie ofc) och Sara breve sig så blir inget bättre just nu! Vi har precis kollat klart på Lillefot den första filmen, och den är ju bara för söt visst? En liten gullig barnfilm som jag jämt såg på när jag va pnytteliten skit. Innan Sara kom så låg jag och burrade ner mig i sängen med täcket över huvet så gott det gick! För vet ni vad jag tittade på, jo nämligen "Fredag den 13onde" Den senaste som gick på bio rätt nyligen, ni vet ;)? Anyway den var hur läskig som helst! Jag rekomenderar för dom som tål och älskar skräkfilmer :) I slutet blir det en ordentlig twist vill jag säga er..

Och nu säger jag Godnatt och Sovgott, för nu roppar sängen!
PussochKram
//Alex



2009-08-22
21:41:24

Facelook och Dresscode från igår och skolstarten!

SKOLSTARTEN



FREDAGS

3orna stylade håret på oss 2or, lockarna blev shitsnygga! Men dom gick ut efter ett tag så satte upp det i en liten toffs, vad tycks?


2009-08-22
21:16:39

Till hösten ;o
Detta vill jag köpa tills hösten och när pengarna rullar in så rullar även kläderna in i min garderob (;




Jacka - Gina tricot 299kr


Kjol - Gina tricot 199kr


Tröja - Gina tricot 399kr


Känga - Din sko 399kr

Sko - Din sko 249kr

2009-08-21
18:41:25

Min sko (från "din sko")
Jag har tittat flera dagar på skor till hösten/vintern, vet ni vad jag tror mig bestämt? Att jag ska ha dom här underbart balla skorna!

Är dom inte ba för snygga?!


2009-08-20
18:03:13

Sammanfattning av min sommar
Ni vill väl såklart veta vad jag har haft för mig i sommar för att sammanfatta ska jag berätta och visa med bilder ;)


Varit på Blidö och firat midsommar med släkten, vi har firat mycket annat med som kusinen blev 18bast!


Jag har varit en hel del med dom här söta pinglorna :) Gjort allting möjligt med dom, filmkvällar, mest för all del myycket skvaller(what elese?)


Jag blev tillsammans med Robin<3 Vi har bland annat varit på Gålö, badat, varit med hans kompisar, shoppat och bara tagit det lugnt ^^


Det bar sen av till Öland där jag var med min mammii, käkade jävligt god mat, åt mycket glass*fniss* 

Men detta hade ni väl inte väntat er, jag stannade kvar på Öland några dagar till för att umgås med en av mina närmaste Sara (: Hon fick mig att cykla otroligt mycket..!


Juste glöm iinte att jag blev 17bast den 23juli ;) Fet jävla fest blev det!


Sedan vid slutet av sommarlovet, var jag själv hemma lite då och då(sköönt) Grabbarna och tjejerna kom förbi och det var niiceprice ;D



Med förklarling - Denna sommar har varit intressant och allmänt bra! Den slog absolut förra sommaren. Det hände mycket mera denna sommarn och jag har varit med om så mycket mer än förra. Det känns så fucking great!
Hoppas ni haft en lika mysig och händelserik sommar som min har varit.
PussochKram
//Alex

2009-08-19
20:15:25

Ingen höjdare

Plugget börjar imorgon. Någon som faktiskt vill börja plugget nu?!


2009-08-17
22:25:13

The fucking god on this planet
Konstigt nog har jag inte pratat någonting alls om Will Smith, den självklara hetingen ni vet? I alla fall så måste jag bara säga att han är en stor del av mitt liv. För 1år sen var mina väggar fullt täckta av affischer på just Will Smith. Jag älskar hans filmer men för dom som inte vet har han gjort låtar tidigare i sitt liv. Men det som nog klår allt är hans serie "Fresh prince in Bel Air"

Anyway de jag vill ha sagt är, jag avgudar Will Smith ^^



Jag var i globen idag köpte hörlurarna som jag ville ha :) Dessutom fick jag hem lite andra saker
 Det första ni ser är en sådan nattgrejj som man har för ögonen när man sover. Det andra är ett läppsyl med coca cola smak, vilket jag tyckte var lite ballt ;) Båda är från kappahl.. Här om dagen köpte jag en produkt som skulle hjälpa mitt hår att ge volym och hjälpa mig styla mitt hår där jag exakt vill ha det, dessutom hjälper det till att locka upp håret om man nu så vill det.

Nu drar vi ett kryss för de köpta

2009-08-12
21:02:32

Lite info "bah"
Heej på er! (: Sitter och tittar på "Misa Mi" just nu, har ni sett den? Tycker den är rätt okej, en gullig film lix. Jag och lilla Carro har varit fett duktiga idag. Vi gick en promenad på ca 4 timmar, sjukt skönt att få gå av sig liks ;) Det gick bättre än vad jag trodde mellan Rocky och Saga. Rocky är Carros grannes hund som hon passar om dagarna just nu.
Innan dess så har jag färgat och klippt håret, gissa om det vart snyggt eller! Ska ta en bild sedan när man känner sig fräsh i fejjan och sådär :) The voice på lördag ,är ni taggade eller? Jag är en aning, tycker det ska bli sjukt kul ^^

...

Men ska titta vidare på filmen nu
Pussochkram
//Alex

2009-08-11
20:54:07

3 rader med ord

Träffade lilla Sara idag, väldigt roligt att träffa henne eftersom de va väldigt längesen man såg henne :)
Det blev ingen gamla stan, det var för kvavt ute och glömde ringa till salongen..

Imorgon ska jag i alla fall klippa mig ^^

//Alex


2009-08-10
23:00:07

Britney Spears baby

Jag tycker den där hårfärgen är grymt snygg! Någon annan som håller med mig? Jag hade liknande hårfärg i början av 9an.  Men som ni ser är det fortfarande inte likt, men bara nästan. Jag funderar på att ha en sådan hårfärg som britney har på bilden, men jag vill ha en åsikt vad ni tycker först :)

PussochKram
//Alex

2009-08-10
21:19:26

Planering

De som jag planerat för i morgon är.

  •  Gå upp tidigt på morgonen
  • Träffa Sara (förhoppningsvis eftersom hon är hemma nu)
  • Åka till gamla stan och titta efter en korsett(anledningen till att jag vill ha en för att man får smalare midja och den trycker upp brösten lite granna)
  • Ringa till hårsalongen så jag kan få en praktikplats till detta år
  • Träffa Robin om han inte är upptagen<3

Det näst sista kommer jag nog förmodligen glömma ;) Men då får jag se till att inte glömma det då (a)

PussochKram
//Alex


2009-08-10
19:47:06

Mitt nästa köp när cashen kommer ^^
Min nästa strävan är "Skull Candy hörlurar"  och en ny plattång eftersom min plattång (Björn Axén) börjar bli ur funktion *fniss*

2009-08-10
02:30:24

3 älskade låtar, om ni frågar mig

2009-08-09
22:05:40

Höstspirit!

Jag börjar bli sugen på att köpa kläder till hösten och dessutom börjar dom ju redan komma in med det i affärerna, så varför inte?!



Vilken sko är snyggast tycker ni?


2009-08-09
21:21:42

LYCKLIG
5 min sedan pratade jag med älskling i mob! Jag blev så glad av att höra hans röst! Även fast han var liite aning påverkad (shame on u hunny) ;) Jag kan liksom inte förklara känslan, det blir så många känslor på samma gång, blir typ sprallig, rysningar och pirrar på samma gång. Sån bra känsla :) <3

ps: Jag älskar dej och saknar dej Robin <3

Ska fortsätta med mitt tevetittande nu, sedan ringa Robin om 20 min , för han ville och för att jag vill (a) :)

PussochKram
//Alex

2009-08-09
19:36:04

SVAREN TILL ERA LÄSARES FRÅGOR

SVAREN TILL FRÅGORNA

1. Vilken ringsignal har du på mobilen? - When it was good med flipsyde
2. Varför bloggar du? - Det var en liten knepig fråga, men största anledningen till jag bloggar är för att jag tycker det är skönt att skriva av sig och berätta/dela med sig till andra vad som händer i sitt liv
3. I vilket program för du dina headers? - Jag gör mina headers i paint och photoshop
4. Vad tycker du om min blogg? - Jag tycker den är fin och att du har ett intressant innehåll (http://lightblonde.blogg.se/ )
5. Besökrekord? -
Ska jag vara riktigt ärlig så är 42 stycken mitt besökrekord
6. Favoritglass? - Ben&Jerrys chocolate fudge brownie!
7. Favoritmat? - Har nog inte direkt någon favoritmat, men wook är något jag tycker riktigt mycket om med mycket varma grönsaker
8. Kissie eller gaybloggen? - Jag har lite svårt för dom båda men om jag måste välja så väljer jag gaybloggen
9. Desirée eller paow? - Paow
10. Hur lång är du? - 173cm
11. Hur länge har du bloggat? - Det har skiftat lite, jag bloggade på en plats som hette "bloggis" förut när jag var yngre. Men om jag ska räkna med hur länge jag har bloggat på blogg.se så är det nog 2 till 3 år snart
12. Vad gör du på fritiden? - Jag umgås mest med mina kompisar, shoppar, joggar eller är med Robin
13. Hur hittade du min blogg? - Jag hittade den genom Paulinas (paow) blogg faktiskt.. (http://zandrochkii.blogg.se/ )

14. Har du sett filmen "Twilight" och i så fall vad tycker du om den? - Ja det har jag, jag älskar den filmen, det är en jätte bra handling och en väldigt söt berättelse om vampyren och en människa som förälskar sig i varandra. En väldigt bra film!

15. Vad är du mest nöjd med hos dig själv? - Jag tycker jag är rätt bra på att hålla kontakten med människor, vill man behålla någon som betyder något i sitt liv då ska man höra av sig, jag är en rätt så omtänksam människa också, brukar inte direkt ha fördommar hos folk heller.
16. När började du blogga och vad fick dig att börja göra det? - När jag var yngre skrev jag oftast dagbok, sedan när man började använda datan så blev det roligt att börja skriva blogg, jag började väl blogga när jag var 12 år och sedan blev det paus från det ett tag, sedan började jag ju igen
17. Första kyssen? - Jag var 11/12år gammal
18. Känner du att du är nöjd med ditt antal läsare? - Nej inte riktigt, jag känner att det kan vara lite flera än det är just nu, men annars är jag helt nöjd som det är
19. Hur kom du på idén att blogga? - Samma svar som på fråga 16


2009-08-08
17:31:58

Dresscode and Facelook For Today

2009-08-08
03:23:28

Nyheter!
Vet ni vad?! Jag var i Tyresö Centrum idag. (Inte ovanligt kanske) Ändå jag hittade en parfym som luktar grymt gott, så snart jag får tillräckligt med pengar ska den bli min ^^. Sen fick jag med mig hem nya "Dove deo hair minimising" och den funkar shit bra (: Jag var på h&m också och handla en ny bh + foundasion, har ingen bild på bh´n just nu men lovar er den är jätte söt. Köpte med mig massa gottigott till ikväll också, Sandra och Carro kom över på filmkväll - jätte mysigt. Kevin och Erik kom också förbi ett tag, men det varade inte länge - tror inte Kevin mådde så bra han hosta som jag vet inte vad :o Stackarn.  Imorgon bitti ska jag iväg till centrum igen för att försöka hämta ut en grejj på apoteket som inte hade kommit in idag, blir liiite frustrerad.

Anyway nu säger jag till er
Godnatt och sovgott
//Alex





2009-08-06
20:19:13

Fråga Alex! (Ställ mig olika frågor)
Jag är sugen på att ha "Fråga Alex"  som måånga andra bloggare faktiskt har ;) Det verkas roligt ^^ det innebär att ni läsare ska fråga mig (bloggaren) olika frågor, personliga som opersonliga, lätta som svåra!! Lätt va? Köör hårt :D

Lycka till (a)

Pussar
//Alex


2009-08-06
19:42:23

I love my blog
Detta armband är något jag strävar efter. Visst skulle det passa mig? Ett tips till er alla också som älskar sina bloggar ;)

 http://cocoo.se

2009-08-06
18:57:14

Heldag på stan
Kom precis hem, har varit i stan med Denize och Sandra! Jätte roligt att träffa dem båda igen ^^ Dom är så gulliga. Fast det var tråkigt för hur länge jag än va i stan i dag så hittade jag inga kläder att ta med mig hem ;/

Meen visst är det härligt med detta skööna väder! I love iiit.

Allt från mig sålänge
pusspuss
//Alex



DRESSCODE




FACELOOK



2009-08-05
21:48:06

Efterskotts firande
Min moster Anneli var här nyss och firade mig i efterskott - jätte mysigt att du kom över! Tack för pengarna också (a) ^^

Potatissallad, kalkon och vitamindryck det är grejjer det. Till efterrätt Ben&Jerrys chocolate fudge brownie! ^^ *mums*

Ska lägga mig i sängen snart hade jag tänkt för jag ska upp tidigt imorgonbitti till vårdcentralen

Godnatt och sovgott
//Alex

2009-08-05
20:38:47

Tack läsare ^^
Tack så mycket för alla positiva och gulliga kommentarer!

Pussar
//Alex


2009-08-05
17:53:30

Jag älskar dig <3


2009-08-03
02:00:53

Nattinlägg
Jag tänker inte sova riktigt än, chattar med några random people på msn.. Så det är lite smått roligt. Om jag inte skriver imorgon så är det bara för att jag ska till stan med Sandris. Sedan ska jag följa med Robin till hans fotbollsträning och sova över hemma hos honom - mysigt pysigt :)

Ska väl sova snart antar jag, kanske läser lite i boken "när jag hör din röst" innan jag somnar det är den svenska boken i twilightserien "new moon" . För er som inte visste det (a)

Pussar
//Alex

2009-08-03
01:13:20

Kväll med Sandris
Min lilla ängel från ovan var nyss här :D Med det menar jag självklart Sandris :) Vi satt och snacka lite, tittade på "generalens dotter"(som jag redan har på film x) ) Är så glad att jag har dej i mitt liv gumman :D

Till er läsare säger jag godnatt sålänge

Pussar
//Alex

2009-08-02
19:13:16

Mitt första videoinlägg!

Check this out.. Detta är mitt första videoinlägg, jag tänkte att det var dags att prova på för det verkar lite kul :) Så nu har jag gjort det och vill höra eran åsikt kanske om ni tycker det godkänns för att vara första videoinlägget (; ? Kommentera gärna ^^
Märkte faktiskt också att ljudet blev lite svagt så ni får höja på volymen lite extra, men det går säkert bättre nästa gång ^^''

Ha de så bra
pussar


//Alex


2009-08-02
00:12:40

ÅNGEST
Okej satt och läste lite bloggar alldelesnyss och måste bara säga att jag får rejäl åångest och jag skämtar inte! Ni som håller lite koll på dom som ligger i topplistan på bloggen just nu. Har ni märkt att alla som bloggar är rejäääält smala. Och då menar jag inte tändsticka, jag menar smalare än en tändsticka, vad leder det då till jo kanske en nål, eller smal som en tråd! Såå smal.

Titta här bara så ska ni få se, titta och läs!

Inlägget hittar ni hos http://desireenilsson.blogg.se

Jag vet att jag inte är fet, men man känner sig direkt inte smal heller när man läser det där. Förlåt men jag måste bara säga att jag blir peppad på att börja banta! Jag är 173cm lång och väger 61kg, men jag vill väga 55 för att kunna känna mig smal! Så vad är det jag säger, kanske ni frågar er själva.. Jo jag säger att det är dags för mig att börja äta hälsosamt, träna, banta eller vad som helst. Och nej det är inte så att bara för jag börjar läsa bloggar så ska jag bli smalare, eller blir mer påverkad för dom är smalare. Jag har tänkt på det här ett bra tag och istället för att envisas mitt gnäll och dra ner mig själv under ytan så ska jag ta grepp om mig själv och göra något åt saken. Nu smäller det fan!

2009-08-01
23:17:18

Lyckad kväll!
Jag måste bara berätta för er, ni alla vet nog inte.. Jag har inte så bra kontakt med min pappa, men idag träffade jag honom och hans familj, dom fick även träffa Robin. Vilket var väldigt kul :) Det gick väldigt bra och maten var så underbart god! Tyvärr tog jag inga foton. Men ni måste tro mig det var en resturang på söder, kommer inte ihåg just nu vad den heter, men när jag vet ska jag garanterat rekomendera den! Det var så j*vla gott! Och det tyckte inte bara jag, resten stämde in. Sedan tog vi en liten biltur runt om i stan, riktigt bra väder för att ha nerfält tak :) Hela kvällen var lyckad! Jag måste bara medge att min pappas bil är riktigt fräsh, kan tyvärr inte säga bilmärket för jag suger på att hålla koll på sådant haha. Men ni får nöja er med att tro på mitt ord i alla fall.

Robin har åkt till Gålö nu, men vi ses förmodligen imorgon :)

Godnatt och sovgott med er

Pussochkram
//Alexandra

2009-08-01
22:38:24

Dresscode och en fråga till er läsare


För övrigt så personligen är jag trevlig och helst undviker tjaffs, delvis säga bråk. Jag är schyst mot dom som är schysta mot mig. Min fråga är hur reagerar ni när någon börjar "visa ett hot mot er" låter ni det bara vara som inget har hänt, försöker ni lösa problemet eller kaxar ni tillbaka värre?

Skulle vara tacksam om ni svarade på min lilla fråga :)

Ha en bra lördag allesammans

PussOchKram
//Alex